Důkazy o korupci Bidenových sílí: Budou to nakonec stará prohlášení Evropské komise, co srazí Bidenovi vaz? (videa)
RSS

Důkazy o korupci Bidenových sílí: Budou to nakonec stará prohlášení Evropské komise, co srazí Bidenovi vaz? (videa)


Pokud sledujete celou kauzu kolem korupce nejen Huntera Bidena, ale také jeho otce a současného prezidenta USA Joe Bidena, pak vám neuniklo, že jeden z klíčových svědků jejich korupce – tehdejší ukrajinský prokurátor Šokin – musel být ze svého postu odstraněn.
Biden tvrdil, že na jeho sesazení trval proto, že byl zkorumpovaný. Odvolává se na to, že EU tehdy údajně Šokinovu korupci potvrdila.
Nicméně stačilo nahlédnout na tehdejší vyjádření Evropské komise, která naopak v době, kdy Biden nařídil Šokina sestřelit, tvrdila, že Šokina maximálně podporuje.
Ze strany EU tak nikdy podobné obvinění, jak tvrdil Biden, nepadlo.
Nepochybuji, že zkorumpovaní bruselští papaláši by byli schopni v případě zájmu podpořit kohokoli, pokud by jim za to něco káplo.
Nicméně Bidena (v té době Obamova viceprezidenta) nenapadlo někoho kompetentního v Bruselu „podmáznout,“ aby v tomto ohledu panovala alespoň nějaká shoda.
To se nyní Bidenovi vymstilo, protože – jak se ukázalo – tak jediným, kdo tvrdil, že je Šokin zkorumpovaný, byl právě Biden. S tímto obviněním přišel právě v době, kdy začal Šokin prověřovat korupci v Burismě, spoluvlastněné hunterem Bidenem.
Očividně tak šlo o snahu odpoutat pozornost od Burismy – a to za každou cenu…
Viktor Šokin – bývalý ukrajinský prokurátor, kterého Joe Biden vyhodil, byl také chválen bývalým ministrem zahraničí Johnem Kerrym –  který Šokinovi gratuloval k práci, kterou odvádí v oblasti korupčních reforem.
To bylo odhaleno ve vládních memorandech získaných prostřednictvím žaloby FOIA podané  Just the News .
Memoranda zcela podkopávají narativ nabízený Bidenem a médii establishmentu, že důvodem, proč Biden vyhrožoval, že zadrží 1 miliardu dolarů amerických úvěrových záruk, pokud nebude Šokin vyhozen, bylo to, že Šokin byl zkorumpovaný.
Jak uvádí  Miranda Divine z NY Post, tak také Evropané si mysleli, že Šokin je úžasný…

Evropská komise  pochválila ukrajinského generálního prokurátora Viktora Šokina za jeho úsilí v boji proti korupci  ve zprávě o pokroku zveřejněné v prosinci 2015 devět dní  poté, co tehdejší viceprezident Joe Biden požadoval jeho sesazení.
Zpráva je  v rozporu s Bidenovými tvrzeními, že Evropská unie se připojila k jeho požadavkům, aby byl Šokin odstraněn za to, že je  zkorumpovaný a brání protikorupčním reformám.
Ve skutečnosti zpráva o pokroku z 18. prosince 2015, kterou získal New York Post, uvádí, že Evropská unie byla spokojena s tím, že Ukrajina dosáhla „pozoruhodného pokroku, včetně prevence a boje proti korupci“ – a tudíž byla způsobilá pro bezvízový styk s EU.

A co víc, evropská chvála Šokina zahrnovala skutečnost, že  pomohl vytvořit specializovanou protikorupční prokuraturu , klíčovou složku schopnosti Ukrajiny bojovat proti „korupci na vysoké úrovni.“
Obě tato odhalení přichází tváří v tvář masivní pomlouvačné kampani proti Šokinovi .
V červenci 2015  Americký velvyslanec Geoffrey R. Pyatt začal mluvit nesmysly, podle  Šokinovy výpovědi z roku 2019 .
Pyatt mu řekl, že vyšetřování Zločevského musí být vedeno v bílých rukavičkách, což podle pana Šokina znamená nicnedělání. V září 2015 měl pan Pyatt projev v Oděse, kde uvedl,  že případy nebyly řádně vyšetřeny, a že pan Šokin může být zkorumpovaný .
V době Šokinova odstranění vyšetřoval společnost Burisma, v jejímž představenstvu seděl Bidenův syn Hunter, který dostával 1 milion dolarů ročně.
V době jeho sesazení vydal Šokinův úřad příkaz k zabavení majetku patřícího majiteli Burismy Mykolovi Zločevskému,  který byl údajně donucen Bidenovými zaplatit jim 10 milionů dolarů na úplatcích.
Zločevsky, který najal Huntera Bidena, aby seděl v jeho představenstvu ,  udělil své vlastní společnosti Burisma povolení k těžbě ropy a plynu na Ukrajině , zatímco byl ministrem ekologie a přírodních zdrojů.
Šokin také ve své výpovědi uvedl, že proti šéfovi Burismy bylo vedeno pět  trestních řízení, včetně praní špinavých peněz, korupce, nelegálních převodů finančních prostředků a šmeliny prostřednictvím krycích korporací v době, kdy byl úřadujícím ministrem.
Šokin mezitím obvinil Bidenovy ze „zasahování do vnitřních záležitostí Ukrajiny“ tím, že si Joe Biden vynutil jeho sesazení.
V prosinci 2015   unikla nahrávka poskytnutá ukrajinským poslancem  Andrijem Derkachem , která odhalila, že bývalý ministr zahraničí John Kerry předložil případ pro svržení Šokina bývalému ukrajinskému prezidentovi Petro Porošenkovi a řekl, že Biden je „velmi znepokojen“ nedostatkem reforem v úřadu generálního prokurátora.

V únoru 2016  americký Senát poskytl více krytí tehdejšímu viceprezidentovi Bidenovi a  prosazoval reformy ukrajinského úřadu generálního  prokurátora na základě toho, že je zkorumpovaný. Přesto ve stejném měsíci byly na několik lidí na Ukrajině vydány zatykače.
„Byly také podány žádosti o informace o Hunteru Bidenovi , které nikdo nedostal,“  uvedl Šokin.
Také v únoru 2016 , méně než tři měsíce po rozhovoru s Kerrym,  Porošenko doručil Bidenovi nějaké „pozitivní zprávy “ navzdory skutečnosti, že „jsme neměli žádné obvinění z korupce nebo informace o tom, že udělal něco špatného,“ s odkazem na Šokina.

„Včera jsem se setkal s generálním prokurátorem Šokinem,“ říká Porošenko.  A navzdory skutečnosti, že jsme neměli žádné obvinění z korupce, nemáme žádné informace o tom, že by udělal něco špatného , speciálně jsem ho požádal – ne, předevčírem – speciálně jsem ho požádal, aby odstoupil.
V, ehm, jako jeho, ehm, postavení jako státní osoby. A to navzdory skutečnosti, že má podporu v moci. A na závěr mého setkání s ním mi slíbil, že mi dá prohlášení o rezignaci.  A před hodinou mi přinesl písemné prohlášení o své rezignaci . A  to je můj druhý krok k dodržení mých slibů. “
Na to Biden odpověděl: „Souhlasím.“


V dubnu 2016  Šokin uvedl, že  Porošenko „mu zavolal a řekl mu, že musí být propuštěn, protože pomoc Ukrajině byla odepřena Joe Bidenem .
Biden řekl Porošenkovi, že má důkazy, že Šokin je zkorumpovaný a musí být vyhozen. Šokin byl propuštěn v dubnu 2016 a americká pomoc byla doručena během jednoho a půl měsíce.
A pak v  listopadu 2016 Biden pohrozil Porošenkovi americkou úvěrovou zárukou ve výši 1 miliardy dolarů .

Šokin byl poté vyhozen, čímž se Joe Biden otevřeně chlubil  v roce 2018.
„Podíval jsem se na ně a řekl: ‚Za šest hodin odjíždím. Pokud nebude prokurátor vyhozen, nedostanete peníze,“  řekl Biden.
„ Říkám vám, že nedostanete miliardu dolarů, pokud okamžitě nevyhodíte Šokina.“
Ke škodolibosti posluchačů CFR, kteří se slyšitelně smáli, Biden dodal:  „No, zkurvysyn. Vyhodili ho!“

Takže s rozbitým mýtem o „zkorumpovaném Šokinovi“ prasklo tenké pozlátko další Bidenovy lži a jsme zpátky u toho – úřadující viceprezident Spojených států nechal vyhodit chlápka, který vyšetřoval mecenáše jeho syna.
Samozřejmě, i přes tolik nesporných důkazů, Kevin McCarthy nezahájí vyšetřování impeachmentu , jako to udělala Nancy Pelosiová proti Trumpovi.
Místo toho je McCarthy ochoten riskovat nečinnost plným hlasováním sněmovny.
Na závěr připomínám, že mnozí republikáni počítali s tím, že McCarthy zahájí impeachment, ale ten – i přes původní tvrzení, že tak učiní – náhle otočil a nyní tvrdí, že o tom musí Sněmovna reprezentantů hlasovat.
I když mají ve Sněmovně reprezentantů republikáni mírnou většinu, tak přesto je více než pravděpodobné, že několik jich bude hlasovat proti impeachmentu.
I přes tyto nové důkazy o Bidenových lžích a manipulacích tak zřejmě na potrestání Bidena nakonec ani nedojde…
 
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Důkazy o korupci Bidenových sílí: Budou to nakonec stará prohlášení Evropské komise, co srazí Bidenovi vaz? (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden