Organický portály, zombíci a psychopati
RSS

Organický portály, zombíci a psychopati




ANTIVIRUS
Jsou všichni lidi v zásadě stejní? Má každej víceméně stejnej potenciál, jen někteří se snaží s nim něco dělat a jiní na to kašlou? Je možný zombíky dezombifikovat? Jsou psychopati lidi jako my? Je aspoň teoreticky možný každýho “probudit”, i když to v praxi evidentně neni lehký? To je zase otázek!
Koncept organickejch portálů už jsem trochu nakous  tady  a  tady . Tentokrát si ho rozebereme do hloubky, protože je čím dál relevantnější a poslední dobou začíná bejt i celkem očividnej. Tahle myšlenka může ze začátku působit zvláštně až nesmyslně, ale čím víc o tom člověk přemejšlí (na což jsem měl asi 15 let), tím víc to dává smysl, a hodně se tim (hlavně poslední dobou) vysvětluje.
Kdo se v tom chce dobře orientovat, měl by bejt obeznámenej se strukturou hyperdimenzionální reality, kterou jsem poměrně rozsáhle popsal  tady . Pojmenování “organickej portál” pochází z Cassiopejskýho experimentu, ale pod jinými jmény na něj narazíte i v mnoha jinejch zdrojích.
Podstatou tohodle konceptu je, že existujou dva fundamentálně odlišný druhy lidí, který navenek vypadaji úplně stejně, ale ve svojí podstatě jsou úplně jiný. Jeden z nich má duši, která se vyvíjí, prochází inkarnacema, učí se, atd., a ten druhej ne. Chybí v něm nějaký  vyšší já , nijak se nevyvíjí a je to víceméně jen taková  imitace  skutečnýho člověka. Pokud teda za “skutečnýho člověka” považujeme toho s duší.
Podle materialistů jsou samozřejmě organický portály všichni a duše neexistuje, ale materialisti jsou hovada, který můžeme vesele ignorovat. Pravděpodobně důvodem, proč jsou materialisti, je to, že jsou to organický portály, a jejich popis světa na ně samotný vlastně pasuje. Akorát nechápou, že ne všichni jsme jako oni.
Organickej portál (OP), neboli člověk bez duše, nemá žádný spojení se Zdrojem,  nemá žádnou spirituální existenci , nenese si s sebou zkušenosti z předešlejch inkarnací, a chybí mu vyšší energetický centra (což se dá zhruba korelovat s vyššíma čakrama). Nemá žádnou kreativní energii a jeho mentální existenci tvoří jen ego, bez jakejchkoliv aspirací na něco “vyššího”.
Na materiální úrovni jsou OP nerozeznatelný od tý druhý půlky lidstva, a ve většině ohledů můžou bejt naprosto efektivní a operovat skoro na všech úrovních společnosti. Chybí tam ta spiritualita, ale ta chybí i u spících lidí s duší.
Pokud je polovina lidstva bez duše, tak z toho zbytku je nějaká část, možná přes polovinu (podle toho, jak si definujeme “probuzenost”), spící. Takže řekněme, že máme 50% OP, 30% spících lidí a 20% probuzenejch lidí. Probuzenýho člověka tak nějak poznáte, pokud nechrápete sami, ale spícího s duší od OP prakticky nijak nerozeznáte, pokud ho nebudete pozorovat hodně dlouho a pozorně.
Ten spící je vlastně na úrovni OP, akorát má ten  potenciál  se probudit. OP ho nemá. Obě tyhle kategorie teda můžeme zařadit pod titul “zombík”. Rozdíl je ten, že třetina zombíků se teoreticky může někdy probudit, zatímco u dvou třetin se to nestane a bylo by plejtváním energie to zkoušet.
OP tu existujou odedávna a jsou s náma tak promíchaní, že se nedá nijak odhadnout, kde je najdeme. Zhruba polovina lidí, který potkáte, jsou OP. Rasa, národnost, ani nic podobnýho v tom nehraje žádnou roli. Můžete mít obojí ve stejnej rodině. V rodinách se to sice obvykle shlukuje, takže většinou je buď celá rodina s dušema nebo celá bezduchá, ale míchat se to může i tam.
Identifikovat se daji relativně dobře probuzení lidi, což asi nemusim nikomu vysvětlovat. Ti jsou prostě jinde než ta tupá masa okolo. Ale ta tupá masa obsahuje jak lidi, kteří maji stejněj potenciál jako my, tak bioroboty, kteří ho nemaji.
Biorobot  je docela dobrý synonymum pro OP – je to  biologickej  organismus, pokud jde o fyzickou strukturu (tedy ne něco sešroubovanýho ze železa a silikonu), ale pokud jde o duševní funkce, tak je to robot, neboli duševní funkce chybí. Spící člověk je na tom navenek podobně, ale ta duševní absence je tam  dočasná , zatímco u OP je  permanentní .
OP je něco jako NPC (Non-player character). To jsou postavy v počítačovejch hrách, za který nehraje člověk, ale jsou tam naprogramovaný tvůrcem hry. Maji naprogramovanou nějakou roli a tý se drží. Nemůžou se rozhodnout, že si koupí brnění a půjdou zabít Diabla. (Jo, už je to fakt dlouho, co jsem hrál nějaký hry, takže mám zastaralý reference.) Můžou na první pohled vypadat stejně jako hráči a můžete s nima konverzovat, ale  jejich repertoár je jasně omezenej .
Když se nad tim zamyslíte, tak přesně tak se chová spousta lidí kolem nás. Názory a postoje maji nadiktovaný televizí, repertoár velmi omezenej, a prakticky nikdy je nevidíte jít si koupit brnění a vydat se do Dungeonu.
Možná jedna věc, která by jakž takž mohla odlišit OP od toho druhýho zombíka, je schopnost empatie. Problém je, že na jednu stranu spící člověk žádnou velkou empatii taky nemusí ukazovat (ale je jí schopnej), a na druhou stranu ty fikanější OP dokážou tu empatii úspěšně  předstírat , viz pojednání o psychopatii  tady .
Pokud by se někdo pozastavoval nad tim, že člověk bez duše může bejt “živej” (aspoň v tom biologickym smyslu, když už ne mentálně), tak je třeba si uvědomit, že duše a vědomí jsou odlišný věci. Vědomí je úplně ve všem – i když jsou to různý typy a úrovně vědomí. Umělá inteligence si může vypěstovat i dost sofistikovaný vědomí. To ale ještě neznamená, že má duši, která by přežila smrt nebo destrukci fyzický schránky.
Jak spousta z vás asi někde zaslechla, malí šediví (nebo teda někteří z nich) jsou bioroboti stvoření nějakou jinou rasou. Jsou to bioroboti ve 4D, a podobně tady kolem nás je hromada biorobotů ve 3D. Ačkoliv malí šediví nemaji duše, jsou v mnoha ohledech pokročilejší než my (protože jsou 4D), ale 3D člověk s duší má zároveň potenciál, kterej ten šedivej nemá. Vědomí maji všichni, ale různýho druhu.
Pokud jde o funkci a důvod existence OP, původně byli jakýmsi “mostem” mezi 2D a 3D, a jejich existence byla oddělená od lidí s duší. (Historie Země je komplikovaná, se spoustou převratnejch událostí.) Po tom, co se oba druhy smíchaly, postupem času došlo k současnej situaci, kdy  tihle bioroboti jsou využíváni jako “portály” (proto ten název), skrz něž může 4D STS zasahovat do dění na naší rovině . Což taky hojně dělaji, a podle toho to tu vypadá.
Základní charakteristikou OP je, že je otevřenej všem možnejm externím vlivům, který se rozhodnou na něj působit. Nemá žádnou vlastní vůli, která by za něco stála (jen co pohání ego), a dá se s nim snadno manipulovat. (Třeba mu vláda řekne “nainstaluj si program  Otrok v2.0 ” a on už běží do nejbližšího servisu, aby mu to doktor nainstaloval do ramene.) Proto je používanej jako portál.
Tohle je zajímavě ztvárněný ve filmu  The Matrix , kde  agenti  (vnímejte je jako 4D STS), můžou libovolně “hacknout” lidi a působit skrz ně. Tahle filmová metafora je dost přesná, včetně toho, že se tenhle postup používá proti probuzenejm, neboli těm, co sežrali červenou pilulku, neboli nám.
Když se potom podíváme na toho israelskýho psychopata Harariho, co kamarádí se švábem, tak když říká “humans are hackable animals”, je sice mimo, pokud jde o nás, ale popisuje přesně situaci OP. Tam to platí dokonale. Harari je pravděpodobně sám OP (nezdá se, že by ho to, co řiká, nějak znepokojovalo), myslí si, že jsou takoví všichni, a asi těm svejm kecům fakt věří.
Tady taky narážíme na to, že OP jsou materialisti proto, že  jejich  existence materialistická je, a tudíž jejich popis světa je relativně smysluplnej, pokud jde o ně samotný. Problém je, že si nejsou vědomi toho, že někteří z nás  opravdu  vnímaji trochu víc, než oni sami, a že to nejsou nějaký halucinace a podobně.
Jak to popsal  Bernhard Guenther  (to si přečtěte, pokud vás téma OP zajímá víc), tihle lidi nejsou schopni zakusit efekty vyšších energetickejch center, protože je nemaji, a proto i jejich popisy světa (v rolích vědců a podobně) je postrádaji. A to, co sami nemůžou zažít, odpíraji i ostatním (včetně těch, co vidí, co OP nevidí), protože tahle realita je prostě mimo jejich představivost.
Podobně je to se svobodnou vůlí, kterou popíraji týpci jako Sam Harris nebo Richard Dawkins. Je dost možný, že ji popíraji proto, že oni, jakožto OP, ji opravdu nemaji. Ačkoliv aspoň Harris dokáže docela rozumně argumentovat (o Dawkinsově logice bych pomlčel), tak co jim uniká, je to, že  my  nejsme jako oni.
Veškerý materialistický popisy světa, ačkoliv z našeho pohledu jednoznačně nepravdivý, maji teda ten užitek, že nám umožňujou “nahlídnout do duše” lidí bez duše (abych byl hrozně vtipnej). Můžeme se zamyslet nad tim, že pro ty lidi, kteří to tak vidí, ten svět takovej z jejich vlastní zkušenosti možná opravdu je. (Nicméně někteří zastánci těch teorií můžou zase bejt jen spící lidi s duší.)
Organický portály, stejně jako pro danou chvíli “odpojení”/spící lidi, fungujou teda převážně jako  nástroje  pro kohokoliv, kdo se rozhodne si je naprogramovat k nějakej zákeřnosti, čehož hojně využívaji jak 4D STS, tak naši místní Loutkáři a jejich poskoci a mluvící hlavy v televizi a podobně. A když se vyděsí, vystresujou, zfanatizujou, a nalámou do různejch krutostí, tak pro 4D STS ještě poskytujou velký množství potravy.
Tohle všechno může znít někomu bizarně a možná i děsivě, ale podle mě je to zároveň i dost uklidňující, protože to vysvětluje hodně podivností, který kolem sebe denně pozorujeme. Mnozí z nás jsou čas od času nuceni zamyslet se nad tim, jestli fakt může bejt svět plnej takovejch magorů, jaký kolem sebe vidíme, a jestli náhodou neni něco v nepořádku s našim pozorováním. Opravdu ten materiál okolo jsou lidi jako my?
Proč má někdo nezlomnou touhu po duchovnu a jasný vědomí, že musí existovat  něco víc , a jinýho nic takovýho nezajímá a vysmívá se tomu? Proč někdo neustále hledá odpovědi, zatímco někdo jinej nemá ani žádný otázky? Proč někdo hledá v životě smysl a někdo žádnej nepotřebuje?
OP nemá žádnou vnitřní potřebu hledat nějakou “pravdu” a žádný nutkání pochybovat o něčem, co mu je jako pravda předhozeno. Nikdy nemá pochyby, že je na správnej straně, ani když zuřivě mává nacistickou vlajkou na hromadě mrtvol. Nemá pochyby o sobě ani o systému, a to ani potom, co si touhle cestou už třikrát rozbil držku o zeď.
Proč se lidi neučí z minulosti? Proč někteří z nás jasně vidí, že se tu opakujou nějaký scénáře, který historicky vždycky vedly k průseru, a přitom půlka lidí nic takovýho nevidí? Jsou to lidi jako my, schopni stejný reflexe, nebo jim opravdu chybí schopnost pochybovat o tom, co se do nich hustí televizí, protože stejní  nejsou ?
“Biorobot” je termín, kterej se používá možná ne úplně doslovně, ale ve skutečnosti to používání ukazuje na nějakou  realitu , kterou se lidi  snaží popsat , realitu, která je možná  reálnější  než by si člověk myslel. Pokud někomu připadá existence OP jako nemožná, ale zároveň mu lidi kolem něj připadaji jako bioroboti, měl by se nad timhle paradoxem asi trochu zamyslet.
Když se podíváme na to, že mezi OP by měla patřit polovina lidí, je to docela zajímavý. Máme tu asi 8 miliard lidí. 1.2 miliardy jsou ateisti nebo bez vyznání. I kdyby to všichni byli OP (čímž bych si zdaleka nebyl jistej), tak nám furt připadá 2.8 miliardy OP na lidi,  kteří se hlásí k náboženství . Neboli máme skoro 3 miliardy lidí, kteří nemaji duši, ale hlásí se k víře, že duši maji.
To je docela vtipný, ale v konečnej fázi nijak zvlášť překvapivý. Lidi se většinou nehlásí k nějakej víře proto, že si to promysleli, ale proto, že se narodili někde, kde se k ní hlásí všichni ostatní. Co v takovej situaci udělá biorobot? No přece to samý co všichni ostatní. Sice z toho nic nechápe a jen se účastní nějaký rutiny nebo rituálů, ale jasně že se přidá.
Navíc Loutkáři nastrčí svoje destruktivní loutky, kde můžou, a to hlavně na místa, ze kterejch se dá oblbnout velký množství lidí, takže můžeme očekávat organický portály u zrodu všelijakejch sekt a pseudospirituálních hnutí, který se tváří hrozně pozitivně, ale je to jen o tom zaměstnat lidi nějakou kravinou (aby si nevšímali důležitejch věcí) a vytřískat z toho nějaký prachy.
Nebo si vzpomeňte na takový ty americký evangelisty, který s tim retardovanym jižanskym přízvukem vyřvávaji ty svoje idiotský fráze s “haleluja” za každou větou a blekotaji nesmysly, a dav zfanatizovanejch ovcí na nich visí očima a uvěří i tej největší hovadině, co ze sebe vybrblaji. Vypadá to snad jako dav oduševnělejch, samostatně myslících lidí? Když ten blbeček na pódiu řekne “Běžte a poserte Frantovi Nováků auto”, tak všichni zajásaji a půjdou srát na auto. Takže co myslíte? Duše nebo portál?
Nicméně je nutný poznamenat, že OP nejsou “špatní” nebo “zlí” o nic víc než ty opravdový ovce s bílym vlněnym kožichem. Prostě jsou, co jsou. Oni za to nemůžou, že nám připadaji jako idioti, stejně jako křeček nemůže za to, že nechápe velkou násobilku, i když mu to vysvětlujete už počtvrtý. Prostě na víc nemaj. Byl by teda nesmysl vnímat je nějak nepřátelsky.
Je ale třeba chápat, co jsou zač, čeho jsou schopní, a čeho naopak nikdy schopní nebudou , abysme neplejtvali energií na snahu dosáhnout nedosažitelnýho. Jsou vlastně umělá inteligence. Je tu nějaká inteligence v rozsahu určitejch parametrů, je tu nějaký základní vědomí, ale jsou tu taky jasný omezení. Ta inteligence neni řízená duší, ale operuje na bázi programů.
Stejně jako nemůžete chtít některý věci po počítači, stroji, nebo králíkovi, platí to i na asi polovinu lidí. A zatímco to částečně platí i na spící lidi s dušema, u kterejch je to otázka chybějící snahy, u OP je to otázka chybějícího potenciálu. Prostě lepší to nebude.
Čistě teoreticky, podle zpráv z Cassiopey, by si OP při  dlouhodobej interakci  s 4D STO  moh  začít vytvářet nějakou “duši”, ale takovou možnost na Zemi nemá, neboť s ním cloumá sem a tam 4D STS, který jen vysává a nic nedává.
V současnej době se hlavní rolí OP stalo  bránit opravdovejm hledačům pravdy v postupu .  Za normálních okolností má člověk s duší ve svym okolí víc lidí s duší než bez, protože ti stejní se k sobě přirozeně shlukujou.  Kdo se ale začne probouzet a potenciálně ohrožovat systém, tomu systém začne posílat do cesty víc OP, aby ho brzdili, otravovali, mátli a vyčerpávali. Před tim se člověk musí mít na pozoru.
Takový lidi je třeba detekovat a do svýho života moc nepouštět. Jejich hlavní efekt je vysávání vaší energie (která je přesměrována k 4D STS). Neni až tak třeba se pokoušet identifikovat, kdo je opravdu OP, ale je dobrý se vyhybat interakcím s lidma, u kterejch si všimnete, že z vás vysávaji energii a jen vám komplikujou život.
A je dobrý vědět, že jsou tu síly, který vám tyhle portály budou posílat do cesty o to víc, o co víc budete na  správnej  cestě. A že s portálama se rozumně nedomluvíte, takže nemá cenu to zkoušet. Jejich úkolem je vám škodit, a oni tak úplně nejsou vlastními pány, takže i kdybyste se s nima občas domluvili, tak on je někdo do příště zase přeprogramuje. Postupem času se ale naučíte je včas identifikovat a odklonit.
Pokud jde o probouzení lidí, je situace asi takováhle: 1. Některý lze probudit. (S duší, ale spící.) 2. Někteří jsou OP a probudit je nelze. 3. Nevíte, kdo je kdo.
Takže na jednu stranu ta snaha  má  nějakej smysl, ale u  většiny lidí  je to marný. Jelikož je hodně těžký to rozlišit, chce to zkoušet jen tak lehce a hlavně tak, aby to nevysávalo energii z vás, což zahrnuje jakýkoliv postupy, který končí vaší frustrací, depresema, vztekem a podobně. Prostě zkusit a když narazíte na odpor, tak toho nechat, pokrčit rameny, a jít dělat něco rozumnějšího.
“Hej, zombíku, stojíš o pomoc? Můžu ti nějakou nabídnout. Ne? Chceš se dál brodit sračkama a chodit do kolečka? OK, tak jo. Ale kdyby sis to rozmyslel, tak zajdi. Jo, rozbíhat se hlavou proti zdi je taky v pohodě. Klidně pokračuj.” Svobodná vůle.
V souvislosti s OP se též často mluví o psychopatech, protože je tu jistá souvislost. Vlastnosti psychopatů jsem tu  popsal , a když se na to podíváte, něco z toho se s OP překrejvá. Ale OP jsou půlka lidí a psychopatů je pod 10%. Takže samozřejmě ne každej OP je psychopat, ale většina psychopatů nejspíš budou OP.
Obecně vzato jsou to ti, co se jim nedaří dostatečně efektivně imitovat normální lidi. Psychopata je možný vidět jako OP, kterej se snaží naučit předstírat, že je normální člověk, a vzhledem k jistejm deficitům se mu to nedaří. Zároveň ale psychopat může bejt člověk s duší a silnou polarizací k STS. To jsou ti opravdu nebezpeční.
Co tady poslední dobou taky vidíme, jsou lidi, kteří jsou úplně posedlí negativitou, aniž by opravdu chápali, co vlastně dělaji. Věří všem nesmyslům, co na ně zvrací vláda a masmédia, a tráví spoustu času vyhledáváním lidí, kteří smýšlí jinak, a tím, že těm lidem nadávaji a škodí.
Na Internetu najdete lidi, jejichž profily obsahujou desítky či stovky nenávistnejch komentářů a absolutně nic pozitivního. Je těžký si představit, že by někdo takovej měl duši. Víc smyslu dává, že tenhle člověk nemá žádnou vlastní vůli, přejímá myšlenky a názory někoho jinýho (skrz propagandu atd.), a ty pak fanaticky šíří, protože je k tomu naváděnej. Zřejmě má pak pocit, že je “dobrej občan” (protože mu to říká nějakej vykulenej retard nebo fialová svině), a hladí to jeho ego.
Podobně bizarní jsou lidi, kteří zuřivě podporujou různý myšlenky, který si protiřečí, a nenapadne je, že to nedává smysl. Oni nijak nezvažujou, co dává smysl. Oni jen poslouchaji rozkazy a přijímaji názory, který jim debilomédia podsunujou jako “správný”, a že ty rozkazy jsou protichůdný (jako podporovat LGBT a zároveň muslimský imigranty, jak jsem psal  včera ), si nikdy nevšimnou.
Problém OP je v dnešní době aktuálnější než kdy předtím, protože hra se blíží ke konci, sázky jsou vysoký, a umírající kobyla nejvíc kope, a 4D STS kope hlavně skrz ty portály, co tu pobíhaji všude kolem nás. Situace je o to horší, že se Loutkářům podařilo do lidí napíchat  SoulRemover  a srazit spoustu těch spících (a možná i pár probuzenejch) na úroveň těch OP, na dobu neznámou.
Takže vyšinutejch magorů a tupejch ovcí bez schopnosti samostatně myslet můžeme ve svym okolí asi očekávat o něco víc než dřív. Chce to teda  neustálou bdělost  a mít dostatek energie, což znamená  neplejtvat s ní .

The post Organický portály, zombíci a psychopati first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden