Francouzské Calais: Ilegálové zaútočili na dům místních obyvatel (video)
RSS

Francouzské Calais: Ilegálové zaútočili na dům místních obyvatel (video)


Jak jistě víte, tak francouzské město Calais je jednou z hlavních přestupních cest pro ilegály, kteří směřují do Velké Británie. I proto se zde kumuluje mnohem víc invazních jedinců než kdekoli jinde.
Před časem si na okraji města zřídili ilegální tábor, tzv. „Džungli.“ Ten byl zhruba před dvěma lety zbourán a zcela zrušen, takže nyní se potloukají kde se dá, na čemž se vydatně přiživují promigrační neziskovky.
Právě s pomocí jedné takové neziskovky uspořádali v Calais demonstraci, na níž požadují zlepšení situace muslimských ilegálů, kteří pobývají v Calais a čekají na příležitost, jak se dostat do Velké Británie.
Ovšem místní obyvatelé si v Calais na tuto situaci již dlouhé roky stěžují a v odporu proti invazi, která město stále víc postihuje i vysokou kriminalitou, sami zakládají uskupení, která vyjadřují odpor proti tomu, co se s jejich městem děje.
Jak ukazuje nedávné video, demonstrující dav ilegálů ohrožuje místní rodinu a útočí na ně, dokud nebyli všichni její členové nuceni uprchnout do svého domova.
Demonstrace „za základní služby pro migranty ze strany státu“ byla organizována promigrační neziskovkou a vedla i kolem domu rodiny, která se postavila proti demonstraci.

Illegal migrants attack French family in Calais. Imagine being under siege in your own country. pic.twitter.com/Oe05xMZB33
— Paul Golding (@GoldingBF) July 28, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Francouzské Calais: Ilegálové zaútočili na dům místních obyvatel (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden