Evropská komise podporuje účast biologických mužů v ženských sportech a na soutěžích Miss
RSS

Evropská komise podporuje účast biologických mužů v ženských sportech a na soutěžích Miss


Genderová ideologie, která hlásá, že pohlaví je jen konstrukt, takže každý by měl být posuzován ne podle biologických daností, ale podle toho, jak se cítí, již plně zachvátila Evropu.
Ve zhruba polovině zemí EU již schválili zákon, podle kterého si kdokoli může libovolně měnit 1x ročně pohlaví – a to jen na základě pouhého prohlášení. Zapotřebí není nejen operace, ale ani žádná hormonální terapie.
Důsledkem je samozřejmě nejen účast biologických mužů v ženských sportech či soutěžích Miss , ale muži, kteří se prohlásí za ženy, jsou také umisťováni v ženských věznicích a na ženských odděleních nemocnic, mají přístup na dámské toalety, do šaten, saun a dalších míst, která jsou běžně využívána s oddělením pohlaví.
O bezpočtu problémů, které to přináší, jste si zde mohli přečíst v nejednom článku. Nyní se francouzští europoslanci pokusili zjistit, jaký je názor Evropské komise, která chce mít rozhodující slovo i v tomto ohledu v rámci všech členských zemí.
Mimo této otázky se také zeptali na definici slova „žena.“
Odpověď Evropské komise na účast mužů v ženských sportech a na jiných akcích jako Miss byla jasná:
EK genderovou politiku podporuje a myslí si, že by měla být účast transgender žen – tedy biologických mužů, kteří se prohlásí za ženy – ve sportech či na soutěžích Miss povolena. Doslovně uvádí, že jejich účast podporuje.
Komise pak ve své odpovědi na otázku, „co je to žena“ relativizuje biologickou realitu žen a místo toho mluví o „chybných představách a předsudcích ohledně rolí, které daná společnost považuje za vhodné pro ženy.“
Co k tomu dodat? Snad nikdo nemohl pochybovat, jaká bude odpověď. EU dává dlouhodobě najevo, že tuto „woke“ politiku plně podporuje, což je ostatně i důvod, proč nyní tak tlačila na přijetí Istanbulské úmluvy.
Je tedy jen otázkou času, než budou muset tato zvrácená pravidla, která vedou nejen k likvidaci ženských sportů, ale i k úpadku celé společnosti, přijmout povinně všechny členské země EU.
Jde také o další z mnoha důkazů, že politika EU je pro Evropany silně destruktivní…
 
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Evropská komise podporuje účast biologických mužů v ženských sportech a na soutěžích Miss se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden