Fauci by měl být trestně stíhán za lhaní Kongresu o zisku funkce
RSS

Fauci by měl být trestně stíhán za lhaní Kongresu o zisku funkce


V americkém Kongresu již delší dobu probíhá vyšetřování zločinů těch, kdo celosvětově řídili covidový podvod. V čele všeho byl nechvalně známý šéf amerického NIAID Anthony Fauci.
Nedávno bylo i na základě důkazů poskytnutých z uniklých e-mailů Fauciho zjištěno, že to byl právě on, kdo do světa vypustil lež o přirozeném původu viru, jehož laboratorní původ měl zůstat lidem po celém světě navždy utajen.
Ovšem tato účelová lež nebyla jedinou, kterou Fauci šířil – a to dokonce i přímo na půdě amerického Kongresu, kde je lhaní pod přísahou považováno za trestný čin.
Fauci konkrétně popíral, že ve wuhanské laboratoři, která byla pronajata Fucim kontrolovanou NIH, byl prováděn výzkum zisku funkce.
Záhy bylo potvrzeno, že k tomu v Američany pronajaté laboratoři v Číně skutečně docházelo – a to s plným vědomím Fauciho.
Nyní je tak jisté jedno: Fauci lhal před Kongresem a tím se dopustil trestního činu…
Senátor Rand Paul řekl Breitbart News Daily, že Fauciho předal ministerstvu spravedlnosti k trestnímu stíhání.
To by nemělo být překvapením. V prosinci senátor Paul řekl Jesse Wattersovi na FOX News, že republikáni přistihli Fauciho při několika  lžích, z nichž se nedostane.
Bývalý šéf NIAID Dr. Anthony Fauci dříve  svědčil  a odpovídal na otázky týkající se role NIH při financování výzkumu zisku funkce v laboratoři ve Wuhanu.
Rand Paul a Fauci se dostali v září 2022 do napjaté výměny názorů ohledně Fauciho zapojení do financování výzkumu zisku funkce wuchanské laboratoře, který pravděpodobně vedl k úniku Covid-19.
Fauci během slyšení OPĚT popřel, že by financoval výzkum zisku funkce.
Rand Paul také varoval Fauciho, že lhaní Kongresu je zločin.
„Dr. Fauci, jak víte, lhát Kongresu, paragraf 1001 amerického trestního zákoníku, je zločin. Je to zločin, za který hrozí pětiletý trest za lhaní Kongresu,“ řekl Rand Paul v roce 2021.
Rand Paul řekl Breitbart News Daily, že existují další důkazy, že Fauci lhal Kongresu o zisku funkce ve světle nově objeveného e-mailu z roku 2020, který shrnuje Fauciho telefonní hovor.
„To je doba, kdy se teprve začínali zabývat pandemií. A v tom e-mailu v podstatě říká: ‚Ano, máme podezření, že by to mohl být zmanipulovaný virus, protože pochází z laboratoře ve Wu-chanu, kde získávají výzkum funkcí,‘ a popisuje výzkum,“ řekl Paul.
„No, to je v přímém rozporu se vším, co mi řekl při slyšení ve výboru, absolutně popřel, že by financovali jakýkoli zisk funkce, a je to naprostá lež,“ řekl.
„Virologové z celého světa mu říkali, že se dívají na genetickou sekvenci COVID-19 a zjišťují, že existují některé pozoruhodné, nápadně neobvyklé vlastnosti, které způsobují, že to vypadá, jako by to bylo manipulováno v laboratoři.
A tato skupina blízkých virologů, kteří jsou jeho blízkými přáteli – a to jsou všichni lidé, kteří byli dříve zastánci výzkumu zisku funkce, vytváření virů, které se nevyskytují v přírodě – všichni mu říkali, že to vypadá zmanipulovaně,“ řekl a vysvětlil, že pak měli telefonát a  diskutovali o tom 1. února. 2020.
Audio výpověď Randa Paula v angličtině:






Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Fauci by měl být trestně stíhán za lhaní Kongresu o zisku funkce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden