Alarmující video Roberta F Kennedyho o vakcínách, které Musk nechal smazat z Twitteru (X)
RSS

Alarmující video Roberta F Kennedyho o vakcínách, které Musk nechal smazat z Twitteru (X)


Možná jde o snahu vyjít vstříc cenzuře, kterou nařizuje EU. To je více než pravděpodobné, protože nejde o jedinou cenzuru ze strany Muskova X, který se začíná podřizovat Bruselu.
Vadí samozřejmě zejména podobné informace, které by případně mohly někoho odradit od aplikace dalších „posilovačů,“ které se již brzy mají začít podávat – a to nejen v EU, ale také v USA.
„Svoboda projevu umírá“ platí více než kdy jindy, protože Twitter („X“) se vrací k dřívějším praktikám, které jsou dlouhodobě běžné na Facebooku.
Věci se zhoršily poté, co Elon Musk najal generální ředitelku Lindu Yaccarino, která má úzké vazby na Světové ekonomické fórum. A samozřejmě záhy i po zavedení cenzury v EU.
Stručně řečeno, „legitimní, ale hrozné“ účty a externí odkazy (zejména Substack) jsou brutálně blokovány. A trvalé zákazy, původně určené pouze pro nezákonné projevy, zaznamenaly velký návrat.
Nyní Twitter („X“) jde ještě o krok dále a znemožňuje přehrávání nechtěných videí.
Která videa to jsou? No, třeba toto od Kennedyho:

Video mělo přes 500 000 zhlédnutí. Příspěvek a text zůstaly, ale video bylo odstraněno. Pokud by video nebylo odstraněno, příspěvek mohl mít milion nebo více zhlédnutí.
Uživatelé také hlásili, že jim X „zablokoval“ retweeting. Je to něco, co připomíná rok 2021 a začátek roku 2022 – PŘED Elonem, než převzal platformu. To je znepokojivé.
Co tedy řekl Robert Kennedy Jr., že to překročilo hranici? Co muselo být za každou cenu cenzurováno?
Video bylo klipem RFK Jr. analyzujícího klinické studie společnosti Pfizer s hostitelem podcastu Brianem Rosem.
A zjistil, že podle vlastních údajů společnosti Pfizer po šesti měsících měli lidé, kteří dostali vakcínu COVID od společnosti Pfizer, o 24 procent vyšší pravděpodobnost úmrtí než lidé ve skupině s placebem.
Níže je přepis přísně cenzurovaného videa od Roberta F. Kennedyho, Jr., video je jen v angličtině, ale může se stát, že časem bude také zcenzurováno:


V klinických studiích společnosti Pfizer dostalo 22 000 lidí dvě injekce COVID a 22 000 lidí dostalo placebo.
Z celkového počtu 44 000 lidí zemřela jedna osoba na COVID ve skupině s vakcínou a dva lidé zemřeli na COVID ve skupině s placebem. Pomocí zavádějícího měřítka relativního snížení rizika nazval Pfizer svou vakcínu „100% účinná“, protože dvě jsou o 100 % větší než jedna. Když se však podíváme na absolutní riziko, bylo zapotřebí 22 000 injekcí, aby se zachránil jen jeden život před COVIDem.
A během šestiměsíčního období zemřelo ze všech příčin 21 očkovaných, zatímco ve skupině s placebem zemřelo pouze 17 lidí, což je rozdíl 24 %.

 
Na co tedy lidé ve skupině vakcíny zemřeli?
„Byla to zástava srdce,“ odpověděl Kennedy.
Ve skupině s vakcínou došlo k pěti úmrtím na zástavu srdce a pouze k jednomu ve skupině s placebem. To znamená, že pokud je vakcína podána, existuje o 400% vyšší pravděpodobnost úmrtí na smrtelnou srdeční zástavu v příštích šesti měsících, než kdyby nebyla podána. Znamená to také, že na každý život zachráněný prevencí jednoho úmrtí na COVID zemřou čtyři lidé na zástavu srdce.
Datový analytik Edward Dowd potvrdil Kennedyho zjištění tím, že sám prozkoumal klinické studie společnosti Pfizer.
„Úmrtnost ze všech příčin ve skupině s vakcínou byla o 23 % vyšší než ve skupině s placebem. A jak vysoká je dnes nadúmrtnost v USA? 23 procent, podle našich údajů. Jen mi to přijde divné.“
Když společnost Pfizer předložila tato data FDA, FDA by měla posoudit úmrtnost ze všech příčin, prohlásit. že vakcína Pfizer selhala, požádat společnost, aby vyvinula lepší produkt, a vrátila se pouze tehdy, když budou moci prokázat, že vakcína více zachraňuje životy než zabíjí. .
Místo toho byla vakcína schválena, dostala zelenou a byla zahájena očkovací kampaň, během níž byl svět naočkován 13,46 miliardami dávek této vakcíny.



Jaké jsou dlouhodobé důsledky těchto opatření? Ponese někdo odpovědnost za negativní důsledky? A jak dlouho lze pokračovat v kladení takových otázek na Twitteru („X“)?
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Alarmující video Roberta F Kennedyho o vakcínách, které Musk nechal smazat z Twitteru (X) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden