Novinář se vysmíval Pizzagate, nyní se přiznal ke znásilnění dítěte
RSS

Novinář se vysmíval Pizzagate, nyní se přiznal ke znásilnění dítěte


Reportér ABC News, který se chlubil, že „vyvrací “ důkazy o elitním pedofilním spolku, se podle zpráv přiznal k řadě nechutných sexuálních zločinů na dětech. (Foto: James Gordon Meek/Twitter)









Třiapadesátiletý James Gordon Meek, který pracoval jako novinář pro národní bezpečnost v ABC, se má v pátek dostavit k federálnímu soudu ve Virginii poté, co byl v lednu 2023 obviněn ze znásilnění dětí. Hrozí mu až 20 let za mřížemi.




Miliardář Leon Black obviněn ze znásilnění nezletilé v domě Jeffreyho Epsteina

Znepokojivé zločiny byly odhaleny poté, co FBI provedla v dubnu 2022 razii v novinářově domě v Arlingtonu. Úředníci FBI byli v březnu 2021 upozorněni službou Dropbox na „nechutné materiály o znásilňování nezletilých dětí“ uložené na Meekově účtu.



Podle listu Post agent FBI v prohlášení o zatčení tvrdil, že při analýze Meekových zařízení byly objeveny tři telefonní hovory, v nichž bývalý novinář ABC News aktivně plánoval znásilnění různých malých dětí.




Mel Gibson vyzval lidi po celém světě, ať jdou na film, který může změnit svět

Ve znepokojivé zprávě, kterou Meek poslal, se nejmenovaného uživatele ptal: „Znásilnil jsi někdy malou holčičku? Je to úžasné.“



Před svým zatčením Meek pravidelně psal útočné články proti Trumpovým příznivcům, QAnon a „konspiračním teoriím“, jako je Pizzagate.




Ukrajinský obchodník s dětmi propuštěn na kauci milion hřiven

Informuje o tom server Radaronline.com: Další znepokojivá obvinění na výměnách, které agentura uvedla, že našla v jeho zařízeních, zahrnovala Meekovo sdílení jeho fantazie o „únosu, zdrogování a znásilnění“ uživatele jako 12leté dívky.



Agentura tvrdila, že Meek měl na dalších zařízeních další pornografické materiály a účastnil se online chatů s nezletilými.




Továrna na děti v Nigérii, více než 20 těhotných žen zachráněno

Meek ze své bývalé sítě odstoupil ihned po domovní prohlídce provedené u něj doma.



Meek začal svou kariéru ve zpravodajské stanici ABC News již v roce 2013. Během svého působení v této televizi získal Meek cenu Emmy za zpravodajství o střelbě v nočním klubu Pulse v Orlandu na Floridě v roce 2017.




Kam zmizelo 85 tisíc dětí? Američtí senátoři chtějí odpovědi

Před nástupem do ABC News Meek pracoval jako reportér pro New York Daily News. Během svého působení v těchto novinách informoval o spiknutí Al-Káidy, která chtěla v roce 2006 odpálit bombu v newyorských tunelech.



V roce 2011 Meek navíc působil jako hlavní protiteroristický poradce Výboru pro vnitřní bezpečnost Sněmovny reprezentantů.



Zdroj: rollingstone.com




Přežila děsivé zneužívání od vysoce postavených pedofilů. Nyní promluvila

Článek Novinář se vysmíval Pizzagate, nyní se přiznal ke znásilnění dítěte se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden