Muslimský pasažér se za letu pokusil otevřít dveře letadla, přičemž křičel: „Allahu akbar!“ (video)
RSS

Muslimský pasažér se za letu pokusil otevřít dveře letadla, přičemž křičel: „Allahu akbar!“ (video)


Šílený muslim křičící „Alláhu Akbar“ se pokusil otevřít dveře během letu Wizz Air z Izraele do Anglie. K incidentu došlo tento týden v pondělí.
Poté se mu postavil statečný pasažér a pustil se do něj. Victor Troboloni, Albánec, který letěl navštívit svou nemocnou matku v Londýně, popadl mohutného, neidentifikovaného útočníka a držel ho spolu s ostatními cestujícími, zatímco ho členové posádky svazovali.
Pasažér vyprávěl, jak se statečně pustil do muže v letadle, který napadl člena posádky a pokusil se otevřít nouzové dveře ve výšce 30 000 stop.
Letadlo, které v pondělí mířilo z Tel Avivu na londýnské letiště Luton, bylo nuceno nouzově přistát v Bělehradě.
„Byla to velmi děsivá situace,“ řekl Troboloni deníku The Sun, než dodal, že si myslel, že už možná nikdy neuvidí svou matku.
Let W9 4452 maďarské letecké společnosti Wizz Air byl nucen přistát v Bělehradě v Srbsku po incidentu,  podle izraelské zpravodajské stanice i24 News . Po narušení bezpečnosti se spolucestující pustil do podezřelého a praštil ho do hlavy, podle záznamu z mobilního telefonu, který získal deník Sun .
V klipu byl nejmenovaný útočník viděn, jak křičí, když ho Troboloni (45) srazil na zem. „Snažil se otevřít nouzový východ, seděl vzadu a je snadné otevřít nouzový východ, stačí zatáhnout za kliku a je to,“ řekl Troboloni.

Spolucestující pomohli Trobolonimu držet ho, dokud letuška nenašla stahovací pásky, které by ho zadržely, dokud letadlo nepřistane v Srbsku.
„Držel jsem ho 10 minut, došel mu dech, byl unavený, byl svázaný 45 minut až 1 hodinu, než jsme přistáli v Bělehradě,“ řekl údajně Troboloni.
„Podezřelý během zásahu křičel Alláhu Akbar“, řekl pasažér britskému bulváru. Úředníci nemohli nabídnout motiv útoku ani říci, zda byl podezřelý spojen s nějakými teroristickými skupinami.
Předtím, než muslim udeřil mužského člena posádky, byl spatřen, jak chodí sem a tam od pilotní kabiny k zadnímu nouzovému východu.
„Viděl jsem, jak chodí sem a tam, možná hledá slabá místa v letadle… kontroloval čísla sedadel,“ řekl údajně letecký inženýr. „Takže vím, že jak se něco stane ve vzduchu… Nemáte úniku. Byla to velmi děsivá situace.“










Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Muslimský pasažér se za letu pokusil otevřít dveře letadla, přičemž křičel: „Allahu akbar!“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden