Švédsko: Velmi brutálně znásilněná žena na následky zranění zemřela, násilník uniká a zřejmě dál znásilňuje
RSS

Švédsko: Velmi brutálně znásilněná žena na následky zranění zemřela, násilník uniká a zřejmě dál znásilňuje

Jistě nemusím zdůrazňovat, že těžce zraněnou ženu našli doslova pohozenou na staveništi nepříliš daleko od jednoho z množících se ghett. Nicméně to samozřejmě „s ničím nesouvisí.“ Pachatel není znám, nezbývá tak než si mnohé domýšlet. Jisté ovšem je, že asi 35letá žena musela zažívat hrozivá muka. A navíc se zdá, že nebyla jedinou obětí násilníka, neboť následující noc někdo znásilnil v této oblasti další ženu. Ta by snad mohla pomoci coby svědek upřesnit alespoň popis pachatele…
Žena, která byla minulý týden nalezena v bezvědomí na staveništi na Södermalmu ve Stockholmu, na následky těžkých zranění zemřela. Policie má podezření, že žena byla obětí velmi brutálního znásilnění v této oblasti.
Ve čtvrtek ráno, 9. června našli stavební dělníci  ženu těžce zraněnou. Policie má podezření, že žena, které je kolem 35 let, se stala obětí brutálního znásilnění, a také byla zraněna v hlavě.
Byly nalezeny stopy, které naznačují, že ke znásilnění došlo v Tantolundenu a poté byla polomrtvá žena ponechána na staveništi. Bylo zahájeno předběžné vyšetřování sexuálních trestných činů a útoků s přitěžujícími okolnostmi.
Další znásilnění bylo hlášeno o den později v blízkosti psí farmy v Medborgarplatsenu. Policie nevylučuje, že mezi událostmi může existovat souvislost.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden