Evropská komise přiznala, že vyplácela štědré dotace islámské organizaci, která hlásá nutnost likvidace evropské civilizace
RSS

Evropská komise přiznala, že vyplácela štědré dotace islámské organizaci, která hlásá nutnost likvidace evropské civilizace


Již mnohokrát jsem zde upozornila na fakt, že EU již roky velmi štědře podporuje i z vašich daní různé organizace přímonapojené na Muslimské bratrstvo či různé islámské bojůvky.
Zřejmě stamiliony eur již nasypala do organizací, jejichž cílem je zlikvidovat původní Evropany, případně je konvertovat, do Evropy nastěhovat miliony muslimů a zavést právo šaría.
Těmito plány se organizace nijak netají – informace jsou tak plně dostupné – nicméně to EU nijak neodradilo od toho, aby jim dávala štědré dotace z daní těch, kdo mají být zlikvidováni.
Po celou dobu na tuto praxi upozorňují zejména francouzští europoslanci z frakce ID (ze strany RN Marine le Pen) s tím, že je skandální, že EU podporuje islamizaci a výměnu obyvatel, ale i násilnou likvidaci bezvěrců, kterou tyto organizace prosazují.
Ve Francii se to stalo docela silně diskutovaným tématem a během nedávných nepokojů byl tento fakt opět připomenut.
Postoj Francouzů k EU se tak výrazně zhoršil a v současné době je dokonce strana RN (resp. Marine le Pen coby příští prezidentka)  jasně první v preferencích.
Nyní tak došlo v EU k obratu alespoň ve vztahu k asi nejhorší z těchto islámských organizací (několik dalších je tedy Bruselem nadále financováno).
Ke změně názoru však došlo až po opakovaném nátlaku ze strany europoslanců frakce ID a také po zděšení z toho, že by kladný postoj EU k islámským extremistům mohl Francii, druhou největší zemi EU, dovést na pokraj odchodu z EU…
Francouzští europoslanci frakce ID adresovali Evropské komisi následující dotaz:
Evropská komise financovala turecké sdružení částkou  více než 30 000 EUR na organizaci studijní cesty Erasmus+ na téma  „islamofobie online. “
Toto sdružení však neskrývá svou blízkost k turecké moci a není ničím jiným než mládežnickým hnutím Ismailaga, organizace blízké Talibanu a Muslimskému bratrstvu, považované Německem za islamistickou, a která věří, že ženy musí být „poslušné svému pánovi“.
V roce 2015, kdy Francie truchlila nad svými dětmi, které zemřely pod kulkami útoků ze 13. listopadu, začalo mládežnické hnutí, které Komise financuje, tyto činy ospravedlňovat.
Po krvavé vraždě profesora historie Samuela Patyho, který byl sťat poté, co ukázal kresby proroka, hnutí vysvětlilo, že Turecko „bude chránit čest islámu před takovými urážlivými a nemorálními postoji“ a že Evropa je „nepřítelem islámu.“
Podpora takových sdružení a akcí nás musí přimět reagovat.
Jak Komise toto financování odůvodňuje?
Odpověď místopředsedy Schinase (PPE) ze dne 24. července 2023 jménem Evropské komise:
Komise přikládá význam skutečnosti, že příjemci finančních prostředků EU respektují hodnoty Unie stanovené ve Smlouvě o Evropské unii a v Listině základních práv Evropské unie.
Stávající finanční pravidla a správní postupy chrání finanční zájmy a pověst EU a Komise je odhodlána je neustále zlepšovat.  Řada nedávných případů upozornila na riziko, že se vnitrostátní a/nebo evropské financování dostane do nesprávných rukou.
Komise a členské státy obnovily své úsilí a přijaly jak preventivní opatření, tak zajistily, aby reakce EU na všechny případy byla rychlá a rozhodná, jak připomíná zpráva o bezpečnostní unii z prosince 2022, jakož i v agendě EU pro boj proti terorismu.
V případě, který zmínili vážení poslanci,  vybrala turecká národní agentura projekt řízený Yavuzem Sultanem Selimem v souladu s postupy programu Erasmus+ a jeho průvodcem .
Projekt získal grant ve výši 31 455 EUR na aktivity v rámci programu Erasmus+ pro účast mladých lidí, které mladým lidem umožní zažít kulturní a občanské výměny a akce. Projekt sestával z workshopů pro mladé ženy a muže o online diskriminaci muslimů. Aktivity skončily 31. května 2023.
Komise již pozastavila platby na tento projekt a zahájila postupy pro zpětné získání již vyplacených prostředků.
Tolik odpověď z Bruselu. V dotazu europoslanců navíc nezaznělo, co vše dalšího skupina prosazuje, jako například likvidaci bezvěrců či dětské sňatky. Jeden z členů vedení organizace  například svoji šestiletou dceru provdal za 29letého imáma…
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Evropská komise přiznala, že vyplácela štědré dotace islámské organizaci, která hlásá nutnost likvidace evropské civilizace se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden