Proč se utápíme v genderové a duhové LGBTQIA propagandě?
RSS

Proč se utápíme v genderové a duhové LGBTQIA propagandě?




ZDENĚK CHYTRA



Proč jsme neustále konfrontováni s genderovými problémy a duhovou ideologií? Proč tato ideologická propaganda v současnosti zaujímá tak významné místo v celém západním světě? Protože investoři používají k hodnocení společností indexy genderové rovnosti a diverzity. A mezi tyto investory patří mocné stínové banky a hedgeové fondy.
 







Proč jsme neustále konfrontováni s genderovými problémy a duhovou ideologií?
Michelle Obama přijede na podzim do Německa [  viz zpráva »Stern « ]. Objeví se tam na start-up festivalu »  Bits & Pretzels  «. Chce přednést projev na téma „ Inkluze a rozmanitost “.
“Už zase?” mohl by se někdo zeptat. Nedostává se vám téma »  Rozmanitost a rovnost  « pomalu pro většinu lidí? Nejsme kamenováni duhovou propagandou 24/7? Neslyšíme  LGBTQ  reklamy v celém rádiu? Není televize plná programů »multikulturních« a »pestrých«? Nemluví se nyní více o smíšených rodinách než o normálních rodinách otec-matka-dítě?  Copak už nevidíte všude vlající duhovou vlajku?  Nebudují se už všude genderové toalety?  Nejsme denně bombardováni genderově neutrálním jazykem?  Genderová výchova ve školách? »  Genderová studia  « na univerzitách? Nejsou už všude regulace kvót? To nikdy neskončí? Není ve společnosti něco důležitějšího?
Proč tato ideologická propaganda v současnosti zaujímá tak významné místo v celém západním světě?
Proč musí společnosti produktovat LGBTQ reklamu , i když to odporuje jejich vlastní klientele a vede ke ztrátě tržeb?  Proč v reklamě na pivo Bud Light v USA hraje trans člověk (muž), když typickými zákazníky jsou většinou heteronormativní muži , sportovní fanoušci a dělníci?  Geopolitan informoval zde:  Pivovaru vyrábějícímu pivo Bud light klesly tržby až o 50%  Geopolitan dále informoval:  Na diverzitu a transideologii kladla důraz rovněž Creditsuisse , kterou spolkla UBS. Neobvyklá finanční operace ve Švýcarsku.
Odpověď zní: jsou to »Indexy rovnosti«.
Co to je? Proč existují?
Příběh lze vyprávět jednoduše. Přední představitelé amerického finančního průmyslu a velké korporace se jako studenti univerzity nechali indoktrinovat levicově-liberální ideologií. A nyní, jako bohatí a mocní, chtějí těmto myšlenkám pomoci dosáhnout průlomu.
Dělají to jako přední investoři a šéfové velkých korporací, finančních institucí, stínových bank a společností spravujících aktiva nebo gigantických hedgeových fondů tím, že  činí investice závislé na ideologických hodnotách .
Masivní přesuny peněz na akciových a dluhopisových trzích jsou kalibrovány podle toho, zda příjemci investic souhlasí s agendou LGBTQ genderové rovnosti.
Indexy jsou vytvářeny tak, aby akcionáři a investoři viděli, zda jsou společnosti nebo instituce přátelské k LGBTQ a genderově neutrální. Ty hodnotí velké společnosti kotované na burze. A ratingy přispívají k rozhodování o tom, zda do těchto společností investovat či nikoli.
Síla indexů genderové rovnosti
Podívejte se například na  index genderové rovnosti Bloomberg . Uvádí se v něm:
„V indexu Bloomberg Gender Equality Index 2023 společnosti podnikají kroky v oblasti diverzity a začlenění“.
Dále:
„Bloomberg oznámil, že do indexu Bloomberg Gender-Equality Index (GEI) 2023 je zahrnuto 484 společností. GEI slouží jako prubířský kámen pro společnosti, které chtějí sledovat svůj pokrok v začleňování žen a mužů a jak implementace zásad diverzity ovlivňuje výkonnost společnosti.”
Index si klade za cíl přimět manažery a generální ředitele společností k  odpovědnosti za genderové otázky  :
»Nemůžeme přehnaně zdůrazňovat důležitost vedení, pokud jde o zlepšení rovnosti žen a mužů na pracovišti […] změny lze posunout vpřed pouze tehdy, když jsou součástí rozmanitosti a inkluze… výkonnostní metriky vedení. «
„ Bloomberg Gender Equality Index “ má pomoci investorům investovat své peníze do společností, které splňují kritéria. A  dává investorům příležitost volat manažery a generální ředitele k odpovědnosti , když jejich zásady nejsou v souladu s těmito pokyny.
Jak důležitá jsou tato hodnocení pro společnosti, ukazují jejich tiskové zprávy . Viz  tiskovou zprávu  Nestlé Group , například :
»Nestlé bylo již popáté v řadě zařazeno do indexu Bloomberg Gender-Equality Index (GEI) 2023. Společnost dosáhla 78,5 %, čímž překonala průměr indexu 73 %.«
Tisková zpráva pokračovala:
“Nestlé zrychluje své úsilí o prosazování genderové vyváženosti ve společnosti a pokračuje v implementaci politik, iniciativ a projektů k vybudování rozmanitější, rovnocennější a inkluzivnější pracovní síly a kultury. V současné době zastávají 45 % manažerských pozic ženy a společnost nadále usiluje o genderovou paritu na všech manažerských úrovních.”
Nestlé  se také zavázalo, že do konce roku 2022 zvýší podíl žen ve svých více než 200 vrcholových manažerských pozicích na 30 %. Společnost bude informovat o pokroku směrem k tomuto cíli ve své  ›Zprávě o vytváření sdílené hodnoty a udržitelnosti 2022 ‹. Společnost také prosazuje rovnost pohlaví v rámci svého dodavatelského řetězce,
Mnoho společností a institucí dělá totéž jako  Nestlé  : hlásí se k indexům genderové rovnosti. Celkový obraz v této otázce je důležitý, aby oslovil investory po celém světě.
Podobné tiskové zprávy najdete u společnosti  Siemens  [ viz  ZDE  ]. Telekom pak také hrdě oznamuje, že je hodnocen v indexu [ viz  ZDE  ].
Hodnotí se také vysoké školy, univerzity a vysoké školy z hlediska přístupu k LGBTQ komunitám a genderismu
Vzhledem k tomu, že vzdělávací instituce fungují stále více jako vzdělávací společnosti a jsou závislé na finančnících a investorech, podrobují se nejrůznějším žebříčkům. Nově existují také žebříčky genderové rovnosti pro vzdělávací instituce.  To je také výslovně požadováno a podporováno Organizací spojených národů .
A tak existují odpovídající indexy jako žebříček »  Times Higher Education  « .  Zde můžete vidět, jak si univerzity vedou v genderových otázkách . Je nyní třeba vysvětlovat, proč jsou v Německu všude genderoví úředníci a proč je nyní více židlí pro »  genderová studia  « než pro farmacii?
Manažerské poradenské společnosti mají indexy genderové diverzity
Velké manažerské poradenské společnosti mají indexy genderové diverzity.  Například Boston Consulting Group  (BCG) , která radí společnostem v ekonomických otázkách a tvrdí, že má přidanou hodnotu k bezpočtu společností v celkové hodnotě bilionů.
Boston Consulting Group vyvíjí indexy genderové diverzity a zároveň společnostem radí, jak v takových indexech stoupat  [ viz.  ZDE  ].
Německé společnosti DAX v indexech diverzity
Německé společnosti jsou také uvedeny v  německém indexu diverzity  .
Victoria Wagner, zakladatelka a generální ředitelka BeyondGenderAgenda,  vysvětluje na webu  :
»Německý index diverzity hodnotí závazek společností DAX 40 k diverzitě a činí je srovnatelnými prostřednictvím jednotně uplatňovaných kritérií. Stále neexistují žádné závazné standardy pro dokumentování závazku k rozmanitosti ve výročních zprávách a zprávách o udržitelnosti. Rádi bychom to v budoucnu změnili, abychom zvýšili transparentnost pro stakeholdery a veřejnost a motivovali společnosti v německém akciovém indexu, aby dlouhodobě zintenzivnily svůj závazek k diverzitě.«
Klíčové slovo „ stakeholders “ prozrazuje, kam věci směřují: investoři a akcionáři zakládají své investiční strategie nejen na vyhlídkách na zisk, ale také na hodnotách. A tyto  hodnoty se točí kolem genderové rovnosti a rozmanitosti .
Hodnotí se také státy a vlády
Kdo si myslí, že valuace v podobě indexů jsou omezeny pouze na firmy a soukromé instituce, mýlí se. Protože se hodnotí i veřejné instituce a dokonce i vlády a státy.
Existuje například EIGE, »  Evropský institut pro rovnost pohlaví  «. Tam jsou země  EU  hodnoceny a srovnávány s ohledem na jejich genderové politiky [ viz  ZDE  ].
Diverzita+Rainbow Indexy
Kromě indexů, které jsou více zaměřeny na rovnost pohlaví, existují i ​​ty, které kladou zvláštní důraz na  LGBTQ+  komunitu. Například v Německu existuje »Dax 30 LGBT+ index diverzity« [ viz  zpráva ZDE  ]. Ukazuje,  jak moc jsou jednotlivé společnosti oddány LGBTplus rozmanitosti .
To je zaznamenáno i  ve statistikách . Obchodní tisk obsáhle informuje o tom, které společnosti si vedou obzvláště dobře nebo špatně v otázkách diverzity a LGBTQ [ viz zpráva v »  Handelsblatt  « ].
Index »  Corporate Equality Index  « nadace »  Human Rights Foundation  « se sídlem ve Washingtonu je mezinárodně vlivný.
Píše se v něm  :
„Index podnikové rovnosti nadace Human Rights Campaign Foundation je národním srovnávacím nástrojem pro firemní politiky, postupy a výkony relevantní pro lesbičky, gaye, bisexuály, transgender a queer zaměstnance.“
a uvádí dále:
„Jako národní benchmarkingový nástroj pro měření politik, postupů a výhod pro lesbické, gay, bisexuální, transgender a queer (LGBTQ+) zaměstnance je Index Corporate Equality Index nadace Human Rights Campaign Foundation klíčovým faktorem pro začlenění LGBTQ+ na pracovišti. Údaje z ČIŽP vyprávějí příběh o téměř dvouletém nárůstu v přijímání těchto kritických politik a postupů, které ukazují závazek zaměstnavatelů k rovnosti.“
Shrnutí:
Různé indexy hodnotí společnosti, instituce a dokonce i země podle kritérií politiky genderové rovnosti a rozmanitosti. Tyto indexy ovlivňují rozhodování investorů (např. bohatých individuálních investorů, bank, finančních institucí, stínových bank, správců aktiv, hedgeových fondů).
Aby tedy firmy a instituce přilákaly a udržely finančníky, snaží se v takových indexech objevit v dobrém světle.  K tomu jsou k dispozici rozpočty, které jsou finančním palivem pro gigantickou ideologickou propagandu .
Stručně řečeno: Jde méně o ovlivňování konečného spotřebitele a více o image firem a institucí mezi investory a finančníky. Vyvěšování duhové vlajky a naprosto přehnané prosazování rovnosti signalizuje ideologii, kterou je třeba prezentovat, abychom dostali to, co všichni potřebují: peníze investorů.
A protože i velcí správci aktiv a stínové banky jako BlackRock a Vanguard jsou ovlivněny takovými indexy, duhové megatrendy se valí po celém světě.
 




The post Proč se utápíme v genderové a duhové LGBTQIA propagandě? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden