Šílené: Nizozemský Timmermansův zelený ultralevicový slepenec vede v preferencích
RSS

Šílené: Nizozemský Timmermansův zelený ultralevicový slepenec vede v preferencích


Bude nakonec Holandsko i díky vysoké míře islamizace zemí s nejextrémnější ultralevicovou vládou?
Jak již víte, tak Timmermans se rozhodl odejít z Bruselu, aby mohl kandidovat jako lídr ultralevicového „slepence“ stran, které jsou noční můrou každého odpůrce politiky zeleného údělu, otevřených hranic a wokismu.
A zdá se, že nakonec bude tento slepenec v předčasných volbách, které mají v Nizozemsku proběhnout v listopadu, úspěšný. A zřejmě dojde i ke koalici s Rutteho stranou a některými menšími levicovými uskupeními, která mají také velmi slušnou šanci na vstup do Parlamentu.
Podle všeho stojí za úspěchem zejména tamní velmi početná muslimská komunita. Timmermansův slepenec totiž požaduje otevřené hranice a bezbřehé vítání, což zemi mnohem rychleji islamizuje.
S Timmermansem coby premiérem by bylo také vyvlastňování zemědělců prováděno v mnohem širším měřítku a zcela jistě by nezůstalo u Rutteho vládou  plánovaných 3000 farem, které mají zaniknout do roku 2030.
Podle Timmermanse a zelené a socanské sebranky kolem něho by to mělo být mnohem víc.
Timmermansův slepenec (3. zleva) zatím vede se 17%, Rutteho strana VVD má 15,5%. V koalici se zelenými (Volt) by mohli vytvořit nejlevicovější vládu v Evropě. V době průzkumu se údajně o kandidatuře Timmermanse hovořilo, potvrzena však byla až později. Podle informací by to mělo podnítit další levicové voliče k volbě jeho slepence.
Slušný výsledek v průzkumu má také Wildersova PVV (9,5%) či farmářská strana BBB (13,1%). Nicméně obě tyto strany by zůstávaly v opozici.
V zemi je už velmi vysoký počet muslimů, kteří volí levici, i když mají i islámskou stranu (DENK – 1,4%), ale jsou si vědomi, že program, který žádají, nabízí také Timmermansův slepenec, který má mnohem větší šanci nabrat na síle. Proto má „zelená levice“ vysoké procento voličů právě mezi muslimy.
Strany jako PVV, BBB a FVD volí výhradně původní obyvatelstvo, nicméně jde o strany, které zůstanou v opozici.
Jak navíc sami vidíte, tak do politického boje vyráží v Nizozemsku příliš mnoho stran, které velmi drobí hlasy. To spolu s islamizací bude důvodem proč se nejspíš právě Timmermans stane příštím premiérem země.
Ostatně, nepřipomíná vám to něco???
Pak zřejmě uvidíme destrukci Holandska v přímém přenosu.
Velmi příhodně shrnul osud Nizozemska pod Timmermansem Geert Wilders:
„Frans Timmermans je to nejhorší, co se může Nizozemsku stát – Sigrid Kaagová s plnovousem (pozn.: současná ministryně dusíku) a pak ještě horší. Za maximální klimatické a dusíkové šílenství, za větší EU, za větší rozmanitost, za woke a azyl. Totální pád Nizozemska.“ tweetoval.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Šílené: Nizozemský Timmermansův zelený ultralevicový slepenec vede v preferencích se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden