Jak je Bidenova administrativa propojena s BlackRockem
RSS

Jak je Bidenova administrativa propojena s BlackRockem


Kdo ve skutečnosti stojí za americkou vládou? Kdo ovládá nejen ji, ale potažmo i celý západní svět? Jsou to ti, kdo stojí v pozadí největšího investičního gigantu na světě…
BlackRock, největší světový správce bohatství v hodnotě několika bilionů dolarů, má úzké vazby na americkou vládu. Generální ředitel  Larry Fink  je považován za jednoho z nejvlivnějších světových investorů.
Kabinet prezidenta Joea Bidena zahrnuje několik lidí, kteří zastávali vysoké pozice ve společnosti BlackRock,  uvedl Joaquin Clay ve svém podcastu .

BlackRock is VERY close to the government.
Just follow the money and you'll find out. Blackrock and other investment banks populate key positions
Here are a few of the top advisers to the President and VP. There are many other Blackrock alumni scattered around the… pic.twitter.com/mIz39DNCjv
— Wall Street Silver (@WallStreetSilv) August 23, 2023


Například Michael Pyle, bývalý hlavní investiční stratég společnosti BlackRock, je hlavním ekonomickým poradcem viceprezidentky Kamaly Harrisové.
Brian Deese, bývalý šéf udržitelného investování ve společnosti BlackRock, byl až do letošního roku klíčovým ekonomickým poradcem prezidenta Bidena.
„Nejlepší ekonomičtí poradci prezidenta Bidena i poradci viceprezidentky pocházejí z BlackRock,“ řekl Clay.
BlackRock již dříve hovořil s ukrajinským prezidentem Zelenským o rekonstrukci země, se kterou pomůže správce aktiv. „Pokud nás najmete, nevytvoříme nové oligarchy, ale novou Ukrajinu,“ řekl Fink Zelenskému.
USA loni převedly do Kyjeva nespočet miliard.
Tom Donilon, prezident BlackRock Investment Institute,  napsal v Global Outlook 2023: „ Vstoupili jsme do Nového světového řádu“.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Jak je Bidenova administrativa propojena s BlackRockem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden