CIA podplatila analytiky, aby změnili závěry o úniku covid-19 z laboratoře
RSS

CIA podplatila analytiky, aby změnili závěry o úniku covid-19 z laboratoře


Podle NY Post se přihlási l „vysoce postavený“ whistleblower CIA, který tvrdí, že agentura podplatila analytiky, aby změnili svůj názor, že Covid-19 s největší pravděpodobností pochází z laboratoře v čínském Wuhanu. (Foto: Flickr)









Podle úterního dopisu předsedů dvou podvýborů Sněmovny reprezentantů, kteří se zabývají reakcí na pandemii a americkými zpravodajskými službami, Brada Wenstrupa (R-OH) a Mikea Turnera (R-OH), informátor sdělil vedoucím představitelům sněmovních výborů, že se jeho agentura „pokusila podplatit šest analytiků, kteří zjistili, že SARS-CoV-2 pravděpodobně pochází z laboratoře ve Wuhanu, pokud změní své stanovisko a řeknou, že virus přešel ze zvířat na lidi“.



Dvojice si vyžádala veškeré dokumenty, komunikaci a informace o platech od týmu CIA Covid-19 Discovery do 26. září.




Bill Cooper předpověděl 11. září pod falešnou vlajkou ještě předtím, než k němu došlo

„Podle oznamovatele se na konci prověrky šest ze sedmi členů Týmu domnívalo, že zpravodajské a vědecké poznatky jsou dostatečné k tomu, aby bylo možné s nízkou mírou důvěry vyhodnotit, že COVID-19 pochází z laboratoře v čínském Wuhanu,“ uvádí se v dopise předsedů sněmovních výborů.



„Sedmý člen týmu, který byl také nejstarší, se jako jediný domníval, že COVID-19 pochází ze zoonózy.



„Oznamovatel dále tvrdí, že aby mohl dospět ke konečnému veřejnému rozhodnutí o nejistotě, dostalo ostatních šest členů značnou finanční pobídku, aby změnili své stanovisko,“ píše se dále v dopisech a dodává se, že analytici byli „zkušení důstojníci s významnými vědeckými znalostmi“.




Jak CIA otrávila LSD celou francouzskou vesnici?

Wenstrup a Turner rovněž požádali o dokumenty a komunikaci mezi CIA a dalšími federálními agenturami, včetně ministerstva zahraničí, FBI, ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb a ministerstva energetiky.



V samostatném dopise vedoucí představitelé sněmovního výboru označili bývalého provozního ředitele CIA Andrewa Makridise, který „hrál ústřední roli“ ve vyšetřování COVID, a požádali ho, aby se dostavil k přepisu rozhovoru. – NY Post



V červnu americká zpravodajská služba odtajnila desetistránkovou zprávu o původu COVID, v níž konstatovala, že ve Wuhanu probíhají „obavy o biologickou bezpečnost“ a „genetické inženýrství“, ale že většina jejích „agentur hodnotí, že SARS-CoV-2 nebyl geneticky upraven“.




USA mají mimozemskou technologii, tvrdí svědek z Pentagonu

Jak však upozorňuje Post, několik vědců ve WIV koncem roku 2019 onemocnělo příznaky „odpovídajícími, ale nediagnostikovatelnými pro COVID-19“ , uvádí se ve zprávě zpravodajské služby, která dospěla k závěru, že CIA a další zpravodajská agentura „nadále nejsou schopny určit přesný původ pandemie COVID-19, protože obě hypotézy se opírají o významné předpoklady nebo čelí problémům s protichůdnými zprávami“.



Další reakce



Ne všichni bývalí představitelé amerických zpravodajských služeb s odtajněnou zprávou souhlasí – například bývalý DNI John Ratcliffe, který Kongresu řekl, že „teorie úniku z laboratoře“ je „jediným“ věrohodným vysvětlením pandemie.




Šéf ruské špionáže naznačuje, že telefonát s Burnsem ze CIA otevírá jednání

„Můj informovaný odhad jako člověka, který má stejně jako kdokoli jiný přístup ke zpravodajským informacím naší vlády, byl a je takový, že únik z laboratoře je jediným vysvětlením, které je věrohodně podloženo našimi zpravodajskými informacemi, vědou a zdravým rozumem,“ uvedl během slyšení ve sněmovním podvýboru pro koronavirovou pandemii.



„Kdyby se naše zpravodajské informace a důkazy podporující únik z laboratoře postavily vedle našich zpravodajských informací a důkazů, které ukazují na teorii přirozeného původu nebo přelévání, byla by strana úniku z laboratoře dlouhá, přesvědčivá, dokonce zdrcující – zatímco strana přelévání by byla téměř prázdná a chabá,“ pokračoval Ratcliffe.



Zdroj: nypost.com
Článek CIA podplatila analytiky, aby změnili závěry o úniku covid-19 z laboratoře se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden