Jak se baví internet: Klimatičtí aktivisté se na Prague Pride přilepili k homosexuálům
RSS

Jak se baví internet: Klimatičtí aktivisté se na Prague Pride přilepili k homosexuálům



EMA
Tak jsem se mrkla na ty nové tabulky , kdy půjdu do důchodu. Bude to asi 5 let po smrti….

Pamatuješ  na den, kdy  jsou dostal své první prasátko, abys  do něj  spořil svoje korunky? Tak to byl přesně  ten okamžik, kdy ti  život  vysvětlil, že  budeš  cpát svoje prachy  sviním!!!









Jedni bojují za klima a za to, aby je nikdo neměl rád a druzí zase za to, aby mohli normálně žít a aby se na ně společnost nedívala skrz prsty. Klimatičtí aktivisté a členové sexuálních menšin se o víkendu sešli v Praze, aby každý z nich zabojoval pro svou věc.
Zatímco duhový průvod v Praze je již letitou tradicí, tak pomatení a hysteričtí klimatičtí aktivisté, kteří se lepí k různým věcem, aby zastavovali dopravu a upozorňovali nejen na zhoršující se klima ale i na to, jací to jsou kreténi, jsou poměrně novým jevem.
Ačkoliv se obě myšlenky, tedy boj za práva homosexuálů a boj za záchranu planety jeví jako něco, co může jít v pohodě bok po boku, opak je očividně pravdou. S klimatickými aktivisty nejde jít bok po boku.
„Ze začátku jsem jim fandil. Přišlo mi, že bojují za dobrou věc, ale poslední dobou to už hodně přehánějí a naopak té myšlence škodí. Dalo by se říci, že teď už jenom obtěžují lidi,“ postěžoval si pan Antonín v duhovém průvodu, kterému se klimatický aktivista přilepil lepidlem na záda. Pochod v průvodu s aktivistou na zádech, byl pro pana Antonína ve vysokých teplotách velmi fyzicky náročný.
„Těšil jsem se, jak si letos průvod užiju. Zamávám si duhovou vlajkou a tak, ale tenhle kretén mi to akorát zkazil,“ ukazoval pan Antonín na klimatického aktivistu na svých zádech.
„Prague Pride každoročně vyprodukuje tolik skleníkových plynů jako běžné rodinné auto. Prague Pride zatěžuje planetu. K oslavě LGBT komunity se nemusejí lidé sjíždět do Prahy auty a vlaky, čímž ničí planetu. Mohou k oslavě zapálit na okně svíčku,“ vykřikoval klimatický aktivista David, který se přilepil na účastníci Prague Pride Denisu. Ta se svým coming outem přišla teprve letos v dubnu a duhový průvod pro ni měl být oslavou jejího nového já.
Denisa, která váží čtyřicet osm kilo bohužel poté, co se k ní přilepil aktivista David se svými sto dvanácti kily, již nemohla v průvodu pokračovat, protože tolik váhy neutáhne.
„Fakt jsem se těšila, jak si to tady užiju. Je to pro mě celé nové a vzrušující. Teď ale už hodinu a půl tvrdnu na stejným místě, protože ten vepřovej stotunovej idiot se mi přilepil k noze a odmítá se hnout z místa. Volala jsem policii, ale ta nestíhá všechny odlepovat“ postěžovala si Denisa.
Zajímavým úkazem na Prague Pride byli homosexuální klimatičtí aktivisté, kteří se přilepili sami k sobě navzájem a utvořili tak slepený chumel několika desítek osob, který zablokoval dopravu i průchod na dlouhou dobu.







A pár tweetů od Dojnice:

Kdo si to tady minulý týden stěžoval na říjnový počasí???
Menší syn říká, že se už docela těší do školy. Tak nevím, změřili jsme ho, teplotu nemá…
Myslím, že člověk, co nezvládl zařídit vykládku toho kokainu v Amstru, už prdí do hlíny.
Nebuďte slušný a konečně to někdo řekněte. Chtělo by to dotace na zimu a déšť!







The post Jak se baví internet: Klimatičtí aktivisté se na Prague Pride přilepili k homosexuálům first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden