25letá Američanka žaluje lékaře, který ji v 15 letech přesvědčil, aby si nechala změnit pohlaví (video)
RSS

25letá Američanka žaluje lékaře, který ji v 15 letech přesvědčil, aby si nechala změnit pohlaví (video)


A tisíce dalších žalob budou následovat. V USA se tyto žaloby stávají stále častějšími a lze očekávat, že za nějakých 5 – 10 let, až budou dospívat v současnosti przněné děti, bude žalob velmi rychle přibývat.
Problém je, že přesně tyto šílenosti se dostávají z USA také do Evropy, kde začíná být transgenderismus podobně propagován a ve stále více zemích je již také umožněno dětem měnit pohlaví a někde dokonce i bez nutnosti souhlasu rodičů.
Transpropaganda je i důvodem bezprecedentního bojkotu piva Bud Light, propagovaného transkou. Američané tím dávají najevo, že s touto agendou není většina v souladu.
Nicméně demokratické státy USA tyto praktiky prznění dětí plně podporují a mnohde již odebírají děti rodičům, kteří se změnou pohlaví nezletilého dítěte nesouhlasí.
25letá žena ze Severní Karolíny nyní žaluje lékaře, kteří jí pomohli změnit pohlaví, když jí bylo pouhých 15 let.
Prisha Mosleyová řekla Charliemu Kirkovi: „Byla mi slíbena mužská puberta a místo toho jsem dostala menopauzu.“

Do očí bijící útok na americké děti nyní ukázal důsledky zkorumpovaného lékařského oboru.


Když bylo Prishe 15 let, bojovala s úzkostí a anorexií. Její rodiče se jí snažili pomoci, ale byli podvedeni takzvaným genderovým terapeutem.


Prishiným rodičům bylo před ní řečeno: „Měli byste raději mrtvou dceru nebo živého syna?“
Dále uvedla, že její rodiče byli manipulováni a vydíráni. Měla pocit, že „jim byl jejich souhlas ukraden“. Vzhledem k tomu, že Mosley začala měnit pohlaví v 15 letech, hormonální terapie způsobila velké problémy v jejím těle.
V 18 letech podstoupila dvojitou mastektomii plastickým chirurgem bez lékařského důvodu.
Josh Payne, který je Prishiným právním zástupcem, žaluje tyto „lékaře“ a požaduje finanční odškodnění za trauma a nevratné vedlejší účinky, které to na ni mělo.



Mosleyová zůstala se znetvořeným tělem, hlubokým hlasem, bolestmi kloubů, kostí a s vousy, abychom jmenovali jen několik nevratných vedlejších účinků.
Podle Paynea je tato žaloba první svého druhu ve státě Severní Karolína, a zároveň se řeší i několik stejných právních případů po celé zemi.
To, co se Prishe děje, bohužel není ojedinělý incident.



Existují tisíce, ne-li desetitisíce dalších mladých lidí, kteří nyní vstupují do stejné situace, v jaké byla Prisha před 9 lety.
Prisha Mosley řekla, že doufá, že ostatní, kteří se potýkají se stejnými problémy, uvidí její příběh a posílí je to.
Prisha Mosleyová řekla Charliemu Kirkovi o lžích, které jí lékaři říkali, když do ní pumpovali testosteron:

Také vyprávěla o tom, jak trans propagandisté využili 15letou dívku se sklony k sebevraždě, aby jí vsugerovali, že si musí změnit pohlaví:

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek 25letá Američanka žaluje lékaře, který ji v 15 letech přesvědčil, aby si nechala změnit pohlaví (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden