Důkazy o Bidenově korupci podané před Kongresem zřejmě povedou k jeho odstoupení ve snaze zabránit případnému impeachmentu
RSS

Důkazy o Bidenově korupci podané před Kongresem zřejmě povedou k jeho odstoupení ve snaze zabránit případnému impeachmentu


Biden je již nyní v situaci, kdy by měli republikáni zcela logicky přistoupit k impeachmentu. Zatím se však nic neděje – a to přesto, že důkazy jsou natolik neprůstřelné, že by byl podobný krok očekávaný.
Čeká se snad na to, až sami demokraté nenápadně Bidena odstraní – a to pravděpodobně ze zdravotních důvodů?
V úterý   výbor pro dohled nad Sněmovnou reprezentantů zveřejnil  14letou časovou osu vlivu Bidenovy zločinecké rodiny, která již roky za úplatu slouží různým zahraničním vládám či podnikům.
Výbor pro dohled se pravděpodobně jen škrábe po povrchu kriminálních činů Joea Bidena, jeho syna Huntera a širší Bidenovy rodiny.
Bidenova rodina brala úplatky mimo jiné z Ukrajiny, Rumunska a Číny.



Důkazů je spousta.
mezi dary Hunteru Bidenovi z Číny byly například Rolexky a diamant v hodnotě 80 000 dolarů Ve středu  Informátor IRS Joseph Ziegler potvrdil v přísežném svědectví před Kongresem, že Bidenova rodina obdržela přibližně 17 milionů dolarů úplatků od Číny, Rumunska a dalších zemí výměnou za politické laskavosti.
Ve čtvrtek  Senátor Chuck Grassley  zveřejnil dokument FBI , který ukazuje, že Joe Biden byl zapojen do úplatkářského schématu ve výši 10 milionů dolarů s generálním ředitelem ukrajinské firmy Burisma Mykolou Zlochevskym.
Formulář FD-1023 potvrzuje, že tehdejší viceprezident Joe Biden donutil Zlochevského, ukrajinského oligarchu, zaplatit jemu a jeho synovi Hunteru Bidenovi celkem 10 milionů dolarů výměnou za politickou přízeň.









V pátek Rudy Giuliani řekl publiku v The War Room, že důkazy shromážděné proti Bidenově zločinecké rodině jsou „nejsilnějším případem, jaký jsem kdy viděl“ a jde o větší než důkazy, než které měl k dispozici jeho tým v New Yorku v roce 1980, aby zlikvidoval pět  mafiánských rodin.
Než bude Joe Biden obžalován, zřejmě někde uklouzne, upadne nebo bude mít nějaké vážné zdravotní problémy. Jeho administrativa se slzami v očích oznámí, že Joe odstupuje z funkce.
Demokraté a jejich poskoci z korporátních médií pak budou trvat na tom, že Bidenova obvinění jsou „včerejší zprávou“ a „již byl stíhán.“
Americká veřejnost bude poučována o tom, jaký byl velký vůdce Joe Biden a jak by měl být navždy uctíván v našich vzpomínkách a historických knihách.
Tak to pravděpodobně dopadne, pokud co nejdřív nedojde k impeachmentu ze strany republikánů. Nač tedy čekají?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Důkazy o Bidenově korupci podané před Kongresem zřejmě povedou k jeho odstoupení ve snaze zabránit případnému impeachmentu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden