Další stát USA zakazuje na svém území lockdowny, roušky a povinné očkování
RSS

Další stát USA zakazuje na svém území lockdowny, roušky a povinné očkování


Biden již postupně míří k tomu, že by mohly být USA v souvislosti s Covidem v lockdownech a mohly by být nařízeny i povinné roušky.
Nicméně v USA mají stále jednotlivé státy dostatek suverenity na to, aby mohly podobná nařízení ignorovat, jak jsme to již mohli vidět za „doby covidové“ v případě revoltující Floridy, kde zakázali nejen lockdowny či covid pasy, ale i povinné očkování, které začala zavádět některá zdravotnická zařízení či školy.
Nicméně mezitím se v některých dalších státech (ve kterých bylo také zpravidla při loňských volbách vyměněno vedení) rozhodli, že zavedou podobné zákony, které by případně mohly vzdorovat nařízením federální vlády.
Floridu tak následovalo několik dalších republikánských států, které již schválily pro případnou další „pandemii“ podobné zákony, které by zabránily zavedení škodlivých restrikcí na základě diktátu Washingtonu.
Nyní je dalším takovým státem Arkansas.
Guvernérka Sarah Huckabee Sandersová zaujala během nedávné tiskové konference pevný postoj proti omezením souvisejícím s pandemií a jednoznačně uvedla, že Arkansas se nevrátí do lockdownu COVID-19 ani neuloží svým občanům povinnost nosit roušky nebo se očkovat.
Zdůraznila význam osobní svobody a svobody při rozhodování o zdraví a bezpečnosti.
„Musíme si také být jisti, že vláda už nikdy nebude pošlapávat naši svobodu, jako tomu bylo během pandemie covidu-19,“ řekla Sandersová na tiskové konferenci .
„Tehdy hrstka byrokratů zavřela naše školy, naše kostely, naše podniky, vnutila našim dětem roušky a pokusila se zavést očkovací pasy. To se tady ve státě Arkansas už nebude opakovat.“
Aby zdůraznila pozici své administrativy, guvernérka odhalila, že již zrušila dlouhý seznam výkonných nařízení souvisejících s COVID-19. Oznámila také zákaz povinného očkování proti covidu-19 pro všechny zaměstnance státu Arkansas.



„Když jsem nastoupila do úřadu, zrušila jsem dlouhý seznam exekutivních příkazů souvisejících s pandemií. Nyní jdeme ještě dál a zakazujeme povinné očkování proti COVID-19 pro všechny zaměstnance státu Arkansas.
A naše ministerstvo zdravotnictví zveřejní potenciální rizika spojená s vakcínou proti covidu-19, aby všichni občané Arkansasu mohli činit informovaná rozhodnutí o svém zdraví,“ řekla Sandersová.
V příspěvku na X (dříve Twitter) Sandersová napsala: „Dokud budu guvernérkou, Arkansas se nezamkne. Nebudeme zavírat školy, kostely ani podniky. A nebudeme mít povinnost nosit roušky ani očkování proti covidu nebude povinné.“

As long as I’m Governor, Arkansas will not lock down.   We will not close schools, churches, or businesses.   And we will not have mask or COVID vaccine mandates. pic.twitter.com/nj4ONer122
— Sarah Huckabee Sanders (@SarahHuckabee) August 31, 2023


Arkansas je už asi čtvrtý nebo pátý stát USA, kde byl podobný zákon přijat. Mimo jiné se již tito guvernéři vymezili i proti chystané diktatuře WHO, takže lze předpokládat, že z této organizace vystoupí.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Další stát USA zakazuje na svém území lockdowny, roušky a povinné očkování se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden