USA mají mimozemskou technologii, tvrdí svědek z Pentagonu
RSS

USA mají mimozemskou technologii, tvrdí svědek z Pentagonu


Bývalý šéf zpravodajských služeb Christopher Mellon prohlásil, že se domnívá, že USA získaly technologii, která „nevznikla na této zemi“.









Před plánovaným středečním slyšením v Kongresu o UFO Mellon řekl, že Amerika „může mít v držení mimozemskou technologii získanou z vesmírného programu někoho jiného“.



Pětašedesátiletý Mellon působil jako náměstek ministra obrany pro zpravodajské služby v Clintonově a Bushově administrativě a nyní pracuje jako soukromý investor.




Profesor z Harvardu tvrdí, že našel úlomky mimozemské kosmické lodi

V roce 2020 přiznal, že byl tajným zdrojem, který poskytl deníku New York Times tři videa UFO, jež slavně zveřejnil v roce 2017.



Mellon uvedl, že očekává, že na středečním slyšení sněmovního výboru pro dohled nad neidentifikovanými vzdušnými jevy – neboli UFO -, kterého se zúčastní také veterán letectva a zpravodajských služeb David Grusch, se objeví nějaké „nové informace“.



„Očekávám, že Dave poskytne nějaké nové informace, které jsme dosud neslyšeli,“ řekl Mellon v pondělí večer Chrisi Cuomovi z NewsNation.




Nejvyšší američtí představitelé vědí o tajném UFO programu

‚Myslím, že cílem a příležitostí je, aby Američané lépe pochopili, proč vlastně tolik lidí v Kongresu bere vážně myšlenku, že existují UFO, UAP (nevysvětlitelné letecké úkazy), které narušují vzdušný prostor USA, a s tím související fámy, tvrzení, že možná máme v držení mimozemskou technologii získanou z cizího vesmírného programu.



‚Bylo mi řečeno, že jsme získali technologii, která nepochází z této Země, a to úředníky ministerstva obrany a bývalými zpravodajskými pracovníky,‘ dodal.



Vládní úředníci to zpochybnili – v dubnu Dr. Sean Kirkpatrick z Úřadu pro řešení celoplanetárních anomálií (AARO) ministerstva obrany řekl senátnímu výboru pro ozbrojené služby, že ‚zatím neexistují žádné věrohodné důkazy o mimozemské aktivitě‘ nebo ‚mimozemské technologii‘.




Zatracené lži a UFO. Rozluštění pravdy skryté uprostřed desetiletí propagandy

Mellon však uvedl, že existují „věrohodní svědci“, kteří jsou v „přímém rozporu s tím, co říká doktor Kirkpatrick“.



‚Kongres je uprostřed a musí to vyřešit,‘ řekl Cuomovi.



Mellon naznačil, že AARO není nejvhodnější pro vyšetřování otázky zpětně získaných technologií.




Masivní UFO proletělo skrze Slunce

‚Je to jako žádat Reaganovu administrativu, aby vyšetřila aféru Írán-Contra,‘ řekl.



‚Myslím si, že (AARO) může sloužit velmi důležitému účelu, pokud jde o vyšetřování, přimět agentury, aby si vyměňovaly informace, srovnávaly je, vyvíjely strategie sběru – ale když mluvíte o vyšetřování tohoto obvinění ze znovuzískaných materiálů, to je jiná věc.



„Myslím, že Kongres musí toto vyšetřování řídit sám.




„Nejsme sami“: USA získaly plavidlo „nelidského původu“

To začne středečním slyšením za účasti tří vojenských svědků, které kongresman Tim Burchett označil za ‚dynamitové svědky‘.



„Jsou to profesionálové. Jsou to vojáci,“ řekl republikán z Tennessee. ‚Jsou to lidé, kteří tam byli a viděli, co viděli.‘



Prvním z nich je veterán letectva a zpravodajských služeb David Grusch – jehož dechberoucí tvrzení o nelegálním programu vyhledávání havarovaných UFO, který funguje v utajovaném světě, byla zveřejněna letos v červnu.




Varoval před blížící se mimozemskou invazí a nyní náhle zemřel

Dalšími dvěma svědky, jejichž účast byla oznámena prostřednictvím tiskové zprávy minulý týden, budou vysloužilí veteráni amerického námořnictva, stíhací piloti, velitel David Fravor, svědek UFO Nimitz ‚Tic Tac‘ z roku 2004, a poručík Ryan Graves, jehož námořní letka v roce 2015 zachytila na infračerveném videu nechvalně známá UFO GIMBAL a GOFAST.



V dubnu 2020 Pentagon oficiálně zveřejnil tři videa pořízená piloty amerického námořnictva, která údajně ukazují „nevysvětlitelné letecké úkazy“.



Záběry, které námořnictvo již dříve uznalo za skutečné, zachycují to, co piloti zaznamenali na své videosenzory během cvičných letů v letech 2004 a 2015.




Šéf vesmírných sil připouští, že USA začnou čelit hrozbám mimo Zemi

Dva z klipů byly ty, které Mellon poskytl deníku New York Times, a třetí unikl v roce 2018 prostřednictvím To The Stars Academy – skupiny založené kytaristou Blink-182 Tomem DeLongem, která se specializuje na nevysvětlitelné jevy.





Zdroj: dailymail.co.uk
Článek USA mají mimozemskou technologii, tvrdí svědek z Pentagonu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden