Profesorka z WEF je nadšena z rekordního poklesu porodnosti ve Velké Británii
RSS

Profesorka z WEF je nadšena z rekordního poklesu porodnosti ve Velké Británii


Schwabovo Světové ekonomické fórum má mnohem větší vliv než většina lidí tuší. Do Davosu (a dnes i do Číny) si každoročně jezdí na srazy WEF pro instrukce politici z celého světa.
Dnes je již známo, že plány na covidový podvod byly osnovány na srazech v letech 2019-2020 a celý covidový podvod byl mimo jiné řízen i CEPI – aliancí pro reakci na pandemie – štědře sponzorovanou WEF.
CEPI patřila k organizacím stojícím za nechvalně známou „Událostí 201“ konanou v říjnu 2019. Právě tehdy byl odstartován jeden z největších podvodů v dějinách lidstva.
Nicméně tento podvod měl hned několik předem stanovaných cílů. Jedním z nich byla i depopulace. Záhy poté, co byly po celém světě aplikovány genové injekce, začala velmi dramaticky klesat porodnost.
V mnoha zemích je porodnost dokonce na rekordně nízkých číslech, což nyní právě zástupci WEF oslavují jako pro planetu příznivý jev.
Nicméně zde je nutno zdůraznit, že toto snížení porodnosti se dotklo jen tzv. „západního světa,“ rozhodně ne například již tak přemnožené Afriky, kde genové injekce drtivá většina lidí odmítla.
Každopádně lze potvrdit, že další konspirační teorie, která hovoří o snaze globalistů o razantní depopulaci, se ukazuje být realitou, která je právě globalisty z WEF přijímána s velkým jásotem…
Telegraph vybral dokonalého posla, který  nám sdělil nový způsob, jakým bychom měli přemýšlet o poklesu populace. Vysoce postavená poradkyně WEF nám říká: „Populační pokles je dobrý pro planetu.“
Oxfordská profesorka Sarah Harperová  je velmi důležitá osoba. Článek v Telegraphu, který uvádí její pověření, zapomněl zmínit, že slouží v Radě pro globální agendu pro stárnoucí společnosti Světového ekonomického fóra.
Profesorka Harperová řekla Telegraphu:
„Myslím, že je dobrá věc, že země světa s vysokými příjmy a vysokou spotřebou snižují počet dětí, které mají. Jsem v tom docela pozitivní.“
Akademička uvedla, že klesající porodnost v bohatých zemích by pomohla řešit obecnou nadměrnou spotřebu, kterou v současné době máme, což má negativní dopad na planetu.
A co je nejdůležitější, pokles porodnosti přinese snížení emisí CO2 z bohatých zemí, zdůrazňuje profesorka Harperová:

Výzkum zjistil, že bohaté země mají tendenci mít mnohem větší uhlíkovou stopu než chudší země, protože bohatí lidé si mohou dovolit kupovat více zboží, více cestovat a dělat další činnosti, které vytvářejí emise.
Emise uhlíku ze zemí s vysokými příjmy byly v roce 2020  29krát vyšší než ze zemí s nízkými příjmy v přepočtu na obyvatele, ukazují údaje Světové banky.

Tady je ta podivná část: Kdyby vedení Světového ekonomického fóra chtělo snížit emise z bohatých zemí, dalo by se pochopit jejich tvrzení, že snížení počtu obyvatel povede k poklesu ekonomického výkonu.
Kromě morálních důsledků je to jednoduchá matematika, že méně lidí znamená méně aut na silnicích, méně spotřebovaného jídla a tak dále.
Děje se však něco úplně jiného! Zatímco populace místních domorodců se již nereprodukuje na úrovni potřebné k udržení populace, nová imigrace se zvedá. To představuje větší a větší podíl porodů, protože „Novobritové“ přichází z komunit s vysokou porodností!
Zatímco počet narozených dětí v Británii klesá, podíl dětí narozených rodičům, kteří se přistěhovali ze zemí mimo Británii, dosáhl rekordní výše.

Téměř každé třetí dítě narozené v loňském roce porodily matky narozené mimo Velkou Británii. Počet porodů žen narozených mimo Spojené království meziročně vzrostl o 3 600 a představuje 30,3 % všech porodů. Předchozí vrchol byl 29,3 % v roce 2020.
Při zahrnutí otce mělo více než jedno ze tří dětí narozených v loňském roce alespoň jednoho rodiče narozeného v zahraničí. V Londýně to byly dvě třetiny.

A to je třeba si uvědomit, že i ti rodiče, kteří se již sami narodili ve Velké Británii, jsou často potomci Pákistánců, Bangladéšanů či Afričanů. Původních Britů je mezi rodiči dokonce menšina.
Tento vývoj je neslučitelný s touhou snížit počet obyvatel zemí s vysokou spotřebou. Zdá se být sebezničující oslavovat snižování porodnosti a zároveň zvyšovat příliv nových přistěhovalců, kteří se vyznačují vysokou porodností a mnohdy i parazitním způsobem života.
Noví přistěhovalci chtějí konzumovat stejně jako původní obyvatelé. Proč tedy podporují imigraci z chudých zemí do bohatých zemí, když cílem je snížení uhlíkových a dalších emisí?
V bohatých zemích sice dochází k poklesu porodnosti, ale počet obyvatel právě díky migraci narůstá!
Nakonec je však možné, že profesorka a jí podobní eugenici doufají, že i tato nová populace bude nakonec vyřazena z reprodukce podobným způsobem jako ta původní….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Profesorka z WEF je nadšena z rekordního poklesu porodnosti ve Velké Británii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden