Itálie: Další rekordní invazní čísla, Salvini nese velký díl zodpovědnosti
RSS

Itálie: Další rekordní invazní čísla, Salvini nese velký díl zodpovědnosti


Vydírání nebo úplatky? To jsou nejčastější způsoby jak si globální zločinci získávají politické loutky. Ještě v roce 2019  fungovala Salviniho Liga jako hráz proti invazi.
Tomu odpovídalo i hlasování v europarlamentu. Ale zhruba před 2-3 lety se vše otočilo. Zástupci Ligy v ID jen škodí, neboť velmi často hlasují proti vlastní frakci.
Týkalo se to zejména záležitostí migrace (zásadně hlasují promigračně) a také covidismu – vždy hlasovali pro covid pasy a cokoli související s covidovou totalitou.
Protože dlouhodobě sleduji všechna důležitá hlasování v europarlamentu, tento „detail“ mi nemohl uniknout. O účasti Ligy v Draghiho vládě, kde Salvini jen poslušně snášel fašistické praktiky Draghiho s jeho drakonickými restrikcemi, nemluvě.
Tedy není to jen Meloniová, kdo podporuje nyní rekordní invazi do Itálie. Je to také Salvini, protože pod dohledem ministerstva řízeného Ligou spadají i lodě italské pobřežní stráže, které dlouhodobě fungují coby hlavní pašerácká flotila.
Plují až k africkým břehům, kde překládají africké vetřelce na své paluby a převáží do Itálie – ne nazpět do Libye či Tuniska.
Ostatně, podívejme se, jak oslovují Salviniho Italové, kteří jeho Ligu volili a nyní toho litují:
Vaše lodě – pobřežní stráž je na vás závislá – už měsíce plují z Lampedusy a různých dalších italských přístavů. Po celé měsíce vaše ministerstvo sloužilo invazi a etnickému nahrazování.
Meloniové plán dohod se severoafrickými vládami nefunguje. Vaši starostové protestují, protože jsou unaveni ubytováváním všech těch sraček, které vaše lodě převážejí do našich měst.
Čas vypršel. Buď budeš mluvit a jednat proti tomu, proti čemu jsi křičel, když jsi byl v opozici, a proti čemu jsi bojoval, když jsi byl na Viminale (pozn.: ministerstvo vnitra v roce 2019) nebo tě budeme považovat za komplice a služebníka Meloniové jako obyčejného Crosetta.
Pokud vám zbývá pár trumfů, je čas je vytáhnout. Je to teď, nebo nikdy.
Dále je vidět video, které ukazuje, co Salvinim ovládaná pobřežní stráž způsobuje:

document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/08/VIDEO-Immigrati-al-porto.mp4

Prefektura se pomocí člunů pobřežní stráže snaží zmírnit obtíže při hledání autobusů, které by prováděly transfery podél poloostrova útočníků, kteří přistáli na Lampeduse a dočasně obsadili nábřeží Empedoclina
Sedm set z více než tisíce nelegálních přistěhovalců přítomných v přistávací oblasti Porto Empedocle, zřízené v konečné části přístavu, se včera nalodilo na nechvalně známou loď Dattilo, která plula do Messiny a Reggia Calabria.
A stejně jako v perverzní hře, večer dorazilo dalších 600 nelegálních přistěhovalců z hotspotu Lampedusa s trajektem Galaxy.
Tolik vzkaz naštvaného voliče Salvinimu.
A zástupce Ligy nakonec vysvětlil proč neblokují přístavy a lodě pobřežní stráže fungují jako nejvýkonnější pašeráci. Údajně nelze ilegály odmítnout kvůli soudnictví .
To je samozřejmě nesmysl, protože údajná protimigrační pravice má vládní většinu, takže je plně v její kompetenci soudce, které jmenovala levicová vláda, vyměnit.
A pokud mohli vracet ilegály před 4 lety, neměl by to být problém ani nyní. Ale mnohé indicie napovídají tomu, že současná italská vláda jen plní zadání: co nejrychleji vyměnit obyvatelstvo Evropy.
A toto zadání plní opravdu na jedničku. Vláda Aspeňačky Meloniové  nyní vykazuje rekordní čísla v dovozu afrických ilegálů. Jen včera bylo na Lampeduse 2 235 „Novoevropanů,“ kteří budou postupně rozmístěni po celé Itálii.
Dřív či později samozřejmě dojde na EU plánované přerozdělování. Kdo myslíte, že bude první na řadě?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Itálie: Další rekordní invazní čísla, Salvini nese velký díl zodpovědnosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden