Joe Biden opět prohlásil: „Terorismus zakořeněný v bílé nadřazenosti je největší teroristickou hrozbou, které čelíme“ (video)
RSS

Joe Biden opět prohlásil: „Terorismus zakořeněný v bílé nadřazenosti je největší teroristickou hrozbou, které čelíme“ (video)


Biden opět použil naučený výrok, který opakuje při mnoha různých příležitostech jen v různých menších obměnách. Zřejmě tím chce získat hlasy menšin.
Nicméně tentokrát mu to dali komentující pěkně „sežrat,“ když upozornili na to, že pokud zde někdo ukazuje „bílou nadřazenost,“ pak je to jeho syn Hunter, který má na svém kontě bezpočet kriminálních činů, za něž by každý řadový Američan (bez ohledu na barvu kůže) dávno seděl v base.
Joe Biden v pondělí přednesl projev na recepci u příležitosti 60. výročí založení Výboru právníků pro občanská práva podle zákona.
Biden opět nepravdivě tvrdil, že „bílá nadřazenost“ je největší teroristickou hrozbou pro Spojené státy.
„Americká zpravodajská komunita zjistila, že domácí terorismus zakořeněný v bílé nadřazenosti je největší teroristickou hrozbou, které čelíme ve vlasti,“ řekl Biden, aniž by poskytl jakékoli údaje nebo důkazy.



Je to tatáž zpravodajská komunita, která lhala o tom, že notebook Huntera Bidena je ruskou dezinformační kampaní.

JUST IN: The same intelligence community that determined the Hunter Biden laptop story was ‘Russian disinformation’ has determined that ‘white supremacy’ is the greatest terrorist threat Americans face.
The greatest threat Americans face is the US intelligence community.
“The… pic.twitter.com/ogzQzVdFQp
— Collin Rugg (@CollinRugg) August 28, 2023


Jedna komentující upozornila na to, že pokud někdo projevuje nadřazenost, pak je to Hunter Biden:
„Nikdo neprokázal větší bělošskou nadřazenost než Biden, který zavírá miliony černochů za něco, co jeho syn dělá a co mu prochází,“ napsala a přidala důkazy o jeho nepotrestaných zločinech, které se probíraly v Kongresu, ale ministerstvo spravedlnosti smetlo jejich vyšetřování ze stolu:

No one has demonstrated more White Supremacy than Biden locking up millions of black men for something his son does & gets away with. pic.twitter.com/rCBOhuvvGk
— Melissa Tate (@TheRightMelissa) August 28, 2023




Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Joe Biden opět prohlásil: „Terorismus zakořeněný v bílé nadřazenosti je největší teroristickou hrozbou, které čelíme“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden