Velká Británie: Klimatičtí extremisté odmítli při blokádě silnice pustit matku s novorozencem do nemocnice
RSS

Velká Británie: Klimatičtí extremisté odmítli při blokádě silnice pustit matku s novorozencem do nemocnice


Klimatičtí teroristé, za nimiž stojí cizí zájmy, ale v mnoha případech i fanatismus, který je podnícen příslušností ke klimatické sektě, se mnohdy neštítí blokovat ani sanitky.
Podobně jsou ochotni v zácpě zablokovat člověka v nouzi, který například spěchá do nemocnice.
Nicméně systém je toleruje či dokonce podporuje, protože patří k těm, kdo přiživují klimatické lži, na nichž je založena vylhaná politika o člověkem produkovaném CO2, způsobujícím globální oteplování a údajnou přicházející apokalypsu.
V Londýně nedávno došlo k další trestuhodné příhodě, která jen potvrzuje, že tato sekta je schopná zajít jakkoli daleko…
Maminka, která spěchala s novorozeným dítětem do nemocnice (viz titulní obrázek), byla zablokována klimatickými extremisty.

Na snímcích je vidět, jak dojíždějící vystupují ze svých aut a konfrontují klimaalarmisty z Just Stop Oil, včetně muže, kterého popadli za vestu a byl odvlečen z cesty.
V zácpě byla viděna žena, která křičela: „Mám v autě novorozené dítě, které potřebuje do nemocnice. Tak hned uhněte!“
Mezitím jiná maminka tlačící kočárek řekla jedné z klimaalarmistek: „Kdo jste, abyste rozhodovali, kdo projede? Nejsi zas*aný Bůh. Lidé platí daně, aby mohli tyto silnice používat. Neříkej mi, že jsi nikdy nesedla do zas*aného auta.“

S odkazem na protesty na Parliament Square policie uvedla: „Policisté byli rychle na místě u 25 demonstrantů, kteří pomalu kráčeli po silnici.
„Podmínka § 12 pro opuštění vozovky byla vydána v 08:38 hodin a byla okamžitě splněna. Silnice byla vyčištěna a krátce poté se doprava pohnula.“
Tento incident se stal jen pár dní po jiné blokádě, při níž nabouralo auto s těhotnou ženou. Její partner pak zaútočil na jednoho z klimatických šílenců, srazil ho na zem a kopl do hlavy…



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Velká Británie: Klimatičtí extremisté odmítli při blokádě silnice pustit matku s novorozencem do nemocnice se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden