MANIPULACE KLIMATICKÝCH PROPAGANDISTŮ NEZNAJÍ MEZÍ
RSS

MANIPULACE KLIMATICKÝCH PROPAGANDISTŮ NEZNAJÍ MEZÍ


V poslední době se doslova vyrojila spousta informací, které měly vyvolat dojem, že  právě procházíme klimatickou změnou, která brzy přejde do katastrofy,  pokud okamžitě nepřestaneme produkovat nadměrné množství CO2.


Aby se klimatické lži, které byly již mnohokrát vyvráceny, mohly nadále prosazovat a aby „zhypnotizované“ masy skutečně věřily, že nás čeká reálná katastrofa, využívá se záměrných lží a manipulací.

Ty lze velmi lehce odhalit, nicméně tato odhalení nenajdete v mainstreamu.  Ten pouze vyvolá hysterii a jakmile se ukáže, že ona hysterie byla vyvolávána záměrnou manipulací, pak již mlčí.

Žádná korekce jejich lží, jen mlčení a poté další příval lživé propagandy.

Manipuluje se titulky v mainstreamových plátcích, mapkami zbarvenými červeně až černě, udáváním teplot na slunci namísto ve stínu 2m nad zemí či jednoduše jen tím, že se vymyslí nějaká „pohádka,“ které masy bez ověření uvěří.
Novinkou je pak měření teploty na zemi v situaci, kdy se běžně udává teplota ve stínu  – a to ve výšce kolem 2m.

Manipulátoři z mainstremu nedávno tvrdili cosi o padesátistupňových rekordech v situaci, kdy byly v reálu běžné letní teploty. A to běžné i pro jih Evropy.

Nedá mi nevzpomenout si v té souvislosti na rok 1990, kdy se poprvé otevřely hranice a v létě jsme proto s přáteli cestovali po celé Evropě. Nikdy nezapomenu, jak jsme tehdy – před 33 lety – viděli na španělské pláži na teploměru, který byl na slunci, 60 stupňů.
Na digitální teploměr tehdy přímo pražilo slunce, takže se samozřejmě jednalo o teplotu v poledne na přímém slunci. To, že na zemi je tato teplota zřejmě ještě vyšší, je celkem jasné.
Hysterie nedávno začala, když klimatická senzacechtivá média nejprve v Německu – a později i jinde – nekriticky citovala ledabyle a manipulativně formulovanou zprávu Evropské kosmické agentury (ESA) z 13. července, která se poprvé zmínila o teplotě „vzduchu“:
„Teploty tento týden v celé Evropě rostou uprostřed intenzivního a dlouhého období veder. A to teprve začíná. Itálie, Španělsko, Francie, Německo a Polsko čelí velké vlně veder, kdy se očekává, že teploty vzduchu na ostrovech Sicílie a Sardinie vyšplhají na 48 °C – potenciálně nejvyšší teploty, jaké kdy byly v Evropě zaznamenány.“
Původní zpráva ESA pokračovala, až později  upřesnila , že ve skutečnosti odkazovala na  povrchovou teplotu : „Animace níže využívá data z radiometrického přístroje mise GMES/Copernicus Sentinel-3 a ukazuje povrchovou teplotu země v Itálii mezi 9. a 10. červencem. Jak je jasně vidět na obrázku, v některých městech přesáhl povrch země 45 °C, včetně Říma, Neapole, Taranta a Foggie.

Podél východních svahů Etny na Sicílii bylo zaznamenáno mnoho teplot nad 50 °C. “ Myšleny zde nebyly standardní teploty zaznamenané ve výšce 2 metry nad zemí, které se běžně uvádí v denních zprávách o počasí, které jsou mnohem nižší, ale spíše ty přímo na povrchu země.
Tento zásadní rozdíl prošel zcela bez povšimnutí médií a novinářů, kteří informovali o nových rekordně vysokých teplotách. V době, kdy byl trik odhalen pozornými čtenáři, zprávy již obletěly svět.
Později ESA vydala (vágní) vysvětlení objasňující rozdíl mezi teplotou povrchu a vzduchu ve výšce 2 metry nad zemí, ale pokračovala v klamání:
„Teplota zemského povrchu je to, jak horký je ‚povrch‘ Země na dotek. Teplota vzduchu, uvedená v našich denních předpovědích počasí, je měřítkem toho, jak horký je vzduch nad zemí.“
ESA se neobtěžovala zmínit, že povrchová teplota je mnohem vyšší než teplota vzduchu 2 metry nad zemí.
Takže pokud jste na mainstreamu zaznamenali něco o strašných rekordech,  pak to byly lži, pramenící z výše uvedené informace.
A občas se i propagandistům z mainstreamových médií stane, že se sami v přímém přenosu zcela ztrapní. Asi tak jako francouzský štáb, který nedávno v přímém přenosu z Korsiky tvrdil, že je tam 42 stupňů, zatímco teploměr na záběrech z místa ukazoval něco úplně jiného…..

Kolik důkazů je ještě potřeba, aby bylo spícím masám jasné, že klimatický podvod je zároveň tím největším podvodem v dějinách lidstva???
Zdroj




Nejčtenější za týden