Tančící covidové sestry se mění v tančící klimatické sestry (video)
RSS

Tančící covidové sestry se mění v tančící klimatické sestry (video)


Pamatujete si ještě na samý začátek covidové propagandy, kdy nám byly mimo jiné představovány tančící zdravotní sestry? Nejprve z USA –  a pak se to šířilo po celém světě.
To byla součást propagace covidového podvodu. Nyní se objevily sestry, které v minulosti svými tanečky podnítily covidovou propagandu, s dalším videem – tentokrát propagujícím agendu klimatickou.
Opět se tak staví na stranu podvodu, který má za cíl pokračovat v destrukci životní úrovně většiny lidí na planetě pomocí strašení hrůznou apokalypsou, ke které dojde, pokud okamžitě nezačneme zavádět přísnou uhlíkovou politiku.
Tak jako většina lidí uvěřila covidovému podvodu, věří i tomu klimatickému. Nezajímá je pravda, tu jim přece představí korporátní média (placená těmi, kdo na podvodu vydělávají), ti správní politici a celebrity.
Nelze opomenout i za lži placené „odborníky“. To vše jsme tu měli za covidismu a opět se to vrací, jen s jinou vylhanou agendou.
Objeví se znovu zástupy „tančících sester“, které budou tentokrát předvádět klimatickou apokalypsu???

The dancing TikTok nurses are back except this time it’s for “climate change”
Do these people not realize they’re singlehandedly ruining the reputation of the medical industry?
Humiliating
pic.twitter.com/ApI6LG3TRG
— DC_Draino (@DC_Draino) July 24, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Tančící covidové sestry se mění v tančící klimatické sestry (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden