Tak se nám Honzík Cemper definitivně odkopal
RSS

Tak se nám Honzík Cemper definitivně odkopal



JINDŘICH RAJCHL
Dne 7.7. zveřejnil na svém propagandistickém webu manipulatori.cz článek o tom, že tvrzení, že Nigelu Faragovi byl zrušen v bance Coutts účet pro jeho politické názory, je bohapustá lež, neboť na BBC říká, že to bylo proto, že neměl účtě potřebné množství peněz.

A voila, za necelých 14 dnů vytáhl Farage dokumenty jasně potvrzující, že důvodem zrušení jeho účtu byly skutečně jeho politické názory a postoje, jakož i přátelství s Donaldem Trumpem.
Ve Velké Británii se tato kauza začala poměrně vážně řešit, s tím, že už se připravuje legislativa, která by bankám zakázala odmítnout poskytování svých služeb z důvodu politických postojů klienta.
A co na to Honzík Cemper? No, prostě svůj článek smazal. Ale služba webarchive je na tohle potvora, takže si tam můžete původní Honzíkovu lež stále dohledat.
Tenhle případ nám krásně odhalil prohnilost fungování všech tzv. fact-checkerů. Oni prostě vezmou tvrzení oficiálních míst, prohlásí ho za pravdu a kohokoliv, kdo se od tohoto vysvětlení odchyluje, šmahem označí za lháře a dezinformátora.
Vždy a za všech okolností vychází z předpokladů, že oficiální místa přece nikdy nelžou!
Tak určitě. 
Copak by nám lhali o incidentu v Tonkinském zálivu, o tom, že Saddám Hussajn má zbraně hromadného ničení, se kterými může do 45 minut zaútočit na Evropu, nebo o tom, že JFK zastřelil osamělý atentátník Lee Harvey Oswald?
Vlastně ano, lhali nám všem. A lžou dál.
A užiteční idioti, jímž se honosně začalo říkat fact-checkeři, tyto jejich lži se svazáckým nadšením šíří dál.
A kruh se uzavře v momentě, kdy ČT oznámí, že jí šířenou lež ověřil nezávislý web manipulatori.cz. Aneb sedmiliardová organizace spoléhá při ověřování fakt na to, co si na svůj blogísek napíše jeden pomatený a ze lži mnohokrát usvědčený levicový aktivista, jenž je nezávislý asi jako vojín Dušan Jasánek píšící pro časopis Rudá Vatra.
Oni totiž ti manipulatori.cz ničím jiným než Rudou Vatrou v novém kabátku nejsou.
Je to jen a pouze součást oficiální propagandy.
Nic víc.
 
FB

The post Tak se nám Honzík Cemper definitivně odkopal first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden