Glosa MM: Koncesionářské poplatky
RSS

Glosa MM: Koncesionářské poplatky


MIROSLAV MACEK
Ceny hnojiv klesají, takže by veřejnoprávní media měla následovat trh a ne zvyšovat koncesionářské poplatky.
Z programu strany Progresivní Slovensko:
Zasadíme se o členství Ukrajiny v EU. Žádná země neobětovala za ostatní dekády pro evropské ideály tolik, jako náš východní soused.
„Americké Orlando o víkendu zažilo hned několik protestů neonacistických skupin. Jejich příznivci pochodovali městem v červených tričkách s nacistickými symboly a s vlajkami s hákovými kříži a skandovali například „Jsme všude“,“ píše portál iRozhlas.
To, že neonacisté mimo jiné skandovali i banderovské heslo „Sláva Ukrajině“, však již nezmiňuje.
Nákupy ruského plynu jsou pro Rakousko morálně nepříjemné, ale zatím nutné, prohlásil rakouský spolkový kancléř Karl Nehammer. Momentálně odebírá Rakousko z Ruska 2/3 plynu, ovšem skutečné číslo je pravděpodobně ještě vyšší, protože část plynu je „morálně očištěna“ překupníky.
Německé tovární objednávky se oproti červnu snížily o 11,7 %, což je mnohem horší výsledek, než jaký očekávali ekonomové v průzkumu agentury, ti predikovali pokles o 4,3 %.
Experti v praxi, chce se dodat…
Britský důstojník Richard Kemp aneb Konečně to někomu došlo:
Ukrajinská ofenzíva pokračuje čtvrtým měsícem pouze dílčími úspěchy a jen několika ruskými protiútoky. Začíná být jasné, že plánem Moskvy může být nechat ukrajinské muže a techniku vykrvácet. Připomíná to plán Kaiserschlacht (Ludendorffovu ofenzívu), tedy jarní průlom Němců, který začala v březnu 1918 a zahnala spojence zpět, přičemž se zmocnila většího území, než které obě strany obsadily během předchozích čtyř let války. Toho Němci dosáhli tím, že nechali nepřítele vykrvácet a zároveň si za liniemi vytvořili obrovské zásoby mužů a munice, připravené k ničivému útoku.

MACEK Miroslav

The post Glosa MM: Koncesionářské poplatky first appeared on .


Nejčtenější za týden