Podívejte se, jak Němci „milují“ politiky Strany zelených (video)
RSS

Podívejte se, jak Němci „milují“ politiky Strany zelených (video)


V současné době dochází v německé politice k nevídanému posunu preferencí od systémových stran establishmentu k jediné opoziční parlamentní straně – AfD.
Ta má již na preferencích mnohem víc než Zelení, kteří zdárně pomáhají Německo deindustrializovat a tím i posouvat blíž k životní úrovni jaká je v zemích jejich dovážených voličů.
AfD, jejíž vedení prohlásilo, že prvním, co by udělali v případě volebního úspěchu, by bylo rozpuštění EU (po odchodu Británie by bez Německa EU dlouho nevydržela), má nyní 22% a je zatím druhou nejsilnější stranou.
Vzestup je však poměrně rychlý s tím, jak si zejména voliči CDU-CSU uvědomují, že jedinou opozicí klimatickým šílencům a válečným štváčům z vlády semaforu je AfD. Nebylo by tak nic podivného, kdyby se strana dostala za pár měsíců na první místo:

Zelení, kteří se drží na 14% snad jen díky tomu, jak štědře rozdávají v posledních letech občanství, jsou nyní v situaci, že si nemohou dovolit pořádat ani veřejné akce. Jak to na takové akci Zelených v Bayreuthu vypadalo, se můžete podívat ve videu níže.
 

Nejde o jedinou akci, kde nebyl zelený politik schopen překřičet pískot a bučení. Zajímavé bude sledovat, jak bude vypadat jejich příští kampaň před volbami v roce 2025.
Do té doby zemi zdevastují natolik, že politici této strany se budou bát vystrčit nos z domu, natož aby si dovolili pořádat podobné akce…
Mimochodem, tato akce byla v Bavorsku. Umíte si představit, jak by asi reagovali východní Němci???


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Podívejte se, jak Němci „milují“ politiky Strany zelených (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden