Kde má počátek současná transgenderová agenda? (video)
RSS

Kde má počátek současná transgenderová agenda? (video)


V současné době je ve většině „pokrokářských“ zemí prosazována genderová výchova už u malých dětí tak, aby si nebyly jisté, jakého jsou pohlaví. Transgenderismus je samozřejmě jedna ze součástí depopulační politiky – a zdá se, že je stále úspěšnější.
Čím více dětí bude indoktrinováno touto agendou a nechá si velmi brzy změnit pohlaví, tím více lidí bude nejen vyřazeno z reprodukce, ale ze života vůbec.
Stále více dětí, které jsou odmala dotlačeny k braní hormonů a blokátorů puberty a záhy také k operacím, v dospělosti zjistí, že jsou vlastně normální, přičemž jejich rozhodnutí nebylo vedeno jinak než tlakem systému.
Kde se ovšem tato zvrácená agenda vzala? Kdo ji jako první začal prosazovat a je „otcem“ takového prznění dětí? A jak dopadla jeho první „pokusná morčata?“
Možná vás neudiví, že jde o pedofila….
Ačkoli pouze 0,3 procenta populace se identifikuje jako transgender, 40 procent transgender lidí spáchá sebevraždu.
Odkud pochází toto šílenství kolem genderové fluidity, teorie, že neexistuje nic takového jako biologické pohlaví?



 

Psycholog John Money, zastánce pedofilie, tvrdil, že heterosexualita je povrchní koncept. Je zodpovědný za současná genderová studia a genderově afirmační operace.
Právě on je tím, kdo jako první tvrdil, že pohlaví je jen konstrukt. To on je původcem zákonů, které se objevují ve stále více zemích. Zákonů, podle nichž si každý může libovolně měnit pohlaví.
Money přesvědčil rodiče Davida Reimera, aby po zpackané obřízce chlapec podstoupil operaci změny pohlaví.
Dítě, kterému bylo v té době pouhých 22 měsíců, bylo vykastrováno, dostalo hormonální léčbu a vyrůstalo jako dívka jménem Brenda.
Money provedl experiment, ve kterém donutil Davida (přejmenovaného na Brendu)  a jeho dvojče, aby předstírali sex. Psycholog také donutil chlapce, aby se svlékli a vzájemně si prohlíželi genitálie, zatímco je fotografoval.
Psycholog  tvrdil , že je to důležité pro „rozvoj zdravé dospělé pohlavní identity.“ V podstatě se však jedná o další krůček k sexualizaci dětí a tím i legalizaci pedofilie.
Publikoval několik článků, které tvrdily, že experiment byl úspěšný. Mimo jiné napsal, že se dítě chovalo jako malá holčička.
Sám David Reimer řekl, že tyto zážitky byly velmi traumatizující. Ve věku 15 let se rozhodl stát se znovu chlapcem.
Dvojče Brian onemocněl schizofrenií. Oba bratři léta bojovali s těžkými depresemi. Brian zemřel v roce 2002 po předávkování. David se střelil do hlavy v roce 2004.
To je zneužívání dětí. Ale pro ty, kdo propagují depopulaci, jde o úspěšný experiment….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Kde má počátek současná transgenderová agenda? (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden