Smutné video z opuštěného obchodního centra a ulic v centru San Franciska
RSS

Smutné video z opuštěného obchodního centra a ulic v centru San Franciska


Nedávný průzkum, který si nechala zpracovat společnost Probolsky Research, ukázal, že 60 % voličů v San Franciscu „neschvaluje“ práci starostky London Breedové a pouze 22 % si myslí, že si zaslouží znovuzvolení.









Mezi podnikatelskou komunitou klesá důvěra, že progresivní vedení v kriminalitou prolezlé metropoli dokáže oživit pokaděné centrum města. Podniky houfně zavírají obchody a někteří majitelé budov zastavili platby za nákupní střediska a hotely, protože hospodářské oživení města se zdá být bezútěšné.



Generální ředitel Sanfranciské obchodní komory Rodney Fong nedávno načrtl hrozivou historickou paralelu skomírající oblasti metra se zemětřesením v roce 1906: „Máme před sebou ještě hodně práce, protože obyvatelé jsou pesimističtější než kdy jindy.“



Marc Benioff, generální ředitel společnosti Salesforce, největšího zaměstnavatele ve městě a kotevního nájemce v jeho nejvyšším mrakodrapu, tento týden varoval, že metropolitní oblast má problémy.



V popisu videa napsal: „Embarcadero Center je komerční komplex pěti kancelářských věží, dvou hotelů, nákupního centra s více než 125 obchody, ale pouze dva zůstávají otevřené na třech podlažích, který se nachází v San Francisku v Kalifornii.“



Video otevírá oči nad ekonomickým kolapsem centra města, které se přes noc proměnilo v „město duchů“. Odchod firem a lidí je hlasem důvěry, že Breedova progresivní administrativa selhala. Existují pokusy o obnovu centrální čtvrti, ale to může trvat mnoho let, což znamená, že k ekonomickému oživení města v dohledné době nedojde.





Článek Smutné video z opuštěného obchodního centra a ulic v centru San Franciska se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden