Německo: Trans rodiče, kteří mění svého syna na dívku, doma zároveň provozují sado-maso klub
RSS

Německo: Trans rodiče, kteří mění svého syna na dívku, doma zároveň provozují sado-maso klub


Je známo, že v Německu již úřad podobný norskému Barnevernetu odebral děti mnoha se systémem nesouznícím rodičům.
Před časem jste si zde mohli přečíst například o potomcích odebraných rodičům , kteří odmítali nechat své malé děti celé dny ve škole v rouškách a raději preferovali domácí výuku.
Ale dítě bylo také odebráno matce, u níž seznali, že je na ni příliš fixováno. Podobných případů bychom v sousedním Německu našli bezpočet. Většinou jde o normální rodiče, kteří však nejsou v čemkoli v souladu se systémem, třeba jen svými názory.
Nicméně pokud jste LGBTQI rodiče a rozhodnete se své nezletilé dítě prznit blokátory puberty, hormonální terapií a operacemi změn pohlaví (to vše doprovázeno příslušnou indoktrinací) a v domě, kde dítě žije, provozujete sado-maso klub, pak je vše v naprostém pořádku, odebrání dítěte nehrozí.
Naopak, stanete se oporou systému, vychvalovanou v korporátních médiích…
Aktivističtí rodiče vysoce medializovaného „trans dítěte“ v Německu byli odhaleni, že provozují násilnický klub BDSM ze svého domova a pořádají sexuální večírky, workshopy o otroctví a online obchod pro dospělé.
Jörg „JC“ Gleisenberg a manželka Franziska „Franny“ Gleisenberg jsou majiteli BDSM klubu s názvem Das Haus Roissy, který je uveden na stejné adrese jako jejich domov. Haus Roissy prodává fetišové vybavení a pořádá workshopy s cílem „osvětlit“ veřejnost o praktikách BDSM.
Gleisenbergovi jsou v Německu známí tím, že jsou rodiči 13letého chlapce jménem Julana, který se v raném dětství začal veřejně přeměňovat na „dívku“.
Jörg Gleisenberg tvrdí, že jeho syn „vyšel“ jako dívka poté, co shlédl dokument o transgender dítěti.  V rozhovoru pro  Abendzeitung v roce 2019 vysvětlil, že se pokusil poslat svého syna, kterému se tehdy říkalo Julien, z místnosti na dobu trvání filmu, ale dítě se tajně dívalo.
Otec říká, že k němu přistoupilo jeho tehdy 9leté dítě a řeklo: „Tati, musím ti něco říct. Ve skutečnosti jsem dívka.“
Poté, co chlapec „vyšel s pravdou ven“, Gleisenbergovi mu začali dávat blokátory puberty. Videozáznam, na kterém je Julian injikován léky blokujícími pubertu, zveřejnila německá veřejnoprávní služba WDR.
Ředitelka studia WDR a dlouholetá moderátorka veřejnoprávních médií  Georgine Kellermannová se identifikuje jako transgender „žena“ a propaguje blokátory puberty pro nezletilé.

Během několika posledních let Gleisenbergovi proměnili své dítě v menší celebritu a cestovali s Julianem přejmenovaným na  Julanu na různé LGBT akce po celém Německu a zároveň propagovali svůj BDSM klub.
V loňském roce Gleisenbergovi vydali knihu o přechodu jejich syna s názvem  Julana – Endlich Ich!  (Julana – Konečně já!), která se donedávna prodávala  na jejich webu spolu s příslušenstvím BDSM  .
Domácí BDSM klub Gleisenbergs, Das Haus Roissy, spolupracuje se státními institucemi, jako je „Queeres Netzwerk Bayern.“
Je také oficiálně uznávána jako zástupce trans lobbistické skupiny Německé společnosti pro transidentitu a intersexualitu (DGTI) a jako poradenské centrum pro transsexuální děti a mladé lidi.
Pár  inzeruje své služby  na JOYclub, online „sexuálně pozitivní komunitě pro sexuální kontakty“, která také hostí pornografii vytvořenou uživateli a sekci živých přenosů.
„Snažíme se osvětlit a bojovat proti předsudkům, diskriminaci, pomluvám a ignoraci mezi ‚normálními‘ lidmi a těmi, kteří normě nevyhovují na duchovní a sexuální úrovni,“ stojí v popisu.
„Chceme pomoci změnit postoj k těm, kteří žijí životním stylem BDSM nebo kteří zažívají lásku ke stejnému pohlaví, stejně jako k lidem, kteří žijí v ‚nesprávném‘ těle, a vytvořit společnost, kde lze tyto předsudky vyčistit.“
Poté, co se začaly šířit zprávy o jejich aktivitách, Gleisenbergovi zamkli svou stránku na Instagramu a zrušili zveřejnění svých webových stránek. 
V současné době jsou webové stránky Das Haus Roissy nedostupné a nabízejí krátké prohlášení o probíhající výstavbě. Až donedávna bylo možné vidět fotky dítěte umístěné vedle obrázků aktivit BDSM a sexuálních hraček.
Judith Sevinç Basad, berlínská novinářka, nedávno vydala  první německy psaný dokument , který kriticky analyzuje vzestup transgenderismu v mainstreamové kultuře. Basadová ve svém filmu Trans ist Trend   pojednává o případu manželů Gleisenbergových.
Při zkoumání věci Basadová zjistila, že Julian „lajkoval“ příspěvky jeho rodičů, které zobrazovaly aktivity a vybavení BDSM. Některé snímky sdílené Gleisenbergovými zachycovaly jeho matku se zraněními.
„V Haus Roissy se konají workshopy o otroctví a sexuální párty. Lidé se nechají zavřít do klecí nebo přivázat na kříže a na domovské stránce si můžete koupit nejen Julianovu knihu, ale i erotické hračky BDSM.
Zdá se, že transdítě Julana je na místě neustále, dokonce lajkuje příspěvky jeho vlastních rodičů zobrazující násilné praktiky BDSM,“ vysvětluje Basadová v dokumentu.
Zveřejnění případu však nepřineslo příliš odezvy, protože většina lidí se bojí LGBT komunitu kritizovat.
„V Německu jsou jednotlivci, kteří zpochybňují aktivity těch, kteří se identifikují jako ‚queer‘, ‚trans‘ nebo součást LGBTQ+ komunity, často automaticky stigmatizováni jako ‚nacisté‘ nebo transfobové. Tento strach z nálepkování vede dokonce i státem financované knihovny a sítě ke spolupráci s fetišisty, protože váhají vyslovit jakékoli námitky,“ upozornila Basadová.
Týden po zveřejnění dokumentu byli Basadová a její manažerský tým nahlášeni donucovacím orgánům transaktivistou za šíření „dezinformací proti queer komunitě“.
Alfonso Pantisano oznámil na Facebooku, že podal trestní oznámení na Basadovou a její tým v rámci své role queer zástupce pro Berlín (pozn.: všimněte si profilovky LGBTQI „aktivisty“).

„Policejní zpráva ukazuje totalitní sféry, do kterých se queer hnutí dostalo,“ řekla Basadová.
„Když jsou novináři, kteří vrhají světlo na nebezpečí blokátorů puberty, pedofilie a zrušení kultury v rámci trans hnutí, nahlášeni za nenávistné projevy, je to masivní útok na svobodu tisku.  I když jsou obvinění stažena, záměr za tím je evidentní.“
Na otázku, zda věří, že může existovat souvislost mezi kulturou BDSM a lékařským přechodem dětí, Basadová vysvětlila, že tato možnost ji hluboce znepokojila.
„Je evidentní, že dochází ke znepokojivému prolínání sexuálních fetišů a transaktivismu, zejména dětí. Argumenty vznesené woke aktivisty se soustavně točí kolem zobrazování sexuálních fetišů jako marginalizované praxe v údajně represivní „heteronormativní“ společnosti, která by měla být vymýcena. 
Tento znepokojivý trend umožňuje výskyt otevřeného zneužívání dětí, přičemž pozorovatelé mlčí. V konečném důsledku to představuje zvrácenou demonstraci moci pramenící z mimořádně nebezpečné ideologie,“ řekla Basadová.
Párování praktik BDSM s materiály, které propagují transgenderismus, je podle Basadové v Německu stále běžnější. V jednom příkladu poznamenala, že organizace, která provozuje desítky „queer mládežnických skupin“ po celé zemi,  Queer Lexicon  , poskytuje informace o praktikách BDSM a doporučení místním skupinám BDSM.
Minulý měsíc byla na akci Pride v Mnichově spatřena skupina „BDSM Youth“, která  propaguje sadomasochismus u dospívajících , což vyvolalo kritiku na sociálních sítích. 
Organizace „ BDSM  Jugend “ je registrovaná nezisková organizace, která poskytuje „práci s mládeží v oblasti BDSM a sexuální výchovy“ a má pobočky po celé zemi.
Tolik zprávy z Německa, kde je zcela v pořádku prznit své dítě blokátory, puberty, hormony, operacemi, sado-maso praktikami. Pak jste celebrita.
Pokud však se systémem v něčem nesouhlasíte – třeba odmítnete, aby se vaše dítě celý den dusilo v roušce nebo je na vás dítě příliš fixováno – dítě je vám okamžitě odebráno a předáno k převýchově zvrácenému systému….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Trans rodiče, kteří mění svého syna na dívku, doma zároveň provozují sado-maso klub se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden