Kam se poděly vynálezy, které měly radikálně změnit život lidí pozitivním směrem?
RSS

Kam se poděly vynálezy, které měly radikálně změnit život lidí pozitivním směrem?


Proč myslíte, že stále létáme letadly, která byla vynalezena před více než 150 lety? (Foto: Wikimedia)









Pravidelně vycházejí nové modely telefonů a letadla mají jen monitory přilepené na opěradlech sedadel a princip pohybu je stejný. Situace je velmi jednoduchá a vlastně velmi tragická.




Kam zmizela Grebennikova tajná antigravitační technologie?

Víme, že energie je nejen základem ekonomiky a výroby, ale také základem stávajícího vědeckého paradigmatu.



V současnosti oficiální věda uměle podporuje zájmy těch, kteří ji financují, takže dnes dochází k omezování rozvoje energetiky a k omezování „tradičních“ zdrojů energie. V historii však existuje mnoho příkladů, kdy nezávislí vědci objevili alternativní zdroje energie, které fungují například z éteru, ale jejich vývoj se nedostane ke konečnému uživateli, protože sami vynálezci často umírají za podivných okolností. V tomto článku uvedeme jen několik příkladů.




Převratný objev: Muž vyřešil Teslovo tajemství zesílení energie o téměř 5000 %

Gerard Renault, slavný francouzský fyzik, sestrojil v roce 1926 ve své laboratoři v Grenoblu samohybný stroj. Auto se pohybovalo díky jednoduché elektřině, ale tato elektřina byla, jak sám Renault říkal, „ze vzduchu“ . Řekl, že „pokud takové technologie uplatníme v praxi, dosáhneme ráje na Zemi během několika let“.



Francouzská akademie věd požadovala, aby Renault přijel do Paříže a předvedl svůj vynález veřejnosti. Když přijel se svým jediným exemplářem, umístil jej do experimentálního divadla, aby jej předvedl. Krátce předtím, než tak učinil, došlo k výbuchu: vůz náhle vzplál, Renault a jeho asistent zemřeli a tajemství vynálezu si vzali s sebou do hrobu.




Britský hacker pronikl do tajného vládního serveru NASA a objevil šokující věci

V roce 1960 vytvořil americký fyzik Lester Hendershot dva typy generátorů bez viditelného zdroje energie. Svůj vynález prodal za 25 000 dolarů nejmenované velké společnosti. Podmínkou obchodu bylo, že po dobu 20 let nesestaví ani jedno takové zařízení, aby nenarušil existenci uhlovodíkové energie. Po této dohodě zmizel z očí veřejnosti. 19. dubna 1961 byl Hendershot nalezen mrtvý ve svém domě. Vyšetřování se nikdy nekonalo, stejně jako v případech jiných úmrtí vynálezců, kteří se podíleli na vývoji a propagaci volné energie.



Stefan Marinov, známý rakouský fyzik, ředitel Ústavu základní fyziky ve Štýrském Hradci, pokračoval ve smutném seznamu vědců, které postihl tragický osud.




Uměl vyléčit rakovinu během chvíle, pak byl zavřen do vězení a pak zemřel

Za účelem studia testatického generátoru neboli generátoru Paula Baumanna se připojil ke komunitě ve švýcarské vesnici Meterlich, která byla proslulá tím, že neplatila za elektřinu, neboť ji kompletně zajišťoval Baumannův generátor. Stefan se k této komunitě připojil a stal se dokonce členem jejího představenstva. Dostal k dispozici kopii generátoru Testatik pro výzkum. Marinov se domníval, že klíčem k záhadě jeho práce je skalární magnetické pole, které objevil sovětský a ruský vědec G. B. Baumann. V. Nikolajevem z Tomsku. Na základě tohoto pole vyvinul nový typ elektromotoru, který na počest Nikolajeva nazval „sibiřský Kolja“.



Chtěl odtajnit princip generátoru a tajemství volné energie, ale na schůzi Meterlichovy komunity pro to hlasoval jen on. Ostatní členové rady byli proti s poukazem na to, že lidstvo ještě není připraveno objevit volnou energii z éteru. Ale na druhé straně je připraveno platit za uhlovodíkovou energii, obohacovat ty, kdo jsou u moci, a bojovat o zdroje. Marinov objevil tajemství Testatiku a pravděpodobně se ho chystal zveřejnit, ale nestalo se tak, protože 15. července 1997 zahynul, když ho neznámá osoba vyhodila z okna univerzitní knihovny ve Štýrském Hradci. Pachatel nebyl nikdy nalezen a případ byl uzavřen.




Muž si pamatoval minulý život a pomohl najít ruiny starověkého chrámu v Sýrii

V roce 1990 Sweet Floyd předvedl vakuový triodový zesilovač, který se napájí jako samooscilátor a vyzařuje 1 kW směrem ven ve formě energie podobné elektřině. Tato energie přitom není elektrická, protože výstupní vodiče se při zkratu nezahřívají, ale jsou pokryty mrazem a při zásahu elektrickým proudem jsou části těla spíše omrzlé než popálené.



Floydovi bylo mnohokrát vyhrožováno a bylo mu řečeno, že lidé, kteří dělají věci proti těm, kteří mají moc, mají někdy nehody. A tak se také stalo. Floyd Sweet zemřel v roce 1995 na infarkt. Floydův archiv byl předán známému automobilovému koncernu, jehož jméno rovněž nebylo zveřejněno.




Televize představila vynález, který má úsporu energie 30-50 %

Ukrajinec Andrej Slobodyan byl jedním z těch, kteří se pokusili vytvořit funkční generátory bez paliva. Nejznámějším ze zařízení navržených tímto vynálezcem je magnetický motorgenerátor pracující na bifilárních cívkách, který pracoval na vlastní pohon.



Protože Slobodian nenašel podporu ve své vlasti, přestěhoval se do Koreje, kde koncem srpna 2020 za podivných okolností zemřel. Stalo se tak v Soulu, kde měl laboratoř spojenou s korejskou společností Infiniti Save. Podle oficiální verze se udusil kouřem, když v jeho hotelovém pokoji vzplála klimatizace. Andreyův tým stihl připravit několik prototypů zařízení pro průmyslovou výrobu a prodej, ale tím to skončilo.




Přepíše tento objev historii? V západní Virginii byl 300 milionů let starém kusu uhlí nalezen kovový zvon

„Osobně jsem se s Andrejem Slobodjanem setkal v Jižní Koreji. On sám je z Ukrajiny, i když zde vystudoval Baumanovu univerzitu, mluvil jsem s ním a viděl jeho zařízení. Byl jsem prostě ohromen tím, co dokázal… Samozřejmě , Andrej Slobodyan je génius stejného ranku jako Nikola Tesla. Samozřejmě, že takový člověk měl být všemožně podporován na státní úrovni, ale stalo se, jako ve většině případů, že se na něj nedostalo… .



Poté, co pomocí generátoru, který mi osobně předvedl, nabil za 13 hodin automobil Tesla, došlo doslova o dva nebo tři týdny později ke katastrofě. Zemřel. Oficiálně se má za to, že se udusil při požáru, ale já osobně mám nějak pochybnosti o tom, jak vlastně zemřel,“ říká Gennadij Šipov, teoretický fyzik z Akademie přírodních věd“.




Mohutná helma „obra“ nalezená náhodou při potápění

Toto rozhodně není úplný výčet vědců, kteří by mohli změnit budoucnost celého lidstva. Unikátní vynálezy a technologie bohužel beze stopy zmizely a jsou uloženy v něčích trezorech. V současném formátu není možné dát lidem energii zdarma, protože je to v rozporu se zájmy těch, kteří tomuto světu vládnou. Mnoho vynálezců, kteří se postavili do cesty těm, kdo jsou u moci, skončilo velmi špatně. Patří mezi ně takoví známí vynálezci jako Rudolf Diesel, Viktor Schauberger, Ivan Filimonenko, Stanley Mayer, Richard Clem, Viktor Grebennikov a mnoho dalších. Abychom mohli lidstvu poskytnout bezplatnou energii, je třeba změnit samotný parazitický systém vlády a moci. A to lze provést pouze v tvůrčím formátu společnosti, v němž jsou všechny technologie dostupné celému lidstvu…



Zdroj: bs.info
Článek Kam se poděly vynálezy, které měly radikálně změnit život lidí pozitivním směrem? se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden