VIDEO: Heil Zelenský! Německým internetem začalo otřásat politické virální video, jak vojáci Bundeswehru vybílili německé rodině byt na humanitární pomoc vůdci Zelenskému! Nadsázka připodobňuje atmosféru v současném Německu ke III. Říši a Olafa Scholze k
RSS

VIDEO: Heil Zelenský! Německým internetem začalo otřásat politické virální video, jak vojáci Bundeswehru vybílili německé rodině byt na humanitární pomoc vůdci Zelenskému! Nadsázka připodobňuje atmosféru v současném Německu ke III. Říši a Olafa Scholze k


VIDEO: Heil Zelenský! Německým internetem začalo otřásat politické virální video, jak vojáci Bundeswehru vybílili německé rodině byt na humanitární pomoc vůdci Zelenskému! Nadsázka připodobňuje atmosféru v současném Německu ke III. Říši a Olafa Scholze k Adolfu Hitlerovi! Jeho projev z Falkensee byl doslova Hitlerovým ztělesněním a Němci v něm vidí válečného štváče, který žene Německo do dalšího střetnutí s Ruskem! Za videem stojí skupina ruských herců!
Na německých kanálech na Telegramu se tento týden začalo šířit virální video, které zachycuje scénku německé hlídky Bundeswehru pod vedením agilní komisařky, která vtrhne do bytu německé rodiny a nařídí vojákům, aby začali do pytlů házet veškerý majetek a vybavení. Zatímco rodina s malým dítětem sleduje projev Olafa Scholze ve Falkensee, který řve a slibuje Putinovi válku a Ukrajině finanční a humanitární pomoc, tak příslušníci Bundeswehru mezitím celý barák vybílí.
Všechno zabaví a na stěnu pověsí obraz Volodymyra Zelenského a komisařka začne provolávat slávu Zelenskému se slovy Heil Zelenský! Na konci videa je informace o tom, že od minulého roku poskytla německá vláda finanční a humanitární pomoc Ukrajině ve výši 22 miliard EUR a brzy už nebude z čeho brát, takže vláda Olafa Scholze jménem NATO začne brát peníze a majetky lidem, aby byly peníze pro Ukrajinu.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v306by6","div":"rumble_v306by6"});
Velitelku v roli rekvírovací komisařky hraje ruská herečka Julia Mandriko, dalším hercem v roli vojáka konfiskujícího obsah ledničky je ruský herec Igor Alexejev. Video spustilo v Evropě hotový poprask, protože trefně a pravdivě popisuje fašizaci německé vlády Olafa Scholze a naprosto šílené ničení německé ekonomiky a zejména bezpečnosti zatahováním Německa do Američany vyprovokované války na Ukrajině. Celé video je postaveno okolo záznamu šíleného kancléře Olafa Scholze.
Ten se letos 2. června ve Falkensee nedaleko Berlína zúčastnil [ 1 ] Evropských slavností a během projevu se dostal do prudké roztržky s účastníky jeho politického shromáždění. Němci na něj začali pískat, křičeli na něho, že je válečný štváč a v tom okamžiku se prostě něco stalo a Olaf Scholz se náhle změnil. Začal křečovitě držet mikrofon a spustil řev z pódia s takovou dikcí a artikulací, že místní lidé doslova ztuhli, protože to, co najednou slyšeli, to znělo jako projev říšského vůdce Adolfa Hitlera ze Sportpalast v Berlíně.
VIDEO: Olaf Scholz svým řevem ve Falkensee připomínal Říšského vůdce při projevu ve Sportpalastu
Začal křičet na lidi, že zatímco oni volají po míru, tak Putin bombarduje Ukrajinu, zabíjí lidi a likviduje celou infrastrukturu. Jeho projev byl natolik autentický, že Němci od června změnili na Scholze názor a už ho nepovažují jen za americkou loutku, která jen plní rozkazy, ale za skutečného a nebezpečného válečného štváče a maniaka. Německo má opět u moci naprostého šílence, který je stejně jako Adolf Hitler přesvědčen, že mír znamená porážku a zkázu, zatímco válka znamená naději a vítězství.
Přesně toto se znovu vrátilo do německé vrcholové politiky a znovu německé zbraně jsou na frontě proti ruským vojskům. V podstatě se nic nezměnilo. Ukrajina je znovu nástupní platformou proti Rusku a znovu jsou u toho německé zbraně a znovu německý kancléř řve jako utržený z pódia k lidem, že jedině válka zajistí mír, a že mír je válka. Součástí této politiky je obrovská finanční pomoc Ukrajině, která jde na úkor německých rodin a domácností, kterým nikdo nekompenzuje ceny energií, paliv a životních nákladů v důsledku odříznutí od ruského plynu, ropy a surovin.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2pp5he","div":"rumble_v2pp5he"});
Válka na Ukrajině dříve či později skončí vítězstvím Ruska a západ bude horečně hledat výmluvy a zlehčení pro ukrajinskou porážku, bude se vyzdvihovat, že vlastně Rusko neobsadilo celou Ukrajinu, a to díky západní pomoci, prostě budou se na porážce hledat pozitiva a dokonce se již takové materiály chystají. Krizový vývoj války na Ukrajině znamená situaci, kdy se nepodaří Rusy z Ukrajiny vytlačit. A už teď je politikům na západě jasné, že tento scénář dojde svého naplnění.
Naprostá tragédie to bude pro mainstreamová média na západě, která vsadila vše na jednu kartu, na propagandu a výsledek války ukáže, že to byla alternativa, která opět a znovu měla pravdu. Nestačí jen mít odvahu k zablokování webů, jak tvrdil Petr Fiala. Lidé sami pochopí, že zkorumpovaný mainstream píše lži, protože je placen za lži a za šíření propagandy. Mainstreamová média nejsou placena z peněz čtenářů, ani z té záplavy vyskakujících reklam, které hlavně na mobilu člověka dokáží naštvat k nepříčetnosti.
Konec války přivede konec mnoha politikům i zkorumpovaným médiím. Ztratí důvěru a podporu
Média jsou držena nad vodou miliardáři a oligarchy, filantropy a makléři, kteří používají média jako zbraň hromadného ničení na ovládání veřejného mínění. Spousta lidí a laiků si myslí, že velká média si vydělávají peníze předplatným a reklamou. Bože, to je hodně naivní představa. To by těm mamutím redakcím nestačilo ani na zaplacením elektřiny v těch obrovských sídlech. Velká média si na sebe nevydělávají, protože to není jejich účelem! Jejich účelem není tvorba zisku, profitu, ale ovlivňování veřejného mínění!
A za to se vyplatí oligarchům těmto médiím platit a dotovat je, bez ohledu na hluboce ztrátový provoz. Jakmile dojde k naplnění krizového scénáře na Ukrajině, začne obrovský odliv čtenářů mainstreamu, protože znovu se ukáže, že ovlivňování veřejného mínění má velice blízko k vodění lidí za nos, což se obvykle na konci válek projevuje v zániku novin a časopisů, které ztratily důvěru.

The main role of the woman who confiscates all the property from the ordinary German family in favor of Vladimir Zelensky is plaid by Russian actress Julia Mandriko ( https://t.co/ps6j9YKqTQ ) pic.twitter.com/5xHOQXP5Du
— Mark Krutov (@kromark) July 26, 2023


To samé se projeví po konci války na Ukrajině a po odchodu Zelenského do exilu na Floridu, kde se již chystají přípravy. NATO chtělo obklíčit Rusko a nakonec to odnese americký dolar a dojde k ohrožení amerických zájmů v Pacifiku, což je důsledek sblížení Ruska a Číny v důsledku sankcí uvalených na Rusko. Sarkastické video popisující reálie v Německu je pouze satirickou podobenkou západní politiky ve vztahu k Ukrajině.
Česko je daleko více ukrajinizované než Německo. Tady v Německu nikde nevisí z rozhodnutí radnic ukrajinské vlajky, to se projevuje pouze v Ukročesku, kde probíhá pod Fialovou vládou vlastizrádný proces odnárodnění České republiky. Ano, odnárodnění! Kdo vyvěsí cizí vlajku na českém národním symbolu, na symbolu národa, jakým je třeba Národní muzeum, Národní divadlo, socha sv. Václava, na Pražském hradě, tedy nad sídlem českých králů, na Staroměstské radnici, nad sídlem pražských purkmistrů, prostě nad symboly národa, dopouští se blasfemie, znesvěcení národního symbolu a vlastizrady vůči národu!
Politici, kteří vyvěšují na české národní symboly cizí vlajky, jsou vlastizrádci!
Konce válek přináší vždy katarze a změny. A plánem Moskvy je velká katarze Evropy. Je načase! Současné evropské protilidové vlády musí postupně skončit, a to tím nejlepším způsobem, ztratí veškerou důvěru a podporu lidu. A oni to vědí. Proto se snaží všemožně válku na Ukrajině prodlužovat, protože dokud bude válka trvat, budou politici stále moci odvádět pozornost od své neschopnosti a vlastizrádnosti směrem k válce. Dokud bude válka trvat, bude pokračovat ukrajinizace ČR bez omezení. Ukrajinci budou úplně všude. Ukinda sem, Ukinda tam! Jenže s příchodem konce války pomažou Ukindy domů, a politici to vědí.
Znesvěcení národního symbolu budovy vlajkou státu, který po roce 2014 rehabilituje a oslavuje válečného zločince Stěpana Banderu, jehož oddíly v letech po roce 1945 terorizovaly a zabíjely občany Československa Udělají vše proto, aby Ukrajinci mohli zůstat, ale ta kocovina po porážce Ukrajiny bude taková, že ani čeští politici si nebudou chtít přítomností Ukrajinců v ČR připomínat svojí porážku na Ukrajině. A proto ruských videí bude více. Nejen scénka z Německa, ale brzy i z Česka. My však na rozdíl od mainstreamu nejsme placeni oligarchy a filantropy.
U nás se bez vaší pomoci neobejdeme. Nemáme a nechceme tady reklamní bannery vyskakující jako v cirkusu pokaždé, když načtete článek. Pokud chceme zachovat náš provoz a čistu formu webu, potřebujeme Vaši pomoc. Pokud si to můžete dovolit a po dovolených vám zbylo něco málo v peněžence, zvažte prosím příspěvek pro náš server na naší darovací stránce zde . Bez vaší podpory nemůžeme dál pokračovat v naší práci. Přispět na náš provoz můžete zde na darovací stránce. Za každou pomoc vám moc děkujeme!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden