Německý přírodovědec o zkorumpované a strach šířící klimatologii, kterou vedou superboháči
RSS

Německý přírodovědec o zkorumpované a strach šířící klimatologii, kterou vedou superboháči


Postupně se ozývají další a další vědci, kterým už vadí, jak daleko zašel celý klimatický podvod, jehož cílem je změna světového řádu, depopulace – a především převedení veškerého vlastnictví do rukou hrstky superbohatých.
Důsledky založené na tomto podvodu budou natolik dalekosáhlé, že si to dnes umí jen málokdo představit. Svět se má razantně změnit a pokud by se v této politice „green dealu“ nadále pokračovalo, zdevastuje celou Evropu nevídaným způsobem.
Proto je dobré, když se mezi propagandou ze strany zkorumpovaných „vědců“ a médií ozývají také hlasy rozumu.
Klaus-Dieter Döhler, přírodovědec a ekolog, a Josef Kowatsch, ochránce přírody,  publikovali na EIKE esej , v níž obviňují Německo ze „vědecké korupce a plýtvání daněmi“ ve zkorumpovaném obchodním modelu, kterým je „klimatologie“.

Realita s modely nespolupracuje. ( Zdroj ).
Následuje zkrácené shrnutí jeho eseje:
Obchodní model „globální oteplování“ je hlavně zkorumpovaný a je řízen placenými vědci a organizacemi a je veden super bohatou skupinou miliardářů. Jejich cílem není chránit klima, ale získat finanční prostředky pro sebe a své pochybné machinace.
Jejich cílem je zavést daň z emisí CO2, podobnou středověkému modelu odpustků, v němž vydělávají peníze všechny státy, politici a zkorumpované vědecké instituce. Jejich přístup je vyvoláváním strachu a paniky tvrzením, že konec světa se blíží, a že je to kvůli člověku spalujícímu fosilní paliva.
Tento obchodní model také zahrnuje média, která zaměstnávají vyškolené reportéry strachu, kteří jsou označováni jako „odborníci.“  Jejich posláním je pracovat pro ziskový obchodní model globálního oteplování a klimatické smrti. Jsou to experti na vyvolávání strachu a šíření CO2-klimatické lži.
Tito alarmisté jsou odměňováni za své přehánění strachu a nestoudné lži – navržené reklamními stratégy v PIK Potsdam – dobrou vůlí, pokračujícím zaměstnáním a kariérním postupem. Normální daňoví poplatníci platí vše ze špatného svědomí a s vírou, že to zabrání údajnému klimatickému konci světa.
Chudí světa z toho však nic nezískají, protože peníze proudí výhradně do kapes stoupenců tohoto moderního obchodu s odpustky. Opravdu respektovaní odborníci jsou marginalizováni a znevažováni, jako například nositel Nobelovy ceny profesor Clauser ( zde ). O těchto významných odbornících se v německých médiích vůbec nemluví.
Je načase konečně skoncovat s tímto podvodem, zejména v Německu. Potřebujeme povstání slušných proti tomuto podvodnému obchodnímu modelu údajné záchrany klimatu. Ochrana přírody a životního prostředí se musí konečně vrátit do centra politické činnosti.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Německý přírodovědec o zkorumpované a strach šířící klimatologii, kterou vedou superboháči se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden