Za práci v Rusku trest až 25 let, představoval by si Hašek
RSS

Za práci v Rusku trest až 25 let, představoval by si Hašek





MILENA DOUŠKOVÁ
Hašek ostře kritizuje například některé sportovce, kteří stále působí v Rusku. Česko by mělo zákonem zakázat svým občanům cestovat do Ruska a pracovat tam.  Takové jednání ohrožuje naše životy a navrhuje basu od 2 do 25 let a navrch ztrátu majetku. To je hodný aspirant na senátora nebo jakoukoliv placenou funkci kde by se nenadřel tak jako když pěkně chytal v KHL a ruské prachy mu rozhodně nesmrděly. Docela bych chtěla vidět pitomce, kteří by byly ochotni tohoto zkrachovalého podnikatele posadit do teplého hnízdečka. Pokud toho budou Pražáci schopni, tak Bůh jim odpusť jejich neskonalou blbost.




Pustil se do hokejisty Libora Šuláka, který řekl, že na svém působení v Rusku nevidí nic špatného a líbí se mu tam.
„Libore, Vaše práce vytváří hodnoty v zemi nepřítele a on ty hodnoty používá proti nám a našim spojencům. Kvůli Vaší práci v Rusku je život mé rodiny ve větším nebezpečí a bude zabito více Ukrajinců. Viním naše zákonodárce, že nás před Vaším nebezpečným jednáním nechrání. V letošní ruské fotbalové lize nastoupí 2 trenéři občané ČR a v KHL asi 4 hráči občané ČR. Uvědomuje si vláda, poslanci a senátoři, že svým nekonáním jste umožnili našim občanům v zemi nepřítele prací vytvářet hodnoty, které on použije proti nám a našim spojencům?“
A já se ptám o jakých hodnotách to mluví?  Jaké hodnoty vytvářel on když stál v brance a chytal puk? Musím říct nahlas, hokej nevytváří hodnoty, ale jen koukání na tlupu chlapů co se mydlí hlava nehlava a berou za to nehorázné prachy. Sport je jen další šou pro diváky co si to za to platí, ale hodnotu v tom opravdu nehledejte. Sportovci jsou tady jen pro naše pobavení stejně jako komedianti a s tím nic nenadělá ani Hašek. Dokonce ani tehdy, kdyby ho někdo zvolil za senátora.
Myslím, že Haškovi není nic do toho jak si lidé vydělávají na svůj chleba, kam jezdí a kdy tam jezdí. Je to jejich svobodná vůle a Hašek nabízí tvrdé zákazy a je horší než celá skvadra komoušů za totáče. Také nevím, jak to ovlivní počet mrtvých na Ukrajině. To budou hokejisté střílet z Kalašnikova. Já myslela, že jdou hrát hokej a vydělávat si na chleba tak, jak jak to dělal on.
To, co mu řekl slovenský hokejista na videu je přesně to, co bych řekla na jeho místě i já.








politikarina.cz








The post Za práci v Rusku trest až 25 let, představoval by si Hašek first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden