Kdyby lidé znali pravdu, covid vakcíny by si nevzali
RSS

Kdyby lidé znali pravdu, covid vakcíny by si nevzali


NESPOKOJENY
Rizika  plynoucí z covidových vakcín jsou naprosto neobhajitelná . Kdyby lidé znali pravdu, tuto „vakcínu“ by si nikdy nevzali. Přínosy jsou nulové, nebo dokonce po šesti měsících  pod nulou . Údaje ukazují, že očkovaní lidé v mnoha věkových kategoriích častěji onemocní na covid, než lidé, kteří očkovaní nejsou.  Věděli, že zabijí spoustu lidí, a přesto to udělali . A lidé musí být schopni vidět tyto studie a pochopit tento zločinný podvod, který nám byl vnucen.
Za každý život, který zachrání tím, že zabrání úmrtí na COVID, zabijí čtyři lidi na zástavu srdce. Robert F. Kennedy Jr. , kandidát na prezidenta USA
Úmrtnost na tuto covid vakcínu byla za 8 měsíců vyšší než za celou dobu 30 let při podání všech těch miliard vakcín dohromady. Z této jediné vakcíny bylo zaznamenáno 17 000 případů úmrtí ve Spojených státech. A víme, že počet úmrtí je mnohem, mnohem vyšší. Pravděpodobně 40 krát. Nejlepší matematika, nejlepší studie ukazují, že  je to reálně čtyřicetkrát více .
Pfizer  věděl, že k tomu dojde, protože v jejich šestiměsíční klinické  studii  zemřelo 20 lidí ve skupině s vakcínou a pouze 14 ve skupině s placebem, ze všech příčin úmrtí. Bylo pět srdečních infarktů ve skupině s vakcínou a pouze jeden ve skupině s placebem.  Takže vaše šance, že zemřete na srdeční infarkt v důsledku této vakcíny, podle jejich vlastních studií, je o 500% vyšší než v případě, že nejste očkováni .  Věděli , že zabijeme spoustu lidí, a přesto to udělali. A lidé musí být schopni vidět tyto studie a pochopit tento podvod, tento zločinný podvod, který nám byl vnucen.
Co vám média a Big Pharma neřeknou o klinických studiích společnosti Pfizer, jak je vysvětlil  Robert F. Kennedy Jr.  Video, v němž RFK Jr. s moderátorem podcastu Brianem Rosem rozebírá klinické studie společnosti Pfizer. Podle údajů společnosti Pfizer lidé, kteří dostali covid vakcínu společnosti Pfizer,  vykazovali po šesti měsících o 21% větší pravděpodobnost úmrtí než skupina s placebem . Za každý život, který zachrání tím, že zabrání úmrtí na COVID, zabijí čtyři lidi na zástavu srdce.
Jakmile zahájili klinické studie, začali pozorovat zranění a začali pozorovat slábnoucí účinnost, velmi rychle slábnoucí účinnost. A tak klinické studie ukončili po dvou měsících a naočkovali placebo skupinu.  To je vědecký podvod na první pohled . Kdyby byl Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) fungující agenturou, měl by je vyhnat z města, a vysmát se jim. Ale místo toho udělili licenci, a ono se souhlasem FDA studii ukončili.  Takže teď už se nikdy nedozvíme, jaké jsou dlouhodobé dopady, protože placebo skupina je pryč .
Klíčový ukazatel je úmrtnost na všechny příčiny . To je jediná věc, na kterou by se měli lidé opravdu zaměřit. Podali přibližně 22 0000 vakcín ve skupině očkovaných osob, a pak bylo 22 000 lidí ve skupině s placebem. Po šesti měsících bylo jedno úmrtí na COVID ve skupině s vakcínou, a dvě úmrtí na COVID ve skupině s placebem. To umožnilo společnosti Pfizer a FDA informovat veřejnost, že vakcína je stoprocentně účinná. Fauci a všichni ostatní to tvrdili od začátku, protože č. 2 je o 100% účinnější než č 1. To byl podvod sám o sobě. Většin lidí si myslela, že když je vakcína 100%-ně účinná, tak je jistota, že neonemocním a nezemřu. Ve skutečnosti to znamená, že aby se předešlo jednomu covid úmrtí, musí se provést 22 000 očkování. A proto byste se měli raději ujistit, že taková vakcína nikoho nezabíjí z jiných příčin.
Existuje graf, který shrnuje úmrtnost ze všech příčin. Kolik lidí zemřelo během tohoto testování ve skupině s vakcínou a kolik ve skupině s placebem. Ve skupině s vakcínou to bylo 21 lidí, ve skupině s placebem 17 lidí. To znamená, pokud se chcete řídit jejich protokoly a odhady, že pokud si vezmete vakcínu, máte o 21% vyšší pravděpodobnost, že zemřete během šesti měsíců, než lidé, kteří si ji nevezmou. Ze všech příčin. Máte o polovinu nižší pravděpodobnost úmrtí na COVID, a o 21% vyšší pravděpodobnost, že zemřete na nějakou jinou příčinu.
Nejvíce lidi zabíjely srdeční zástavy . V rámci vakcinační skupiny došlo k pěti úmrtím na srdeční zástavu, a pouze k jednomu úmrtí ve skupině s placebem. To znamená, že  pokud si vezmete tuto vakcínu, máte o 500% vyšší pravděpodobnost, že zemřete na srdeční zástavu během následujících šesti měsíců , než když si ji nevezmete. Znamená to také, že na každý život, který zachrání tím, že zabrání úmrtí na COVID, zabijí čtyři lidi na zástavu srdce.
Zdroje: Robert F. Kennedy jr. – vakcinační zločinný podvod Video R. F. Kennedyho Jr. zablokováno na X – čím překročil červenou linii?
The post Kdyby lidé znali pravdu, covid vakcíny by si nevzali first appeared on .


Nejčtenější za týden