Šokující: Nizozemsko se chystá uzákonit eutanázii pro děti již od 1 roku
RSS

Šokující: Nizozemsko se chystá uzákonit eutanázii pro děti již od 1 roku


Eutanazie tak bude ve skutečnosti dostupná úplně všem, protože dosud byla v Holandsku umožněna všem lidem od 12 let věku, ale také miminkům do 1 roku věku.
Věková skupina 1-12 let tak byla jedinou, u které asistovaná smrt možná dosud nebyla. Nový zákon již umožní eutanazii i dětem ve věku 1-12 let.
Jak již víte, tak Holandsko patří k jedné z testovacích zemí globalistické agendy (to nyní vidíme i na vyvlastňování zemědělců), což znamená, že většina z toho, co je v zemi uzákoněno, se dřív či později dostane i do zbytku Evropy.
Se zákonem navíc přišel končící Rutteho kabinet, který se už nadělal škod víc než dost. Snad toto bude poslední kapkou pro voliče, kteří stále váhají koho volit v příštích volbách.
Slepenec, který povede do podzimních voleb  Timmermans, tuto politiku samozřejmě také plně podporuje…
Nizozemský kabinet nedávno rozhodl , že bude zavedena úprava pro ukončení života také u dětí ve věku od jednoho roku do 12 let. Dosud byla eutanázie možná pouze pro děti od 12 let a pro miminka do jednoho roku.
Téma je politicky citlivé i proto, že se týká duševně nemocných dětí. Předsedkyně strany ChristenUnie Mirjam Bikker uvedla, že schéma musí obsahovat dostatečné záruky.
Novela nařízení je obsažena v ministerském nařízení, které nemusí schvalovat parlament. Pokud jde o ChristenUnie, o zákonu pro dětskou eutanazii rozhodně nemůže být řeč.
Očekává se, že nové nařízení ministra Ernsta Kuiperse vstoupí v platnost 1. ledna. Program je určen pro děti, které beznadějně a nesnesitelně trpí.
Poslanec VVD Harry Bevers řekl, že je „šťastný“, že nemocné děti ve věku od jednoho do 12 let mohou od začátku příštího roku „umírat důstojným způsobem.“
Právnička Carine Knapenová bere nové nařízení na vědomí s hrůzou. „Beze slov. Jsem šokovaná. Šílené,“ píše  . „Jak je sakra možné, že se na to dají najít hlasy?“
Knapenová poukazuje na to, že lidský mozek je plně vyvinutý až ve věku 25 let. U mužů ještě o něco později. „Dítě nemá schopnost rozhodovat se samo za sebe, natož aby si vědomě zvolilo smrt před životem.“
„Ale nyní se děti ve věku od jednoho do 12 let mohou rozhodnout ukončit svůj život, protože nesnesitelně trpí?“ ptá se právnička.
„Pokud se celé Nizozemsko nevzbouří proti plánům Marka Rutteho a jeho vazalů, svět bude zcela zničen,“ zdůrazňuje Knapenová.
K uvedenému jen dodávám, že může jít také o utrpení psychické, tedy ne pouze o těžkou nemoc. V případě Kanady pak vidíme, že se zákon postupně vztahuje i na chudé, tělesně či mentálně postižené nebo lidi v jakkoli špatné či zdánlivě bezvýchodné životní situaci.
Stále více lidem je tam eutanazie nabízena jako nejlepší řešení problému a ne jako poslední možnost.
Jak dlouho potrvá než se i v Holandsku – a později v celé EU – tyto možnosti eutanazie rozšíří na téměř celou populaci?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Šokující: Nizozemsko se chystá uzákonit eutanázii pro děti již od 1 roku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden