Vnitro – bordelu nitro
RSS

Vnitro – bordelu nitro


JINDŘICH KAREL
Kauza Kolářík x manželka x milenka ( vnitrácká zaměstnankyně ) dobře ukazuje, jak “kvalitní” elity v České republice máme. Zatímco obyvatelům vláda naší země škodí, servíruje jim strach, pronásledování, sociální rozvrat a diktát zhovadilé ideologie, propagované politickou chátrou, převlečenou za elitu, tak v nejvyšších patrech Ministerstva vnitra zbývá trochu času také na šarvátky.
.

Nelze nepřipomenout, že Ministerstvo vnitra je silovým ministerstvem, ježto je také zřizovatelem státního podniku, respektive krmníku Česká pošta. Podniku, který se v důsledku pitomých rozhodnutí ocitá v turbulentním období zvratů a obratů, které nepřináší definitivně ani minimální naději na jeho záchranu. Kde totiž chybí vůle, tam chybí též ona tolik potřebná naděje.
.
Ale zpět k Ministerstvu vnitra.
.

Od dob ministrování sociálně demokratického ministra Hamáčka, který byl před koncem svého působení vykreslený jako téměř živoucí ohrožení tajných, státem nashromážděných informací, se Ministerstvo vnitra snoubí s policejní garniturou jak to jen jde. Důvodů k takové symbióze je více. Mezi nimi vyčnívá zcela jistě důvod sociálně politický.
.
Policie totiž umí efektivně neutralizovat politické oponenty, občanskou opozici, apod.. Ministerstvo vnitra odpovídá v některých případech za škody, které Policie při takovém řádění případně způsobí. Spolu s justicí, která eventuálně rozhoduje o náhradách takovým způsobem vzniklých škod, vytváří Ministerstvo vnitra dokonalý systém, ve kterém se oběti státního lynče ničeho nedomohou, a často čelí dodatečným odvetám těch, kteří jsou zrovna u moci.
.
Nutno poznamenat, že první zásadní počin při zneužití Policie k pronásledování nepohodlných občanů, lépe řečeno pilotní projekt svého druhu byl zaměřený na dva novináře, a za strůjce takového pronásledování byl označený tehdejší premiér České republiky Miloš Zeman.
.
Pan Hamáček prý zakořenil mezi zbrojaři. Kde a jestli vůbec někde zakoření po konci pitomého angažmá současný ministr vnitra, těžko odhadnout.
.

Každopádně lze říci, co po současném ministru vnitra zůstane. Po tom předchozím ministrovi zbyla “rouška jako politický symbol”. To se vžilo. Po současném ministru vnitra toho může zůstat více. A sice kokainové manýry zločinců, doplněné o kokainové trampoty v ochranné službě policie.
.
A jako bonus lze přidat soudružské vztahy na úrovni volného manželství s dominantní zuřivou milenkou.
.

Zkrátka elity, které svojí šíleností předčily i Brusel. Inu. Češi umí být odedávna takříkajíc papežtější, než papež. A současná takzvaná česká elita navíc umí hrát dobře každou frašku. Ale proč to máme platit z veřejných peněz? Odpověď na takovou otázku těžko naleznout.
.
Nabízí se ale jedno vysvětlení tohoto, co se odehrává nejenom na vnitru.
.
Všechno je důsledkem zvrácených pořádků, postavených na šílených hodnotách, jdoucích proti čistým tradicím.

.
The post Vnitro – bordelu nitro first appeared on .


Nejčtenější za týden