Rakousko: Nejtupější klimatická propaganda jakou jste kdy viděli (video)
RSS

Rakousko: Nejtupější klimatická propaganda jakou jste kdy viděli (video)


V současné době se již objevuje tolik důkazů klimatického podvodu, že se to začíná propagandistům poněkud sypat. I když tyto důkazy nespatříte na mainstreamu, přesto se dostávají – třeba zprostředkovaně – ke stále více lidem.
Neméně do značné míry pomáhá i fakt, že samotní klimatičtí propagandisté se stále častěji odkopávají, neboť ten, kdo má alespoň průměrné IQ, již zjistil, že mnohé z toho, co hlásají, jsou bludy zcela popírající realitu.
Dnes by se již dal sestavit i jakýsi žebříček „klimatických idiotů“ a bylo by skutečně z čeho vybírat. Na první příčky by jistě mimo jiné aspirovali i rakouští Zelení, jimž dramaticky poklesly preference a zdá se, že se nyní – těsně před parlamentními volbami – snaží tuto situaci zvrátit.
A to třeba tím, že v zemi, kde bylo poměrně chladné léto, se snaží vyvolat klimatickou hysterii. A právě oni jsou prezentováni jako jediní zachránci od blížící se klimatické apokalypsy.
A k této propagandě si zvolili zahalenou muslimku u otevřeného grilu v kebabárně….
Letní dny dosud nepřesáhly 35 stupňů, Rakušané prožili chladný červenec, ale vídeňští Zelení stále volají po „boji za klima.“ Nyní má nové video podtrhnout drama údajného hororu horka, natočeného na Naschmarktu, přímo v horkém kebabovém grilu.
Příliš málo lidí v Rakousku se stále bojí údajného katastrofálního vedra a jednoduše si užívá krásné letní dny, které nám ještě zbývají v srpnu. Nové šokující video vídeňských Zelených má však nyní všechny znovu otřást, aby se skutečně báli opakovaně vyhlášené klimatické katastrofy.
Zelení proto natáčeli na Naschmarktu ve Vídni: Ilham (35), zaměstnankyně grilu na kebab, pak v klipu říká, že se „cítila jako by bylo 100 stupňů“ hned vedle otevřeného ohně  grilu.
„Může za to počasí,“ říká mladá žena, která pracuje na stánku Naschmarkt, která je navíc zahalená v hidžábu, dlouhých šatech a rukavicích, Ilham ve videu říká: „Před šesti lety bylo počasí lepší. Teď horko roste.“

Zelení však možná nedávali příliš pozor, co natáčí, protože v klipu je také slyšet věta: „V zimě je tu také horko.“
Jaké překvapení: jak v létě, tak v zimě je horko pouze 50 centimetrů od otevřeného ohně grilu kebabu …

Oba předsedy vídeňských Zelených však neovlivnil tento nezanedbatelný detail, že u otevřeného ohně může být vedro jak v létě, tak v zimě: Judith Pühringer a Peter Kraus pak ve videu s dobře inscenovaným dramatem prohlašují, že je „stále více tropických nocí“ a že „nyní byl vyhlášen boj za klima.“
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Rakousko: Nejtupější klimatická propaganda jakou jste kdy viděli (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden