VIDEO: Podraz na americký dolar je dokonán a Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán se spolu s dalšími 3 státy stanou členy BRICS od ledna příštího roku! Rozhodl o tom vrcholný summit BRICS v Jihoafrické republice! Skupina BRICS tak posílí pozici
RSS

VIDEO: Podraz na americký dolar je dokonán a Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán se spolu s dalšími 3 státy stanou členy BRICS od ledna příštího roku! Rozhodl o tom vrcholný summit BRICS v Jihoafrické republice! Skupina BRICS tak posílí pozici


VIDEO: Podraz na americký dolar je dokonán a Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán se spolu s dalšími 3 státy stanou členy BRICS od ledna příštího roku! Rozhodl o tom vrcholný summit BRICS v Jihoafrické republice! Skupina BRICS tak posílí pozici nejvýkonnější ekonomické aliance na světě! Dedolarizace světového trhu s fosilními palivy a dalším zbožím je důsledkem amerického uvalení mamutích sankcí na Rusko, které se odrazily a nahnaly dnes již bývalé americké spojence do náruče Pekingu a Moskvy!
Proces destrukce amerického systému Pax Americana ve světě má nejnovější pokračování, které se očekávalo již dlouho, ale nyní je to oficiální a ve Washingtonu z toho velká radost nebude. Jihoafrický prezident Cyril Ramaphosa na závěr 15. summitu BRICS v Johannesburgu oznámil, že skupina se rozhodla přijmout za nové členy celkem 6 zemí [ 1 ] . Od 1. ledna 2024 se členy BRICS stanou 3 největší ropné arabské státy, a to Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán.
Spolu s nimi se členství dočká i Egypt, Etiopie a Argentina. Nově se tak BRICS rozšíří na celkově 11 členů, ale název aliance se zatím prý měnit nebude, i když počáteční písmena odkazují na zakládající členské země BRICS, zatímco nové země v názvu žádní zastoupení mít nebudou. Podle všeho bude použit tzv. princip zakladatelského názvu, tedy půjde o výsadu, že název bude zachován a bude napořád připomínat pětici původních zakladatelských zemí BRICS, tedy Brazílii, Rusko, Indii, Čínu a Jihoafrickou republiku.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v38nvbi","div":"rumble_v38nvbi"});
Skupina BRICS již dnes překonala západní skupinu G7, protože země BRICS tvoří 32% světového HDP, zatímco skupina zemí G7 tvoří jen 30% světového HDP. Čínská rozvojová banka BRICS Bank očekává, že po rozšíření BRICS o nové členské země na čele s arabskými zeměmi vyvážejícími ropu a plyn, bude ekonomický blok rozvojových zemí BRICS do roku 2030 tvořit celých 50% veškerého světového HDP [ 2 ] .
Skupina BRICS se rozšířením o nové země stane největší globalistickou platformou na světě, kterou si ještě donedávna nárokovala právě anglo-americké západní platforma G7. Proto z hlediska procesů globálního řízení to znamená, že globální prediktor zavelel k přesunu ekonomicky a globálně významných zemí pod křídla nového hlavního tažného koně globalizace, kterým je Čína. Spojené státy skončily. Tento proces je naprosto přelomový.
Vstup arabských ropných zemí do BRICS je první výstřel do hlavy dolaru
Globalizace je totiž i přes velkou komplikovanost teorie čísel poměrně konceptuálně jednoduše uchopitelná, protože globalizace je vždy řízena ekonomicky nejvýkonnějším konglomerátem v tzv. mezinárodním společenství. A pokud toto společenství chce prosperovat, musí vytvořit aliance s nejsilnější ekonomikou. Proto ten proces v Johannesburgu, který teď vidíme, je do značné míry objektivním procesem, i když samozřejmě od začátku až do konce jde o konceptuální proces.
Ale pravda je taková, že ten obrovský zástupce prakticky 40 zemí světa [ 3 ] , které žádají nově o vstup do BRICS a nějaký čas si ještě počkají, je skutečně procesem objektivním, který vyplývá z obecného a objektivního vyhodnocení situace, že Pax Americana a éra amerického dolaru končí. Ty země to vědí a staví se tudíž do fronty o členství do nejsilnější aliance. Sbohem G7 a sbohem hamburgerové ekonomiky západních zemí! Připravte se na tofu ekonomiku pod velením Číny!
BRICS Bank Nikdy v minulosti k něčemu obdobnému nedošlo, že by země světě, z nichž mnohé stály na straně USA a amerického petrodolaru (jako třeba právě Saúdská Arábie), chtěly tak moc a a tak usilovně najednou vstupovat do skupiny, kterou ideově vymyslela Ruská akademie věd, odbor ekonomických strategií pro mezinárodní spolupráci, ale celou ji finančně a kapitálově přikryla Čína a Pekingem ustanovení BRICS Bank, která má funkci rozvojové banky a de facto nahradila funkci Světové banky a IMF, přičemž obojí je pod kontrolou amerických neoconů a pod vládou amerického dolaru.
Oficiálním názvem BRICS Bank je sice New Development Bank , ale nikdo této bance vlastně neřekne jinak než BRICS Bank. Přestože aktiva této banky poskytly zakladatelské země BRICS, není vlastně ani tajemstvím, že jde o čínskou banku, která funguje jako tzv. front house . Banka se prostě oficiálně prezentuje jako rozvojová banka BRICS, ale to je pouze front house prezentace. V zákulisí banky jde prakticky výhradně o čínský kapitál.
Američané se přepočítali a jejich weaponizace dolaru proti Rusku vede k úprku arabských zemí k Číně a k Rusku
Obrovský zástup více jak 40 zemí v zájmu o členství v BRICS však není způsoben jen přesunem světové moci od skupiny G7 ke skupině BRICS. Tím hlavním hnacím impulsem je strach a děs! Ty země totiž na vlastní oči spatřily, jakým způsobem se kolektivní skupina G7 pokusila svými sankcemi doslova vyvodíkovat do doby kamenné , což by se v případě, kdyby šlo o jinou zemi a ne o Rusko, zřejmě západu opravdu podařilo. Skupina G7 totiž na Rusku předvedla v reálu, co to je weaponizace dolaru proti nepohodlné zemi.
Schůzka skupiny G7 v roce 2022 Rusko bylo odstřiženo od systému SWIFT, ruským právnickým a dokonce i fyzickým osobám v západních zemích byly de facto ukradeny veškeré majetky, peníze na účtech, nemovitosti, a to ve většině případů šlo o Rusy, kteří nejenom dlouhé roky nežijí v Rusku, ale nežijí tam proto, že mají špatné vztahy s Putinem a mnohým by dokonce po přicestování do Ruska hrozilo zatčení. Mnoho Rusů na západě je tak do této chvíle naprosto zmatena a nechápou, proč se na nich západní země mstí, když s ruskou invazí na Ukrajinu a s Putinem nemají nic společného, když ve skutečnosti stojí proti Putinovi.
Co to je, když orgány státu zabavují majetky na základě etnického klíče?
Rusové na Západě postupně začínají chápat, o co jde. Je to totální válka, ale ne proti Rusku jako institucionálnímu státu. Je to válka proti Rusům, proti ruskému národu, proti ruskému etniku! A to je samozřejmě proces genocidy. Položím vám kontrolní otázku: Co dělali nacistické úřady ve III. Říši s tzv. zabavenými a zmrazenými majetky “dočasně ” odsunutých Židů do koncentračních táborů? No samozřejmě, že ty majetky konfiskovaly a prostě kradly. A na jakém základě? No přece na jediném základě – Na základě etnické příslušnosti, že jsou Židé!
Úřad Evropského říšského kancléřství (krycí název Evropská komise) A co se děje dnes v tzv. demokratické EU? Orgány EU a jednotlivých zfašizovaných vlád zemí EU konfiskují a kradou majetky Rusů na jakém základě? Na základě etnické příslušnosti, že jsou Rusové! Tedy na úplně tom samém základě, jako nacisté konfiskovaly majetky Židů, protože byli Židé, tak dnes EU a vlády zemí EU konfiskují majetky Rusům za to, že jsou Rusové! Nikoliv za to, že by něco spáchali, že by někoho podporovali, že by financovali Putina, že by souhlasili s ruskou invazí, ne! Prostě jen za to, že jsou Rusové! Podle klíče kolektivní viny národa, jak to prohlásil český ministr protektorátního vnitra Němec! Pardon, Rakušan!
Ekonomická a sociální genocida ruského etnika v EU je okopírována z příruček německých nacistů, když konfiskovali majetky Židů na základě etnického klíče
Jedná se tudíž o proces genocidy, který byl spuštěn proti ruskému etniku v celé EU a země světa to vidí, a kdo to vidí hlavně a jasně, to jsou arabské země vyvážející ropu, které se děsí, že podobná genocida jako proti ruskému etniku by mohla bát jednoho dne pomocí dolarové weaponizace obrácena i proti všem Saudům , proti všem občanům Saúdské Arábie, Spojených arabských emirátů, Egypta, Argentiny, prostě kolektivně západ pod krytím G7 mohl zahájit ekonomickou genocidu a konfiskování a kradení majetků všech občanů i dalších zemí. Vezměte si, jak obrovsky pokročila genocida proti Rusům v ČR.
Summit BRICS v Johannesburgu Světová zpěvačka ruského původu s rakouským občanstvím Anna Netrebko může zpívat v Rakousku, v Itálii, v Maďarsku, v Paříži, v září bude zpívat v Berlíně ve Státní opeře, ale nemůže kvůli své národnosti zpívat v Praze, protože tam mohou zpívat jen Ukrajinci a podporovatelé nacistů na Ukrajině! Praha je hlavní město ukronacistů v Evropě. Ani v Kyjevě není takový nacismus, jaký je v Praze. Protože v Kyjevě můžete ještě mluvit rusky, v Praze ale ne! Prostě ten proces sociální a ekonomické genocidy ruského etnika si v ničem nezadá s ekonomickou a sociální genocidou, která v Evropě běžela za nacistické okupace Evropy za II. sv. války proti Židům.
Proto stojí ve frontě na členství skupiny BRICS už více jak 40 zemí světě. A proto Saúdové a další ropní Arabové utíkají pryč od dolaru k Číňanům a Rusům. Taková je realita. A pozor, proces genocidy v EU se neomezí jen na Rusy. Brzy se rozšíří i na skupiny vlastního obyvatelstva, na nepohodlné skupiny osob. Kdo nebude dostatečně křičet proti Rusku, bude umlčen! Kdo nebude psát, jak píše mainstream, bude odepsán! Stačí se podívat, jako končila III. Říše. Když se blížila ke svému konci, vraždila nejvíce právě vlastní obyvatelstvo! Na to je třeba pamatovat.
Pokud se vám článek líbil a chcete, abychom v naší publicistické a analytické práci pokračovali, potřebujeme vaši pomoc. Náš server je financován jen s vaší podporou, tedy s podporou našich čtenářů. Náš obsah je přinášen čistě zásluhou našich čtenářů, kteří nám přispívají a drží náš projekt v provozu. Nemůžeme čekat pomoc od nikoho jiného, jen od vás. Přispět nám můžete jakoukoliv částkou na naší darovací stránce  zde . Moc vám děkujeme!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden