Německo: Nadšená vítačka se dala dohromady s Afgháncem, doplatila na to životem
RSS

Německo: Nadšená vítačka se dala dohromady s Afgháncem, doplatila na to životem



SLOVANKA


Další z dlouhé řady případů žen a dívek, které byly natolik zmanipulovány multikulturní propagandou, která je v Německu obzvláště agresivní, že si myslely, že islámští bojovníci, kteří přichází do země, jdou chudáci, jimž je třeba za všech okolností pomáhat.





Podle všeho si mladá žena vždy vybírala partnery v těchto „obohacujících“ komunitách a ani přes varování jejího okolí a po špatných zkušenostech z předcházejících vztahů se nepoučila.

Říká se, že za hloupost se platí. 30letá Judith zaplatila daň nejvyšší. Lze ovšem předpokládat, že ani tento případ, který je jedním z mnoha, nepovede k tomu, že by si z něj další ženy vzaly sebemenší poučení.

Podobných případů jako tento se událo již mnoho – a přesto se nezdá, že by v Německu ubývalo mladých žen, které se dobrovolně nechávají multikulturně obohacovat…
„Judith vždycky chtěla pomáhat.  Předpokládala, že tito muži mají složitou minulost a potřebují její podporu,“  říká  Christine S. (67) o opakovaně toxických vztazích své dcery.

Judith S. (30) vykrvácela poté, co ji její bývalý partner Fahim Z. (25) 45krát bodl nožem.

V pondělí stanul mistr bojových umění odpovědný za zákeřnou vraždu z nízkých pohnutek, před okresním soudem v Darmstadtu. Příbuzní rekonstruují události na svědecké lavici.

Judith S. se v srpnu 2022 v tělocvičně setkala se svým pozdějším vrahem.  Po pouhém měsíci se pár přestěhoval do společného bytu v Johannesviertelu.
Judith nakonec chtěla vztah s násilnickým bývalým partnerem hodit za hlavu.

Čtyři dny před Judithinou smrtí ji Fahim Z. zbil tak, že krvácela z nosu. Utekla ke svému bratrovi (33) a chtěla se s Fahimem znovu rozejít po pouhých čtyřech měsících.

Její strach z muže s nejasným občanstvím (do Německa přišel bez dokladů) byl tak velký, že si šla 24. listopadu vyzvednout klíče od auta, zatímco Z byl pryč. Požádala bratra, aby ji tam odvezl.
Co Judith netušila: Fahim Z. už večer předtím nahlásil svému zaměstnavateli nemoc. Přepadl ji nožem s dlouhou čepelí.
Podle obžaloby Z. na ženu zaútočil zezadu, přesvědčen, že Judith nemá právo za těchto okolností dále žít. Posadil se na ni a bodal ji do obličeje a horní části těla se záměrem ji zcela zmasakrovat.
Judithin bratr zavolal policii, když po 15 minutách stále nevyšla z bytu a neodpověděla na jeho klepání.
Fahim Z. si toho zřejmě všiml, a tak zaklepal na sousedovy dveře a utekl přes balkon podkrovního bytu, přičemž byl celý od krve. Přesto policie chytila Z. nedaleko místa činu.

Z. nechce poskytnout žádné informace o průběhu událostí a své osobě, pouze říká přes svého obhájce: „Jsem zodpovědný za smrt paní Judith S.“

Přiznanému vrahovi pomáhal afghánský překladatel, ale obžalovaný mluví a dobře rozumí německy. Sousedům se Afghánec představil jako Francouz, Judithina rodina si dokonce myslela, že působil v cizinecké legii.
Kdo je vlastně Fahim Z.? To má být objasněno v dalším průběhu procesu na základě rozhovorů s přáteli.

 
Slovanka

The post Německo: Nadšená vítačka se dala dohromady s Afgháncem, doplatila na to životem first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden