14 amerických měst iniciovalo nový globalistický klimatický plán ve spolupráci se Sorosem a Clintonovými
RSS

14 amerických měst iniciovalo nový globalistický klimatický plán ve spolupráci se Sorosem a Clintonovými


Skupina C40 Cities Climate Leadership Group je globalistický podnik s nejméně 14 partnery přímo v USA, který si stanovil „ambiciózní cíl“ přesvědčit masy, aby se vzdaly masa, mléčných výrobků, soukromého vlastnictví automobilů a téměř všech letů, aby údajně zachránily planetu a navždy kontrolovaly teploty na současné úrovni.









Z RedState včera:




Čtrnáct velkých amerických měst je součástí globalistické klimatické organizace známé jako „C40 Cities Climate Leadership Group“, která má „ambiciózní cíl“ do roku 2030 „0 kg [spotřeby] masa“, „0 kg [spotřeby] mléčných výrobků“, „3 nové kusy oblečení na osobu ročně“, „0 vlastněných soukromých vozidel“ a „1 zpáteční let na krátkou vzdálenost (méně než 1500 km) za 3 roky na osobu“….
V čele organizace stojí a z velké části ji financuje demokratický miliardář Michael Bloomberg. Organizace sdružuje téměř 100 měst po celém světě a mezi její americké členy patří Austin, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New Orleans, New York, Philadelphia, Phoenix, Portland, San Francisco, Washington a Seattle.





Kuchaři Clintona, Bushe a Obamy jsou po smrti

K tomuto závazku se tedy přihlásilo 14 levicových měst v USA, která chtějí svým občanům vzít svobodu volby, zatímco lidé trpí pod bující kriminalitou a děti mají špatné výsledky ve školách, ale jejich prioritou je vzít jim mléko, maso a auta na plynový pohon.



Chápu.



Mezi hlavní sponzory a partnery organizace patří Open Society Foundations George Sorose, Clintonova nadace a Světová banka.



Sám Michael Bloomberg, prezident této skupiny, se do svých četných sídel po celém světě dopravuje soukromými tryskáči a limuzínami, které pohánějí benzin. Z Fox News:



Záznamy o letech ukazují, že Bloombergovy soukromé tryskáče podnikly od srpna 2016 do srpna 2020 více než 1 700 cest a vypustily nejméně 10 000 tun CO2, zjistila analýza Business Insider. Běžný automobil vypustí za rok asi 4,6 metrické tuny oxidu uhličitého.




Obamův osobní kuchař nalezen mrtvý poblíž rodinného sídla

Bloomberg má přístup k několika soukromým letadlům, ale chce nás omezit na jeden let na krátké vzdálenosti za tři roky.



Pravděpodobně předstírá, že mu na jeho uhlíkové stopě záleží, protože kupuje bezcenné kusy papíru zvané uhlíkové kredity. Jeho portfolio nemovitostí se skládá z „nejméně 11 domů“ a vlastní flotilu luxusních osobních vozidel:



K jeho luxusnímu jmění patří sedan Mercedes-Benz Maybach. Jeho Audi R8 je tím, co ukazuje atletickou personifikaci. Jako povinné SUV v domácnosti každé celebrity je Cadillac Escalade laděný do černé barvy. Poté, co se nespokojil s jedním, vlastní další fullsize SUV od Chevroletu.



Bloomberg a další zelení prosazovatelé lidem tvrdí, že jejich auta na plyn ničí planetu, přesto má obrovskou sbírku aut na plyn.




Žena vypovídala v Kongresu, jak byla sexuální otrokyní Clintonových

Chtějí zakázat mléko; zahrnuje to i kojení? Jsem si docela jistý, že je to mléčný výrobek a ženy a děti vydechují ten zákeřný CO2, čistý plyn, který neznečišťuje životní prostředí a díky němuž rostliny prosperují.



Tito miliardáři vytvářejí obrovské znečištění a zamořují lidem mysl řečmi, aby je indoktrinovali a oni uvěřili čisté propagandě.



V těchto článcích ani v těchto politikách nikdy neuvidíte vědecké údaje, které by ukazovaly přímou souvislost mezi mlékem a teplotou, auty a teplotou, masem a teplotou, populací a teplotou, spotřebou ropy a teplotou nebo CO2 a teplotou. Teplota kolísá bez ohledu na to, co dělají ostatní proměnné.



Rovněž neuvidíte žádnou korelaci mezi některou z těchto proměnných a bouřkovou činností nebo hladinou moří.




Chelsea Clintonová propaguje program hromadného očkování dětí

Když neexistuje žádná korelace, nemůžete předpokládat příčinnou souvislost. Všechno je to podvod.



Jediným účelem těchto velkých vládních politik levičáků je ovládat naše životy.



Tito miliardáři a další levičáci předstírají, že jim záleží na chudých a střední třídě a malých podnicích, ale každý den ukazují, že je to nehorázná lež. Jsou nesmírně nebezpeční pro naše přežití jako velké a prosperující země, stejně jako všichni novináři, kteří přetřásají jejich řeči, aniž by kladli otázky nebo prováděli nějaký výzkum.



Zdroj: americanthinker.com
Článek 14 amerických měst iniciovalo nový globalistický klimatický plán ve spolupráci se Sorosem a Clintonovými se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden