Streets of Philadelphia: Plné ulice narkomanů, užívajících veterinární sedativum (video)
RSS

Streets of Philadelphia: Plné ulice narkomanů, užívajících veterinární sedativum (video)


Nelze si při pohledu na tyto záběry nevzpomenout na chronicky známou písničku, při níž si už ovšem nepůjde vybavit jiné záběry než ty aktuální, údajně natočené před pár dny.
Podle informací není důvodem těchto konkrétních zombie v ulicích pouze fentanyl, ale především jistá veterinární droga, o jejímž šíření se hovoří zejména ve vztahu k množícím se „zombie“ v ulicích Philadelphie.
Krátce před volbami se nyní snaží média upozornit na celkový stav měst, která jsou demokratickými baštami. Jak je možné, že pouze v nich můžeme vidět podobné záběry?
Philadelphia byla podle informací již v loňském roce silně zasažena veterinárním sedativem xylazinem, známým také jako epidemie „tranq“.  Jde tedy zřejmě o jednu z náhražek nyní již na trhu chybějícího heroinu.
Jeho přísun do USA razantně poklesl po odchodu NATO z Afghánistánu. Podobná situace by brzy měla nastat i v Evropě, kam se ještě nějaké zbytky z poslední (loňské) úrody dostávají, většinou s pokračující invazí z této země.
Streets of Philadelphia:

This is Philadelphia. pic.twitter.com/2xKFei0w7m
— Catch Up (@CatchUpFeed) September 10, 2023


Problémy jsou ovšem soustavně hlášeny z mnoha demokratických bašt, například i aktuální obrázky ze Seattlu ukazují, že ani na severu nejsou bezdomovci v ulicích nic neobvyklého:

Seattle, WA. Same here… sad pic.twitter.com/x9Ob8YcKJm
— ???????????????????????? ???????????????????? (@lutherakyoo) September 12, 2023


Nyní se blíží zima, bude tedy zajímavé sledovat, jak se s ní ve městech plných bezdomovců (zejména těch na severu) popasují. Pokud bude v USA stejně krutá zima, jaká tam panovala vloni, pak je prakticky jisté, že budou z ulic denně sbírat umrzlé narkomany.
A jak vidíte na  záběrech níže z Bostonu, tak i zde je mnoho bezdomovců, nicméně také (asi jako všude jinde) spousta prázdných domů. Ty pak výhodně odkupuje investiční gigant BlackRock.
Lze předpokládat, že v těchto domech budou nabízeny sdílené byty za vysoký nájem, který „spolkne“ značnou část později zaváděného nepodmíněného základního příjmu – přesně podle představ WEF.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Streets of Philadelphia: Plné ulice narkomanů, užívajících veterinární sedativum (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden