Francie: Arabové pořezali 19letou dívku 50 ranami za to, že měla příliš krátké tričko
RSS

Francie: Arabové pořezali 19letou dívku 50 ranami za to, že měla příliš krátké tričko


V multikulturních zemích muslimové předpokládají, že se postupně původní obyvatelstvo přizpůsobí jim – a ne naopak. To je patrné zejména v obohacovaných oblastech, kde se stále častěji objevují samozvané šaría hlídky.
A situace je stále horší, dodržování islámského práva na  dobytých územích vyžadují i ti, kdo se již v zemi narodili. To je případ většiny muslimských gangů ve Francii, jejichž součástí jsou zpravidla mladí Arabové, kteří se již v zemi narodili.
Obětí se stále častěji stávají zejména mladé ženy, které zejména v létě chodí venku poněkud víc odhalené.
Útoky jsou hlášeny takřka denně, tentokrát se však objevil vskutku děsivý případ, který velmi názorně ukazuje, jak daleko jsou tito fanatici ochotni zajít.
Mladá žena měla nakonec štěstí, že přežila, nicméně po zbytek svého života zůstane znetvořená…
 19letá Nissan se procházela ve francouzském Toulouse, když na ni zaútočili čtyři pachatelé ve věku 14, 15 a 17 let. Protože její tílko bylo příliš krátké, severoafričtí vetřelci jí pořezali obličej.

Mladá Nissan byla ve středu večer na vycházce po městě spolu se svým přítelem.
Tam ji oslovili mladí Severoafričané, píše francouzský deník La Depeche. Pachatelé ženu bodli 50krát rozbitým sklem.
Na Twitteru mladá žena zveřejnila nejen fotografie svých zranění, ale také vzkaz. Skutečnost, že řekla médiím, že pachatelé jsou „Maghrebci“, by neměla podněcovat nenávist vůči cizincům.
Nissan ve svém příspěvku připomíná, že trestné činy páchají i jiné skupiny a zmiňuje se o smrtelné policejní střelbě na Severoafričana.
Dívka je tak podle všeho příkladem „kvalitně“ vymytého mozku, kdy omlouvá ty, kdo páchají zdaleka nejvíc násilné trestné činnosti aniž by chápala, že ona sama dostala „vzkaz,“ kterým jí bylo naznačeno, kdo v jejím městě vládne.
Jde tak o jednu z mnoha obětí, které nejsou schopny pochopit co se s jejich zemí děje – a to dokonce ani tehdy, kdy je ona sama „obohacena.“
Tyto jedince, jimž většinou vymývá hlavu škola nebo média, zřejmě neprobudí vůbec nic.
Nedá mi v tomto kontextu nevzpomenout na jistého Němce, jemuž Afghánec zhruba před 4 lety přepadl, znásilnil a brutálně zavraždil 19letou dceru, která byla zároveň jediným dítětem tohoto muže.
Němec, který pracoval pro bruselské struktury, okamžitě prohlásil, že Afghánci odpouští, protože chápe, že byl frustrovaný. Poté zmínil, že bude nadále podporovat migraci do země a přispívat promigračním neziskovkám.
Mladá Francouzka, která zůstane po zbytek života zohavena, nakonec možná bude pracovat v nějakém migračním centru nebo se přidá k Antifě.
Nebo možná zažije pár dalších podobných útoků a časem pochopí, co se s její zemí děje…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Francie: Arabové pořezali 19letou dívku 50 ranami za to, že měla příliš krátké tričko se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden