USA: Mladá žena svědčí před Kongresem o tom, jak „lékaři“ donutili její rodiče, aby jí ve 13 letech změnili pohlaví
RSS

USA: Mladá žena svědčí před Kongresem o tom, jak „lékaři“ donutili její rodiče, aby jí ve 13 letech změnili pohlaví


Zákony, podle kterých může být změněno pohlaví dokonce i nezletilým dětem, se nyní prosazují také v evropských zemích a EU dokonce požaduje, aby je časem přijaly všechny členské země.
V USA již takový zákon platí (vyjma některých republikánských států, které jej zakázaly) a nyní je tedy patrné, co vše s sebou nese.
Zrůdy v bílých pláštích přemlouvají nejen vybrané děti, ale i jejich rodiče k tomu, aby svému potomkovi změnili pohlaví ještě v dětství. Začíná to podáváním blokátorů puberty, pokračuje hormonální terapií a končí kolem 15. roku věku operacemi.
Tento scénář je podle všeho předem velmi dobře promyšlený a doprovází jej samozřejmě i propagace transgenderismu (to je i důvod proč se dělají produkce tzv. Drags queen už u velmi malých dětí a stále více transek je v reklamách).
Děti, které jsou takto zprzněny ve věku, kdy se ještě mohou patřičně ovlivnit, jsou pak samozřejmě vyřazeny z další reprodukce a mnohdy v dospělosti páchají sebevraždu.
Většinou kolem 18. roku věku jim dojde, že jsou vlastně normální, ale to je už příliš pozdě.
Dětí, které jsou nyní podobným způsobem przněny, valem přibývá, takže lze počítat s tím, že během 5-10 let bude podobných nešťastných mladých lidí jako je tato žena, která vypovídala před americkým Kongresem, bezpočet.
Také v Evropě tyto případy přibývají (zejména ve Španělsku a Německu). Je tedy nejvyšší čas o tom informovat širší masy a upozornit na to dřív, než  bude zákon, který umožňuje podobné prznění dětí, všem členským zemím povinně nařízen z EU.
Statečná mladá žena strávila ve čtvrtek své 19. narozeniny před americkou Sněmovnou reprezentantů a znovu prožívala svou děsivou, život měnící zkušenost s „gender-potvrzující“ péčí.
Jak  informoval  Daily Caller, Chloe Cole prosila zákonodárce během slyšení o péči o nezletilé, aby ukončili změny pohlaví dětí.  Také sdílela srdcervoucí detaily o tom, jak byli její rodiče manipulováni zlověstným „genderovým specialistou“, aby ji nechali zmrzačit.
Coleová změnila pohlaví v roce 2021  po asi pěti letech „péče potvrzující pohlaví“. Nyní je jednou z nejotevřenějších amerických aktivistek proti těmto ďábelským praktikám.
Scénář byl v jejím případě podobný jako u dalších obětí:
„Genderová specialistka, kterou jsem navštívila, řekla mým rodičům, že mi musí okamžitě nasadit léky blokující pubertu, Položili mým rodičům jednoduchou otázku: raději byste měli mrtvou dceru nebo živého transgender syna?“
Tato otázka je pokládána všem rodičům dětí, kterým se rozhodnou zrůdy v bílých pláštích, nazývající se „genderoví specialisté“ zničit život. Cloe Cole k tomu dodává:
„Volba, před kterou byli rodiče postaveni, stačila k tomu, aby moji rodiče polevili v ostražitosti, a zpětně jim to nemůžu mít za zlé. To je okamžik, kdy jsme se všichni stali oběťmi takzvané péče potvrzující pohlaví.“

It’s Chloe Cole’s birthday today, and she is on fire, testifying to the House Judiciary Committee on the dangers of child transition. @ChoooCole was given puberty blockers and testosterone at age 13, followed by a double mastectomy at 15.
She’s now saving kids across the… pic.twitter.com/3MVelxRY80
— Billboard Chris (@BillboardChris) July 27, 2023


Její  noční můra však tímto rozhodnutím teprve začínala. Její první injekce testosteronu způsobila strašné, život měnící změny, díky nimž se „cítí jako monstrum“.

Když mi bylo třináct, dostala jsem první testosteronovou injekci. Způsobilo to trvalé změny v mém těle.









Můj hlas bude navždy hlubší, čelist ostřejší, nos delší, struktura kostí trvale maskulinizovaná, Adamovo jablko výraznější, moje plodnost neznámá. Občas se podívám do zrcadla a připadám si jako monstrum.

Její utrpení vzrostlo, jakmile jí šílení lékařští „profesionálové“ odstranili prsa:
Poté, co mi byla odebrána prsa, což se stalo dřív, než jsem mohla legálně řídit (pozn.: v USA je legální řízení od 16 let), byla mi odebrána obrovská část mého budoucího ženství.
Nikdy nebudu moci kojit. Občas se snažím podívat se na sebe do zrcadla. Dodnes bojuji se sexuální dysfunkcí. A mám masivní jizvy na hrudi a z míst, kde mi vzali kožní štěpy, mi dnes vytéká tekutina.

Dnes bych měla být doma s rodinou a slavit své devatenácté narozeniny. A místo toho zoufale žádám své volené zástupce: poučte se z jiných lékařských skandálů, jako je opiátová krize, a uznejte, že lékaři jsou také lidé a někdy se mýlí.
Moje dětství bylo zničeno stejně jako dětství tisíců dalších lidí s podobným osudem, které znám prostřednictvím našich sítí. To musí přestat. Vy sami to můžete zastavit. Dost dětí se již stalo obětí této barbarské pseudovědy. Dovolte mi, abych byla vaším posledním varováním.

The Daily Caller poznamenává, že Coleová žaluje Kaiser Foundation Hospitals, Permanente Medical Group a většinu svých vlastních lékařů za to, že jí poskytli blokátory puberty, hormony opačného pohlaví a dvojitou mastektomii ve věku od 13 do 17 let.
Zákony zakazující mrzačení dětí nebudou v USA přijaty, dokud budou mít demokraté částečnou vládní kontrolu. Tyto zákony proto musí být nejvyšší prioritou v rámci příští sjednocené vlády republikánů. V sázce jsou životy tisíců dětí, jak je známe.
Tolik zprávy z USA. Připomínám, že také u nás se již objevují náznaky této politiky. Podobně jako v USA to začíná indoktrinací tzv. Drags queen ve školkách a ve školách a je jen otázkou času, než se objeví první „genderoví specialisté.“
V sousedním Německu už ostatně v tomto směru USA velmi rychle dohání…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Mladá žena svědčí před Kongresem o tom, jak „lékaři“ donutili její rodiče, aby jí ve 13 letech změnili pohlaví se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden