Lidé čekají ve frontě, aby si nechali naskenovat oční duhovku pro svoji digitální identitu propojenou s digitální měnou
RSS

Lidé čekají ve frontě, aby si nechali naskenovat oční duhovku pro svoji digitální identitu propojenou s digitální měnou


Na úvod zdůrazňuji, že se jedná výhradně o dobrovolníky, kteří se sami rozhodli být jedněmi z prvních pokusných objektů pro plánovanou digitální totalitu.
Tedy ve frontě na digitální ID nestojí z donucení jako je tomu nyní třeba v Etiopii, ale čistě proto, že jde o jedince, kteří jsou plně v souladu se systémem.
Povšimněte si také, že mnohé tyto „poslušné ovečky“ mají dokonce i roušku, která již v žádné z těchto zemí není dávno povinná – a už vůbec ne na ulici.
Vsadím se, že většina z nich má již 3. posilovač (tedy 5. dávku)  a těší se na další.
Na druhou stranu je celkem jasné, že po zapojení sociálních kreditů a měření uhlíkové stopy budou opět mezi těmi nejposlušnějšími. Systém si tímto předem otestuje všechny své loajální následovníky…
OpenAI začala zavádět kontroverzní kryptoměnu Worldcoin. Ta je k dispozici pouze lidem, kteří mají skenovanou duhovku. Je pozoruhodné, že lidé na to houfně čekají.
Worldcoin startuje ve 20 zemích, včetně Francie, Německa a Španělska.
Uživatelé si mohou stáhnout aplikaci Worldcoin, ale můžete ji používat pouze po skenování duhovky v jednom z 35 měst v zúčastněných zemích.

NEW – People voluntarily line up to have their eyeballs scanned with a Worldcoin orb to get a digital ID. pic.twitter.com/PV3xWIgrQN
— Disclose.tv (@disclosetv) July 26, 2023


Po skenování obdržíte jedinečné „World ID“, digitální identitu, se kterou bude Worldcoin k dispozici. Oční sken musí „prokázat, že jste člověk a ne umělá inteligence“.
Do této chvíle se již více než dva miliony lidí zaregistrovaly k očnímu skenování.
Generální ředitel OpenAI a pravidelný účastník srazů Bilderbergu Sam Altman ( WEF)   napsal na Twitteru, že třetí den po startu byly dlouhé fronty, a že každých osm sekund byl někdo ověřen.
Investor George Gammon řekl o spuštění Worldcoinu:
„Vypadá to, že je to kombinace globální digitální identity, kryptoměny, umělé inteligence a univerzálního základního příjmu. Je doslova nemožné vytvořit něco, co zní ještě hůř.“
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Lidé čekají ve frontě, aby si nechali naskenovat oční duhovku pro svoji digitální identitu propojenou s digitální měnou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden