Osm důležitých faktů, které zcela vyvracejí hypotézu o lidmi způsobenému oteplování
RSS

Osm důležitých faktů, které zcela vyvracejí hypotézu o lidmi způsobenému oteplování


Klimaalarmismus tvoří základ současné politiky zejména v rámci EU, přičemž jen málokdo si uvědomuje, jak velký vliv má tato na lži založená politika na naše životy.
Ve svých dalekosáhlých důsledcích pro celé generace by měl klimatický podvod mnohem horší důsledky než jaké má podvod covidový. Lze jej tedy skutečně pokládat za největší podvod v dějinách lidstva.
Jde o celou politiku tzv. „zeleného údělu,“ která postupně  povede k deindustrializaci, vyvlastňování, přechodu na plnou elektromobilitu, razantní změně jídelníčku, uhlíkovým daním, 15minutovým městům, klimatickým lockdownům i výměně obyvatel.
Povšimněte si poměrně zajímavé okolnosti, kdy se stále častěji hovoří o „klimatických změnách.“ Výraz „globální oteplování“ je již víceméně opouštěn a objevuje se spíš jen v letním období, kdy má vyvolat dojem, že skutečně k podobným procesům dochází.
Přitom ještě před nějakými 45 lety se v té souvislosti hovořilo o příchodu nové doby ledové. Propagandisté si svoji rétoriku promění vždy podle toho jak se jim to aktuálně hodí.
Lidstvo je díky korporátním médiím velmi lehce manipulovatelné a uvěří čemukoli, co je mu předloženo, jak jsme ostatně mohli vidět v nedávné „době covidové.“
Následujících 8 faktů jen potvrzuje, že k žádnému globálnímu oteplování nedochází. Vše je to jen o koordinované manipulaci médií, politiků a zkorumpovaných „vědců.“
1) „Krize“ globálního oteplování byla kdysi „krizí“ globálního ochlazování! V roce 1960 se počasí začalo ochlazovat po desetiletí  oteplování. Ale zatímco se Země ochlazovala, procento CO2 zároveň rostlo.
Obálka časopisu Time (viz titulek) je špičkou ledovce. Existovaly stovky článků a knih předpovídajících dobu ledovou na přelomu století. Tedy podle tehdejších předpovědí bychom dnes měli žít v době ledové. A i tehdy se psalo o tom, že je na vině přelidnění.
Ale když teploty začaly v roce 1980 opět stoupat, šiřitelé klimatického strachu nám řekli, že oxid uhličitý, který vypouštíme, způsobuje oteplování.
Ve stejném roce Meryl Streep hostila dokument PBS s názvem „Závod o záchranu planety.“ Předpovídala, že do roku 2000 bude průměrná světová teplota o čtyři stupně vyšší. Nic z toho se nestalo.
2) Je nemožné vyvrátit hypotézu globálního oteplování, neboť se na něj svádí cokoli. Ze změny klimatu bylo obviňováno: více vln veder, ale také více studených období, více sucha, ale také více záplav, méně sněhu, ale také více sněhu, více duševních chorob a sebevražd, více alkoholismu, více zločinnosti, více brouků, krys a netopýrů, občanská válka v Sýrii, více zemětřesení a tsunami.
Cokoliv se stane – a to nejen v souvislosti s počasím – je svedeno na změnu klimatu.
Nedávná zpráva CNN tvrdila, že globální oteplování neznamená vždy oteplování. „Termín ‚globální oteplování‘ mate lidi, protože vyvolává myšlenky o teple a trochu se hodí k dezinterpretaci, když má také vliv na chlad,“ prohlásil Mike Hulme z University of Cambridge.
Známé pravidlo vědy říká: „Pokud teorie nemůže být vyvrácena, není to věda.“
3) „Climategate“: v letech 2009 a 2011 unikly tisíce e-mailů mezi prominentními americkými a britskými vědci prosazujícími tuto hypotézu.
Jeden e-mail zní: „Právě jsem dokončil Mikeův trik Nature přidání skutečných teplot do každé série za posledních 20 let (od roku 1980 a  dále).“ To se týkalo grafu vytvořeného Michaelem Mannem z Penn State University, který hrubě zveličil hrozbu, o které tvrdili, že existuje.

 
 
Statistické metody, které Mann použil k vytvoření vzestupu na pravé straně – které pro některé připomínaly hokejku – byly poprvé odhaleny jako zásadně chybné kanadským statistikem Stevem McIntyrem.
Tento graf nesprávně ukázal, že globální teploty náhle vzrostly na nejvyšší úroveň v zaznamenané historii.
Tato ikona hnutí globálního oteplování odstranila středověkou teplou periodu (před 1000 lety) a malou dobu ledovou (od 1500 do 1700) z historie klimatu.
Jejich e-maily také odhalily šokující a nemilosrdné metody, které tito muži používali k umlčení jiných vědců, jejichž závěry se lišily od jejich.
James Delingpole, novinář britského deníku Daily Telegraph, popsal tuto sbírku e-mailů jako „spiknutí, tajnou dohodu při zveličování údajů o oteplování, možné nezákonné ničení nepohodlných informací, organizovaný odpor vůči zveřejnění, manipulaci s daty, soukromé přiznání chyb ve svých veřejných tvrzeních a mnoho dalšího.“
Aby odvrátily vinu od těchto zkorumpovaných vědců, několik médií obvinilo Rusy z hackování e-mailů.
Toto odhalení mělo ukončit fiasko klimatického alarmismu. Ale protože média tuto záležitost ututlala, většina lidí nemá tušení, že tato důležitá informace někdy vyplavala na povrch!
4) Biliony dolarů byly utraceny za granty pro alarmistické vědce, cesty elit v jejich soukromých tryskáčích na klimatické konference, obrovské dotace (placené daňovými poplatníky) na elektromobily a solární panely a větrné farmy, které zabírají obrovské plochy a doslova ničí divokou přírodu a životní prostředí.
Prominentní jedinci sklízející peněžní odměny za tento podvod – větrné farmy a obchodování s uhlíkem –, vydělali na něm jmění.
Hlavní mluvčí Al Gore zvýšil své čisté jmění z 1,7 milionu dolarů na 330 milionů dolarů ze svých investic do „zelené“ energie.
Jeho dokumentární film Nepohodlná pravda tvrdil, že tání v západní Antarktidě nebo Grónsku v blízké budoucnosti způsobí zvýšení hladiny moře o šest metrů. Ve skutečnosti se hladina moře zvyšuje asi o 1 milimetr za rok, což je tloušťka nehtu – nebo o  10 cm za století. To je ověřeno NOAA.
Po celá desetiletí byli vědci štědře placeni vládními granty, aby prosazovali příběh člověkem způsobené klimatické krize. Pokud řeknou, že není problém, jejich granty budou ukončeny a budou bez práce.
5) Většina vědců nevěří, že existuje klimatická krize. Nositel Nobelovy ceny za fyziku John Clouser nedávno prohlásil: „Populární narativ o klimatických změnách odráží nebezpečnou korupci vědy, která ohrožuje světovou ekonomiku a blahobyt miliard lidí.“
Další prominentní vědec, Hal Lewis, to nazval „největším a nejúspěšnějším podvodem, který jsem viděl ve svém dlouhém životě fyzika“. V projektu Petice za globální oteplování z roku 2007 celkem 31 487 vědců prohlásilo:
„Neexistují žádné přesvědčivé vědecké důkazy o tom, že lidské uvolňování oxidu uhličitého, metanu nebo jiných skleníkových plynů způsobuje nebo v dohledné budoucnosti způsobí katastrofické ohřívání zemské atmosféry a narušení zemského klimatu.“
Někteří vědci, kteří se báli, že přijdou o práci, čekali, až odejdou do důchodu, aby promluvili.









6) Oxid uhličitý NENÍ hlavním „skleníkovým plynem“. Tvoří jen asi čtyři setiny procenta (0,0415 %) atmosféry. Hlavní skleníkový plyn, vodní pára, je 70-100krát silnější při zadržování atmosférického tepla. Přesto při vyhledávání koláčových grafů Google, které to ukazují, 99,9% ukazuje nesprávné grafy, jako je tento. Vidíte, co je na tom špatného?
systém manipuluje zveřejňováním nesmyslných grafů takto by měl vypadat správný a nezmanipulovaný graf  
7) Obviňování metanu a oxidu dusného z přispívání ke změně klimatu je nyní používáno jako záminka ke krádeži farem jejich majitelům a tím ke zničení zemědělství (to je zakotveno i v Agendě 2030 a green dealu).
Pravdou však je, že výskyt metanu je jen DVA díly na milion, zcela zanedbatelný. Tento graf ukazuje malý účinek oxidu uhličitého a skutečně nepatrný účinek metanu a oxidu dusného ve srovnání s vodní párou:










Veganští alarmisté démonizovali tyto plyny, aby donutili farmáře zbavit se svých krav, koz a ovcí a nahradit je laboratorním „masem“ a hmyzem.
Vzhledem k tomu, že metan vzniká při pěstování rýže, politici chtějí zakázat zemědělcům pěstovat tuto plodinu, která je základem stravy poloviny lidí na světě.
USA a Evropská unie tlačily na více než 100 zemí, aby se zavázaly snížit množství metanu a oxidu dusného ve svých zemích o neuvěřitelných 30% do roku 2030.
Pokud tyto národy skutečně splní svůj slib, nastane neskutečný hladomor. To se již děje na Srí Lance, v Ghaně a v Jižní Africe. Tedy v zemích, které na tuto politiku nějakým způsobem přistoupily.
8) Země je znatelně zelenější – jak dokazují satelitní snímky – v důsledku mírného nárůstu oxidu uhličitého. Vzhledem k tomu, že CO2 je životně důležitý pro fotosyntézu, která rostliny – tedy i nás – udržuje naživu, malý nárůst tohoto stopového plynu byl přínosem pro zemědělskou produkci.

Rostliny rostou rychleji a absorbují více CO2 v procesu. Jsou to dobře zdokumentovaná FAKTA – ne teorie nebo předpovědi – které dokazují, že „klimatická nouze“ je totální podvod podporovaný kvůli dlouho plánované depopulaci a penězům a moci těch, kteří v současné době vládnou našemu světu.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 6 Průměrně: 5 ]







Článek Osm důležitých faktů, které zcela vyvracejí hypotézu o lidmi způsobenému oteplování se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden