Schwab nastiňuje budoucnost, ve které již nebudou žádné volby (video)
RSS

Schwab nastiňuje budoucnost, ve které již nebudou žádné volby (video)


Mnohé z toho, co globalisté nastínili již před lety, se pomalu ale jistě plní.
Doba covidová byla do značné míry testem, který potvrdil, že ovladatelnost mas je dostatečná a lze tedy pokračovat v krocích, které povedou přímou cestou do digitální diktatury pod jednou světovou vládou.
A v takovém světě už nebude potřeba si hrát na – ve skutečnosti neexistující – demokracii.
Klaus Schwab hovořil se spoluzakladatelem společnosti Google Sergeyem Brinem  na Světovém ekonomickém fóru v roce 2017 . Obrázky z této konverzace v současné době kolují po internetu.
Schwab učinil během zasedání několik pozoruhodných prohlášení. „Digitální technologie jsou především o analytických dovednostech. Nyní se pohybujeme směrem k prediktivní schopnosti,“ řekl Brin.
Další krok by podle Schwaba mohl být normativní. „To znamená, že už nemusíte pořádat volby, protože už víte, jak to dopadne.“
„Dovedete si představit takový svět?“ zeptal se.

 
Také se Brina zeptal, jestli si dokáže představit budoucnost, kde každý bude mít mozkový čip (viz video níže).
„Digitální nástroje Big Data se vyvíjejí rychlým tempem,“ řekl zakladatel WEF.
„Dokážete si představit, že za 10 let tu budeme sedět s mozkovým implantátem a budeme mít možnost měřit vaše mozkové vlny a já vám okamžitě řeknu, jak lidé reagují nebo cítí, jak lidé reagují na vaši reakci? Je to myslitelné?“
„To je myslitelné,“ odpověděl Brin, který pak nastínil transhumanistickou budoucnost, v níž je vědomí přenášeno na stroje.





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 4.8 ]







Článek Schwab nastiňuje budoucnost, ve které již nebudou žádné volby (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden