Ruští vtipálci tentokrát zavolali Rothschildovi a ten mluvil o tom, jak se vydělává na válce na Ukrajině (video)
RSS

Ruští vtipálci tentokrát zavolali Rothschildovi a ten mluvil o tom, jak se vydělává na válce na Ukrajině (video)


Rothschildové spolu s Rockefellery jsou podle všeho těmi, kdo se nachází na nejvyšší příčce tzv. „pyramidy moci.“ Zatímco Rothschildové ovládají zejména Evropu, Rockefellerové se více soustřeďují na Ameriku.
Jejich působení je však globální a cíle zřejmě podobné. Mnohdy se hovoří o tom, že Rockefellerové, kteří se snaží získat moc nad světem o nějaké to století kratší dobu než Rothschildové, jsou pod vlivem evropské globalistické rodiny.
Obě rodiny pak zřejmě patří k těm, kdo se ve skutečnosti skrývají za vlastnictvím investičních gigantů jako BlackRock či Vanguard.
Ať je to jak chce, dvojice ruských vtipálků tentokrát zamířila zřejmě nejvýš jak jen mohla….
Dva ruští vtipálci Vovan a Lexus již podvedli mnoho západních politiků a celebrit.
Mocný bankéř vysvětlil, o čem je podle něj ukrajinská válka: Peníze ze západních daní, které jsou ve skutečnosti určeny na rekonstrukci, mají být přesměrovány na účty ukrajinských oligarchů.
Rozhovor naznačuje, že mezi evropskými oligarchy a americkými oligarchy, jako je Rockefeller, v současnosti probíhá boj o moc.
V minulosti se objevilo již množství telefonátů ruských komiků Vovana a Lexuse (Vladimir Kuzněcov a Alexej Stoljarov).
V červenci 2022 se jimi nechal nachytat levicový americký spisovatel Stephen King , který popsal nacistu Banderu jako „velkého muže“.
V roce 2022 také přiměli vídeňského starostu Ludwiga , aby nadšeně zamával do kamery vlajkou Ukrajiny.
Oba dva také napálili šéfku ECB Christine Lagardeovou a  Henryho Kissingera . Lagardeová tehdy zcela otevřeně řekla, že budoucí digitální centrální měna by měla sloužit ke sledování populace.
Napálili však také Merkelovou , bývalého francouzského prezidenta Hollanda nebo šéfa Fedu.
To vše ale nebylo nic oproti žertíku, který se oběma komikům povedl nedávno. Alexandre de Rothschild, „vládnoucí“ šéf pařížské Rothschild Bank , je považován za stydlivého a je extrémně obtížné s ním získat rozhovor.
Níže je odkaz na celý záznam hovoru, jak jej zveřejnili Vovan a Lexus – video je v angličtině.
 

Jak se stalo, že Wowan a Lexus dostali k telefonu hlavu bohatého a mocného rodinného klanu Rothschildů? Šlo to oklikou přes obchodníka s ropou Pierra Anduranda, zakladatele hedgeového fondu Andurand Capital.
Zatímco oba předstírali, že mluví  Zelenský, zavolali Alexandre de Rothschilda, aby se údajný Zelenský mohl připojit k videokonferenci. Takže nic netušil a myslel si, že je mezi svými.
O rodinném klanu Rothschildů se říká, že patří k nejbohatším na světě. Podle Alexandra od roku 2017 jednal v zájmu ukrajinské vlády a ministerstva financí. Jednalo se především o nákup cizího kapitálu. 
Jeho se sankce proti Rusku nedotkly. Rothschild zdůraznil, že „mnohem více“ spolupracují s Ukrajinou. „ Neexistuje žádný kontakt s ruskou elitou,“ řekl.
„Svět je ve stavu nepořádku,“ řekl Rothschild falešnému Zelenskému. To však nemusí být pravda . Ve skutečnosti totiž Rothschild na začátku krize levně nakoupil ukrajinské dluhopisy za sedm miliard dolarů a prodal je s vysokým ziskem.
Ukrajina se tak zavázala, že umožní soukromým věřitelům účastnit se předpokládaného hospodářského růstu po dobu 20 let.
Při obnově Ukrajiny – po skončení konfliktu – by šlo o přesměrování evropských daňových peněz do nadací západních oligarchů, které by pak měly realizovat „filantropické“ rozvojové projekty. 
To dobře zapadá do známého obchodního modelu takzvaných „filantropů,“ jako je Bill Gates, kteří jsou stále bohatší v důsledku svých „miliardových darů“, protože kapitál se jim vrací znásobený.
Rodina Rothschildů plánuje na těchto peněžních tocích vydělat slušné peníze. Během rozhovoru Rothschild prozradil:

Pro rekonstrukci Ukrajiny s řadou sektorových témat, by v těchto sektorech samozřejmě mohla být energetika, bydlení, logistika. A myslím, že je potřeba to připravit ještě dřív, než rekonstrukce začne.
Z konference v Luganu jsem vyrozuměl, že jste vyjádřili potřebu celkových finančních prostředků ve výši více než 750 miliard dolarů na rekonstrukci mezi rokem 2023 a, víte, možná o deset let později, což dává smysl. 
A přemýšlejte, jak to kalibrovat, jak zajistit, aby tam byli všichni hráči, je to velmi důležitý úkol, který musí začít před koncem konfliktu – a v tom spočívá naše odbornost.
Alexandre de Rothschild

Bankéř tímto vyjadřuje, že všichni „velcí hráči“, kteří vědí, jak vydělat a distribuovat peníze, musí být umístěni na Ukrajině před koncem války. Velké prodeje očekává Rothschild v oblastech energetiky, pronájmu nebo nemovitostí a logistiky.
Když se falešný Zelenskyj ptá na vazby Rothschildů na Rockefellery, tak tvrdí, že neexistuje žádný kontakt. Pokud je to pravda, mohlo by to znamenat pokračující boj o moc mezi oběma rodinami. Rothschild také potvrzuje, že je v kontaktu s  ukrajinským ministrem financí Marčenkem  a ukrajinskou národní bankou.
Na konci rozhovoru  se Zelenskyj ptá, zda existuje tajná světová vláda. Protože by chtěl být členem tohoto týmu.  Rothschild odpovídá, že jde o nadsázku. Bude to G7. Ale skutečnými vládci světa je G0 – to znamená „nikdo.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Ruští vtipálci tentokrát zavolali Rothschildovi a ten mluvil o tom, jak se vydělává na válce na Ukrajině (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden