Zajímavá studie o adrenochromu
RSS

Zajímavá studie o adrenochromu


O adrenochromu se v poslední době hodně psalo v souvislosti s prezentací filmů, které se zabývají zneužíváním dětí pro různé účely, ať už šlo o film „Sound of Freedom“ nebo o právě dotáčený čtyřdílný dokument na stejné téma z dílny Mela Gibsona.
Je veřejným tajemstvím, že je to právě adrenochrom, co zřejmě udržuje při životě v relativním zdraví některé velmi staré – a velmi bohaté a vlivné – jedince.
Zajímavá studie o adrenochromu
Jde o  studii z roku 1962 A. Hoffera z University of Saskatchewan s názvem „Vliv adrenochromu a adrenolutinu na chování zvířat a psychologii člověka,“ ve které byly provedeny experimenty o účincích adrenochromu na různá zvířata a lidi.
Na straně 49 dokumentu je popsáno, co bylo zjištěno při sledování lidských subjektů:
„Změny tělesného obrazu, včetně depersonalizace a derealizace, se vyskytly u čtyř subjektů. Jedna osoba trpěla poruchami vnímání těla a derealizací a měla pocit, že má příliš krátké nohy. 
Změny zrakového vnímání se objevily u 5 subjektů a pohybovaly se od zvýšené barevné citlivosti po iluze, pseudohalucinace a halucinace. 
Sluchové změny byly hlášeny čtyřmi testovacími subjekty a zahrnovaly zvýšené vnímání zvuků k vysvětlení sluchových halucinací záhadných zpráv v telegrafickém kódu z vesmíru. Hmatové halucinace se vyskytly u tří testovaných osob. Chuťové a čichové halucinace nebyly hlášeny. 
Osm testovaných osob hlásilo změny ve vnímání času. Pouze velmi málo a vágní změny byly hlášeny třemi subjekty užívajícími placebo. Ty zahrnovaly dočasnou derealizaci a mírné vlnění v zorném poli.
Efekty, které jsou nejsmysluplnější, jsou ty, které souvisí se změnami ve vnímání času. 
Nyní spojte výsledky tohoto článku s těmito asociacemi. Mohl by adrenochrome poskytnout elitám jiné vnímání času? Jak je možné, že jsou schopni toho tolik udělat? Mají více času na přemýšlení?
Jak je možné, že ještě ve velmi vysokém věku létají po světě a účastní se různých akcí?
Několik hodin reflexe může být desítky hodin pro ty, kteří jsou pod vlivem adrenochromu.
Byly také hlášeny sluchové halucinace, při kterých se subjekty cítily, jako by slyšely kódy z vesmíru nebo jiné akustické zvuky. 
U některých se vyvinuly velmi negativní postoje, ambivalence, rozdvojená osobnost, podivné a další změny osobnosti. Na straně 50 dospěli k závěru, že změny v myšlení způsobené adrenochromem jsou podobné těm, které lze pozorovat u schizofrenie.
Pokud jde o náladu, 6 subjektů hlásilo euforii a hloupý smích/chichotání. Tři se báli, jeden byl úzkostný a jeden se stal nepřátelským a depresivním. 
„V mnoha případech bylo počáteční napětí nebo strach nahrazeno euforií a uvolněním.“
Posledním důležitým bodem k pochopení je účinnost a oxidace. Dokument popisuje, že adrenochrom se rychle „kazí.“ To znamená, že pokud je syntetizován v laboratoři a nepoužije se ve stejný den, ztrácí veškerou svou sílu a účinek.
Když dělali testy na zvířatech, měli starší adrenochrom a skončilo to tak, že to nemělo žádný účinek nebo to dokonce zvířata zabilo. Když dělali zkoušky na lidech, byl čerstvě vyrobený, a proto silnější a účinnější.
Nyní to dejte do kontextu obchodování s lidmi a proč se zdá, že jsou „čerstvé“ zdroje tak vyhledávané….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Zajímavá studie o adrenochromu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden